بچه ها يه خبر خيلی بد دارم شرمنده که نارحتتون ميکنم تو اخبار ساعت 2 شبکيه 1 گفت
که آقايه دايی نکبت امروز بازی ميکنه
Printable View
بچه ها يه خبر خيلی بد دارم شرمنده که نارحتتون ميکنم تو اخبار ساعت 2 شبکيه 1 گفت
که آقايه دايی نکبت امروز بازی ميکنه
با حذف تيم ايران اينده برانكو معلوم است
اخراج
الحمد الله اين بار هم حذف...
تیم ملی فوتبال ایران با شکست از پرتغال شانس صعود به دور دوم رقابتهای جام جهانی را از دست داد.
تیم ملی پس از تساوی بدون گل در نیمه اول، نیمه دوم را با امیدواری های بیشتری آغاز کرد اما بازی حرفه ای بازیکنان پرتغال و فوتبال پر حوصله این تیم سر انجام حکم صعود تیم پرتغال و حذف زود هنگام ایران را از جام جهانی صادر کرد.
دقیقه 63 ضربه مهار نشدنی دکو روی پاس عرضی لوئیس فیگو برتری تیم پرتغال را رقم زد.
درادامه برانکوبا به میدان فرستادن زندی و خطیبی به جای کریمی و معدنچی سعی در استفاده از سرعت این بازیکنان درضد حملات داشت که هوشیاری مدافعان پرتغال اجازه نداد که ایران صاحب موقعیت گل زنی جدی شود.
دقیقه 66 خطیبی روی پاس خوب گل محمدی می توانست گل تساوی تیم ایران را ثمر برساند که ضربه نامتعادل خطیبی با فاصله ناچیزی به بیرون رفت.
دقیقه 78 ضربه سر هاشمیان را ریکاردو روی خط دروازه مهار کرد تا یک موقعیت جدی از تیم ملی ایران از دست برود.
دقیقه 80 خطای پنالتی یحیی گل محمدی روی لوئیس فیگو را کریستیان رونالدو به گل دوم پرتغال تبدیل کرد تا ایران در دومین دیدار خود در جام جهانی شکست دیگر را تجربه کند و وداع تلخ و زود هنگامی را با جام جهانی داشته باشد.
در نیمه دوم دکو و کاستینا از پرتغال و کعبی و گل محمدی از داور کارت زرد دریافت کردند.
حذف تیم ملی ایران رو از جام جهانی به ملت عزیز ایران تسلیت می گم وواقعا و تاسف خودم رو از نتایج بسیار ضعیف ایران اعلام می کنم وواقعا حیف اون همه خرج وتبلیغاتی که برای این بی عرضه ها شد واقعا حیففففففففففففففففف
این تیم با عملکردش روحیه همه ملت را خراب کرد،خیر سرشون میخواستند شگفی ساز باشند!!!
ويترز اعلام كرد احتمال دارد علي دايي پس از غيبت در بازي برابر پرتغال، روز چهارشنبه مقابل آنگولا هم به ميدان نرود.
به گزارش گروه فوتبال خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا)؛ رويترز پيش از بازي روز چهارشنبه تيم هاي ملي ايران و آنگولا تركيب دو تيم را به شرح زير پيش بيني كرد:
ايران با آرايش 1-1-4-4:
ابراهيم ميرزاپور، حسين كعبي، رحمان رضايي، سهراب بختياري زاده، محمد نصرتي، مهدي مهدوي كيا، آندرانيك تيموريان، علي كريمي، فريدون زندي، مهرزاد معدنچي، وحيد هاشميان.
آنگولا با آرايش 1-5-4:
ژائو ريكاردو، لوكو، جامبا، كالي، دلگادو، زي كالانگا، روي ماركز، فيگوئردو، ماتئوس، مندوسا، آكوا.
رويترز درخصوص دو تيم ذكر كرد: گونسالوس به احتمال زياد با همان شكل 1-5-4 كه در دو بازي قبل بازي را آغاز كرده بود تيمش را به ميدان مي فرستد ولي با توجه به اهميت گلزني در اين بازي كه شانس صعود به مرحله بعد را به آنگولا مي دهد، شايد گونسالوس براي بالا بردن توان هجومي تيمش مانتورراس را به خط حمله اضافه كند.
احتمال دارد علي دايي هم كه به دليل مصدوميت در بازي مقابل پرتغال نيمكت نشين بود و بعد از باخت 3 بر يك برابر مكزيك به خاطر عملكردش زير شديدترين انتقادها قرار دارد، در مقابل آنگولا هم بازي نكند.
محرومان:
آندر، ماكانگا كه در برابر مكزيك از زمين اخراج شد از حضور در اين بازي محروم است و به جاي او روي ماركز مي تواند بازي كند.
