ممنون از جوابتون.نقل قول:
یه سوال دیگه ( اینو دیگه از طرف خودم میپرسم)
شکافی که برای hdmi گذاشته شده همه این ورژن هایی که گفتید رو می پذیره؟ یا اندازه فیزیکیشون هم متفاوته؟
ممنون از جوابتون.نقل قول:
یه سوال دیگه ( اینو دیگه از طرف خودم میپرسم)
شکافی که برای hdmi گذاشته شده همه این ورژن هایی که گفتید رو می پذیره؟ یا اندازه فیزیکیشون هم متفاوته؟
هيچ تفاوتي بين ورژن هاي مختلف از نظر شكل و اندازه وجود نداره.هر دستگاهي كه ورودي hdmi داشتهنقل قول:
باشه همه كابلهاي hdmi با تمام ورژنها بهش ميخوره
جریان این ریجن چیه ؟ یه جا خوندم از سال 2007 قراره همه ی بازیها فری ریجن بشن این اتفاق افتاده ؟
اگه آرکد بخرم بعد میتونم از هارد usb واسه نصب بازی ها استفاده کنم یا باید هارد مخصوص به خود 360 رو بگیرم ؟
هنوز همه بازي ها فري نشدن.مثلا تو 10 تا بازي 7 تاش فري هست.نقل قول:
ميشه گفت 70 درصد بازي ها فري مياد.بعضي بازي ها هنوز روي رجيون هاي مختلف عرضه ميشه.
هاردم حتما بايد هارد خودش باشه واسه نصب بازي.اگه آركيد بگيري بايد يه هاردم جدا بگيري كه به صرفه هم نيست.يه اليت بگيري بهتره
نه این اتفاق نیفتادهنقل قول:
تو update جدید که قراره بیاد میتونی رو فلش های usb هم نصب کنی
هرد هم میتونی از هارد های حک شده استفاده کنی که هم کیفیت بهتری دارن هم قیمت کمتر
میتونی arcade بگیری 240 و یک هارد 250 که 90 تومانه و میشه 330 رو هم
alipsp عزیز و pedram_sad عزیز مرسی از جوابتون
به نظرتون کدوم ریجن رو بگیرم بهتره ؟
هارد کمتر 250 هم هست ؟
بغیر از دیدن فیلم و موزیک وجود هارد فقط واسه لود بهتر و کمتر استفاده شدن از درایو سی دی هست یا استفاده ی دیگه ای هم داره ؟ ( مثلا بعضی بازی ها باید فقط نصب بشن )
هارد 60 گیگ هم کافیه .نقل قول:
مگه بنده خدا می خواد کلکسیون بازی های X360 رو بریزه رو هارد .
ولی در کل من هارد 60 گیگ اصل رو توصیه می کنم بخرید که قیمتش 60 - 70 هزار تومانه .
خواهش ميكنم دوست جوننقل قول:
رجيون pal نسبت به بقيه بهتره
هارد همونطور كه دوستمون گفت 60 هم كافيه.استفاده نميشه 250 گيگ
همه بازي ها براي اجرا نياز به سي دي دارن.استفاده هاي هارد هم تقريبا هميناست كه خودت گفته
و نصب آپديت و تم و سيو بازي و يه سري دمو بازي كه از اينترنت دانلود ميكني كه سر جمع 25 گيگ نميشه... .همينا
ریجن برتر و غالب الان pal هست و غیر این اصلا نمیتونی گیر بیاری چون نیست اصلا و پیدا نمیشهنقل قول:
وقتی میتونی با همچین قیمتی همچین هاردی با این حجم بخری چرا کمتر ؟
بازی ها جدیدا دارن از نظر تعداد Dvd هم زیاد تر میشن
و الان هارد 250 هم داره میشه Default کنسول
دیدن فیلم به هارد کاری نداره
فقط میتونی داخلش موزیک رو rip کنی
بله اون چیز ها که گفتی صادقه همچنین کم صدا شدن کنسول گرمای کمتر
سلام
یکی از اقوام یک مشکلی داره ممنون میشم جواب بدید
چند وقتی هست که اکانت لایو گلد 1 ماهشو که روی خود 360ش بئده راه انداخته و تموم هم شد.
حالا رفته ی اکانت گلد 3 ماهه دیگه خریده ولی وقتی می خواد مشخصاتو وارد کنه به جایی میرسه که ازش مشخصاتی رو می خواد که قبلا داده ولی قبلا ی چیزی الکی زده بود رفته بود!!
ازش آدرس 1 و 2 و شهر و postal code می خواد و به این آخری خیلی گیر میده!!
چی بزنه که ارور نده؟؟
آره درسته .نقل قول:
در مورد اساسین من یکی که اصلا خوشم نیومد ، بازی تکراریه این رو توی تاپیک خودش هم گفتم .