جواد نكونام هم بعد از آن كه در مقابل پرتغال براي دومين بار در اين جام كارت زرد گرفت، از بازي كردن محروم است.
غايب اولين تمرين تيم ملي بعد از شکست مقابل پرتغال آرام يک گوشه از لابي هتل کرونه نشسته است.
کتفش بانداژ شده در حالي که کاملاً مشخص است چه دردي را تحمل مي کند و اين اولين تصويري است که از يحيي گل محمدي در ذهن حاضران کمپ فريدريش هافن نقش مي بندد.
کاپيتان تيم ملي که نمايش موفقي در بازي هاي جام جهاني داشت ، با يک خاطره تلخ با بازيه اي ملي وداع کرد.
به گزارش گروه فوتبال خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا)؛ او در مصاحبه از تجربه تلخ و شيرين حضور در جام جهاني گفت كه آن را در زير مي خوانيد:
· وضعيت کتفت چطور است؟
فکر نمي کنم شکسته باشد. بعد از بازي رفتم بيمارستان عکس گرفتم، مشخص شد شکستگي ندارم، امروز هم Mri مي گيرم تا ببينم وضعيت تاندونهايم چطور است. نمي دانيد چقدر درد مي کشم، تا صبح نخوابيدم.
· با اين شرايط به بازي بعدي نمي رسي؟
به طور حتم نيستم اما اميدوارم تيم ملي نتيجه خوبي بگيرد. ما دو بازي قبلي بد کار نکرديم. بخصوص بازي با مکزيک که مستحق باخت نبوديم. اگر آنگولا را ببريم، حداقل با يک برد جام جهاني را ترک مي کنيم.
· قبل از جام جهاني گفته بودي از تيم ملي خداحافظي مي کني، بازي با پرتغال را بايد خداحافظي رسمي يحيي از جام جهاني بدانيم؟
بله. ديدار با پرتغال آخرين بازي ملي من بود.
· حالا خداحافظي سخت است يا آسان؟
بالاخره من روزهاي خوب و بد زياد داشتم. قبلاً تصميم خودم را گرفته بودم. هر آمدني يک رفتن هم دارد.
· اما در مجموع خداحافظي تلخي داشتي ، پنالتي، کارت زرد و باخت تيم؟
مهم اين بود که عضو تيم باشي و زحمت بکشي و با تمام وجودت کار کني. شايد قسمت اين بود که آخرين دقايق حضورم با گرفتن کارت زرد تمام بشود. در مورد پنالتي هم فيلم بازي را ديدم، اصلاً پنالتي نبود.
· بازي را چطور ديدي؟
اين کاملاً واضح بود که پرتغال تيم بهتري است، هرچند فکر مي کنم بازيكنان ما هم بد نبودند. پرتغال جزو تيم هاي خوب دنياست، ما جلوي مکزيک هم نمايش خوبي داشتيم و مي توانستيم نتيجه بهتري بگيريم، ولي ديديد که چطور شکست خورديم.
· فکر مي کني انگيزه براي بازي با آنگولا مانده باشد؟
ما شانسي نداريم، براي ايران جام جهاني به نوعي تمام شد. فقط مي رويم براي ارائه يک بازي خوب. بايد توجه کنيد که آنگولا هنوز شانس صعود دارد و از تيم هاي خوب جام است. آنها پرتغال و مکزيک را به زحمت انداختند.
· گل حساسي هم که زدي مثل هميشه نتيجه نداد، قبلاً در بازي با ايرلند گل زده بودي ولي تيم ملي يه جام جهاني نرفت؟
نمي دانم چه حکمتي داشت که هميشه گل هاي به يادماندني و البته تلخ مي زنم. آن گل را که زدم احساس خيلي خوبي داشتم. مي دانستم با اين حرکت 70 ميليون ايراني خوشحال شدند، آن هم در روزي که به هيج وجه مستحق باخت نبوديم.
· شادي بعد از گلت هم تا حدود زيادي متفاوت بود؟
دست خودم نبود. خيلي احساساتي شده بودم، نمي دانستم چه کار کنم.
· قبل از جام جهاني از عملکردت انتقاد مي کردند، اما در اين دو بازي تقريباً خوب بودي. در بازي مکزيک گل زدي، مقابل پرتغال هم غير از پنالتي وضعيت خوبي داشتي؟
من خودم را براي اين بازي ها آماده کرده بودم. تقريباً شرايطم ايده آل بود. در جام جهاني کسي که بتواند از لحاظ روحي و رواني خودش را آماده کند برنده است. فکر مي کنم تا حدود زيادي به وظايفي که کادر فني خواسته بود عمل کردم.
· تجربه کاپيتاني تيم ملي در جام جهاني چطور بود؟
اين چيزها اصلاً مهم نيست. کاش گل نمي زدم ولي تيم ملي امتياز مي گرفت. حتي بودن يا نبودن در ترکيب هم برايم مهم نبود. اصل، موفقيت تيم بود که متاسفانه اتفاق نيفتاد.