اسپلینتر سل هم نسخه جدیدش رو من ازش خبر ندارم بیاد ببینم چی میگه ولی قبلی هاش که مزخرف بود :2:
اون اویل رو هم چک کردم اصلا گلد نیست ! منوی اولش رو دستکاری کردن نامردا جای گلد چپوندن رو نت 8 گیگ ترافیک رپیدم الکی پرید :41:
---------- Post added at 07:00 PM ---------- Previous post was at 06:58 PM ----------
دیفرکگمت پدیده ای هست که فقط در سیستم عامل مزخرف ویندوز به دلیل سوتی های فراوان در نوشتن اطلاعات روی هارد دیده میشه .نقل قول:
بابا ولمون کن جون بچت !!نقل قول:
از اولی که اومدی تو این تاپیک و داری فعالیت میکنی چش منو در آوردی !!!
هرچی بهت میگیم زود بهت بر میخوره !! میپری به آدم !!کلا با خودت درگیری !!
مشکل داری اینجا پست نده .مجبورت نکردن که !!
میلاد جان باید از اول بازی میکردی تا داستان دستت میومد.SC کلا زیبا ترین سبک Hiden هست و من رو دستش ندیدم.نرمی حرکاتش هم که دیگه هرکی بازی کرده میدونه.نقل قول:
واقعا از نسخه ی 3 به بعد این بازی شاهکار شد.
Assassin's Creed رو هم که قبول دارم تکراریه ولی خب نه اونقدر که دیگه شما میگی :31:
البته در کل بگما ! کل بازی ها جزو سلیقه هر کسی هست . ممکنه کسی خوشش بیاد یا نیاد.
منم که Free هستم و همه سبک رو بازی میکنم :31:
درست اولین شمارش کدومه ؟ چون من هر بار که این بازی رو سعی کردم بازی کنم بیشتر از 5 دقیقه نتونستم تحملش کنم !نقل قول:
برای همینه که من متال گیر رو ترجیح میدم ، گیم پلی فوق العاده ای داره .
من اسپلینتر سل رو چیزی در حد و حدود سایفون فیلتر کشف کردم . البته حرف شما هم 100% درسته چون هر کسی سلیقه ای داره ، برای نمونه من بازی شخص اول اگر خدا ترین هم توی دنیا باشه (Call Of Duty 4 - MWF2) خوشم نمیاد و بازی نمیکنم :11:
می خاستم بدونم میشه تو xbox 360 فیلم دایویکس با فرمت avi. پخش کرد؟
یه فیلم دایویکس گذاشتم نتونست پخش کنه ولی نوشته بود که انگار باید یه چیزی رو اپدیت کنی. اگه میشه یه توضیحی بدید.
سلام دوست گرامی...نقل قول:
باید با کنسول وصل بشید به اینترنت و از لایو یه کدک 5مگابایتی رو دانلود کنید.:10:
please delete:31:
نمیشه که با کامپیوتر دانلود کرد و بعد با یه فلش یا cd بریزی تو هارد xbox ؟
چرا عزیزم میشه ولی وصل کردن هارد Xbox 360 به PC بزرگترین ریسک هست.نقل قول:
البته با Flash-ram نمیشه این کارو کرد.
اولین شمارش همونی هست که Sam با تست هایی که از مهارت هاش میگیرن اونو در CIA عضو میکنن. (اولین مرحله اش تمرینی هست)نقل قول:
روی cd چی نمیشه بریزی؟
اگه میشه راهنمای کامل وصل کردن xbox به اینترنت رو بزارین و چجوری باید این برنامه رو با xbox دانلود کنم؟
نقل قول:
راهنمای اتصال به شبکه لایو:
[PHP]http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=149260[/PHP]شما بعد از اتصال به شبکه لایو فیلم مربوط رو اجرا کنید تا دستور مبتنی بر دانلود کدک ظاهر شود و عملیات دانلود رو انجام دهید.
در پناه حق:11:
یه سوال اگه کنسول wave 4 باشه بعد wave 3 روی اون بریزیم دوباره بازی های wave 4 روی اون اجرا می شه؟
نه ربطی نداره!!نقل قول:
شما چه بازی wave 3 را اجرا کنید وچه wave 4 رو روی کنسولتون اجرا کنید هیچ مشکلی پیش نمیاد و بازیها به راحتی ( با توجه به فرمور درایوتون) اجرا خواهند شد.
نقل قول:
فکر کنم منظور شما downgrade فریم ور درایو کنسول باشه.که در این صورت بازی های wave3 اجرا نخواهد شد.
در ضمن downgrade کردن کار خطرناکیه و ممکنه فلش درایو دستگاه بپره!!!
با عرض سلام خدمته همه یه سرورانه گرامی
یه سوالی داشتم از خدمته اساتید محترم
من یه ارکید دارم
حدودا 5-6 ماه داره کار میکنه بعضی وقتا معمولا وقتی سرده دستگاه دیسکه بازی رو که میزارم داخله درایوش با یه صدایه تق تقه ضعیفی نوشته یه اپن تری رو میزنه
ولی وقتی یه چند باری درشو بازو بسته میکنم بازی رو اجرا میکنه دیگه هم هیچ مشکلی پیدا نمیکنه تا وقتی که دوباره دستگاه سرد بشه
ممنون میشم راهنماییم کنید
این صدای تق تق رو منم دارم .نقل قول:
اگه هارد داری بازی رو رو هارد نصب کن از شر صدا های درایو راحت شو و بازی رو روانتر اجرا کن .