· مطبوعات ايران خبر دادند که صبا، تو و دايي را نمي خواهد؟
به ما که چيزي نگفتند، من با صبا قرارداد دارم و تابع نظر باشگاه هستم. اگر من را نخواهند حتماً به خودم خبر مي دهند.
اگرچه شکست مقابل پرتغال و مکزيک، قابل پيش بيني بود اما آنچه بيش از نتايج تيم ملي در دو بازي اول جام جهاني افکار عمومي و کارشناسان فوتبال کشور را آزرد، عدم توجه فدراسيون و سرمربي تيم ملي به نظرات آنها و نگاه يکسويه به مسائل و معضلات تيم ملي بود.
به گزارش گروه فوتبال خبرگزاري ورزش ايران(ايپنا)؛ سايت سازمان تربيت بدني با اشاره به اين موضوع آورده است: نکاتي که بارها توسط بسياري به فدراسيون گوشزد شد اما فدراسيون تنها به کار خود و تفکرات خود احترام مي گذاشت.
وقتي بحث حمايت از تيم ملي طرح شد انتقادهاي کوچک هم به سکوت گرائيد اما باخت دوم در جام جهاني مصادف شد با تذکر نمايندگان مردم در مجلس شوراي اسلامي به رييس جمهور. تذکري که هدف مستقيم آن سرمربي تيم ملي و شخص محمد دادکان بود. اما آيا ديدگاه نمايندگان مجلس فقط به همين دو بازي ختم شده و واکنش مجلس به همين جهت بود؟
يحيي زاده نماينده مجلس و عضو ستاد جام جهاني در اين مورد به سايت سازمان تربيت بدني گفت: اين بحث کليدي و اساسي است. امکان دارد عده اي به اين اشتباه بيافتند که ما نگاهمان همين دو بازي بوده است اما واقعيت اين است که بنده به عنوان عضو ستاد جام جهاني که شخص آقاي دادکان از مجلس خواستند يک نفر از جمع مجلسيان در اين ستاد باشد بارها پيگير مسائل تيم ملي بودم و نظرات کارشناسان را به ايشان منعکس مي کردم. اما شاهد بودم که فدراسيون چشم بسته از سرمربي تيم ملي حمايت مي کند. طبيعي بود که به نظرات کارشناسان سماجت کنم ولي ايشان در مقابل، مسووليت همه چيز را به عهده مي گرفتند و مي خواستند که حاشيه سازي نکنيم. ما هم ساکت مانديم و در رسانهها حرفي نزديم.
يحيي زاده به اصرار فدراسيون بر روش در پيش گرفته اشاره کرده و ادامه داد: آنها در مقابل نظرات کارشناسان اصرار مي کردند که اين روش نتيجه مي دهد. ما دو بازي را واگذار کرده ايم. امکان دارد تيمي هر سه بازي را ببازد ولي اين گونه شايسته سرزنش نباشد، اما در اينجا مهم اين است که ما روشي را ادامه داديم که برخلاف نظرات کارشناسي شده صحيح نبود.
من يک سئوال دارم: بازي تيم ما برابر پرتغال به مراتب بهتر از مکزيک بود اما واقعاً اين شکل بازي کردن در شأن فوتبال ما است؟ ما همانطور بازي نکرديم که مدتهاست تيمهاي ملي حاشيه خليج فارس را به آن متهم مي کنيم؟
همان فوتبالي که ما اسمش را گذاشته بوديم «فوتبال کثيف»؟ اين اتهام را روزي به بحرين و قطر و عربستان و ... ميزديم، امروز خودمان به همان روش کار مي کنيم. اين براي ما زشت است که عربستان با وجود نداشتن بازيکنان قابلي مثل ما، شناورتر از ما بازي کند. ما بلايي بر سر اين فوتبال آورده ايم که اگر کسي نداند فکر مي کند در کشور ما فوتباليست وجود ندارد.
يحيي زاده با اشاره به باخت صربستان مقابل آرژانتين اضافه كرد: حتي اگر مثل صربها 6 گل مي خورديم ولي صحيح بازي ميکرديم براي مردم راضي کننده تر بود. واقعيت اين است که ما تيم نبوديم، حالا برويم دلمان را خوش کنيم که پرتغال در سطحي است که ما بايد مي باختيم.
به اعتقاد من شکل هدايت و چيده مان نفرات در شأن فوتبال ايران نبود و اين مساله را شخص آقاي دادکان که هميشه حمايت مي کردند بايد پاسخگو باشند. اين حرفي است که از مدتها پيش بر اساس نظرات کارشناسان فوتبال اعلام کرديم که اين سرمربي مناسب تورنمنتي مثل جام جهاني نيست.
برانکو پس از جام جهاني به ايران باز