این مدل مشکلات به خاطر حمل و نقل اشتباهی صورت میگیره . چون مایکروسافت توی ایران هیچ نمایندگی نداره و در حقیقت تمام کنسول ها توسط افراد و در بعضی موارد به صورت قاچاق وارد میشوند استاندارد های حمل و نقل این مدل وسایل توش رعایت نمیشه و در نتیجه یه کمکی آسیب میبینه دستگاه . شما همون کاری که دوستان گفتند رو انجام بدید ! یعنی یه هارد تهیه کنید و بازی رو روی هارد بریزید .نقل قول:
چطور میشه بازی رو روی هارد نصب کرد ؟
تاپیکی با این موضوغ قبلاً ساخته شده ؟ یا جایی نوشتینش ؟
اگه نیست میشه آموزش بدین ؟
کاری نداره که ! دیسک رو قرار بدید ، روش Y رو بزنید و بعد اینستال گیم چشمک میزند قد هلو گلابی .نقل قول:
ممنون..نقل قول:
اگه میبینید سوالای ابتدایی میپرسم واسه اینه که هنوز یه هفته نیست که xbox خریدم :دی
یه سوال دیگه .. :
من میخواستم یه دستع دیگه واسه Xbox ام بگیرم....
رفتم قیمت کردم بیسیم 50 تومن بود سیم دارش 40 تومن ...در تعجب فرو رفتم که قضیه چیه که اینقدر فرقشون کمه ؟؟
بعد مغازه داره گفت که میتونی دسته ی کارکرده بخری ، بی سیمش 30 تومن....حالا به نظرتون چیکار کنم ؟
بیسیم 50 نو ؟
سیم دار؟
بیسیم کارکرده ؟
یا چیز دیگه ؟
اگه ممکنه یه راهنمایی ای بکنید..
پاساژ لباف طبقه اول مغازه ایرج....
دسته ی بی سیم اصل در حد آک رو خریدم30تومن
ایول..پس گیر میاد....نقل قول:
دسته ی بی سیم اصل در حد آک رو خریدم30تومن....
ChipSet اصلی حتی در حالت سوخته هم گاهی قابل تعیمر هست . فقط تنها مشکلی که قابل برگشت نیست overload شدن بورد و IC اصلی هست.نقل قول:
سلام به عزیز دل گرامی :31:نقل قول:
دستگاهتون تو هر 2 حالت افقی و عمودی همینطوری هست ؟
میلاد جان بعید میدونم وقتی درایو نمیتونه دیسک رو تشخیص بده بزاره شما بازی رو Run کنی از روی هارد !نقل قول:
دسته های 360 خیلی سگ کار هستن و فقط باید مطمئن بشید که تعمیر شده نیست و زمین هم نخورد.نقل قول:
دور تا دور دسته رو نگاه کنید که له شدگی و خط و خش نداشته باشه. در باطری رو باز کنید و pin های طلائی رو نگاه کنید
که فرو رفتگی و ناهمانگی نداشته باشه.
دسته رو روشن کنید و از دستگاه دور بشید ببینید بوردش ضعیف نشده باشه.
در ضمن دسته های قدیمی از باطری شارژی پشتیبانی نمیکنن.
راستی یادم رفت بگم الان دسته Original آک 35 تومن هست چرا انقدر طرف گرون میده !؟
ممنون....
جایی میشناسی که برم از اونجا بخرم ؟نقل قول:
راستی یادم رفت بگم الان دسته Original آک 35 تومن هست چرا انقدر طرف گرون میده !؟
تهران میدان پونک پاساژ بوستان مغازه ثامننقل قول:
دسته اصل نو توی پک پلمپ شده بهت میده 35 تومن (بیسیم)
آره عزیز. شما برو همون توپ خونه مغازه ی جاوید جنب پاساژ لباف. بگو از طرف سعید اومدم. بهت میده.نقل قول:
البته فقط پویا منو میشناسه.
درسته تشخیص نمیده و بازی ران نمیشه ولی همین که از درایو استفاده نمیشه با توجه به خراب بودنش عمر درایو بیشتر میشه .نقل قول:
آره خب ولی بزار ببینیم مشکلش تو افقی عمودی یکی هست یا نه .نقل قول:
چون در کل باید درایوش تعمیر بشه.
امروز gow 2 رو ریختم تو هارد که دوباره تمومش کنم ... چه کار کنیم دیگه یه بازی اختصاصی درست بیشتر نداریم ...
حالا رفتیم از رو هارد بازی کنیم 2 ثانیه هنگ کرد و بعدش دیسک شروع به چرخیدن کرد ... صداشم خوب می اومد !!!
چند بار از اول اوردم ولی همین جوری بود ... جریان چیه ؟؟؟
پاکش کن از اول اینستال کن شاید درست شه . این به خاطر اینه که نمیتونه فایل های لازم رو از روی هارد بخونه چت میکنه .نقل قول: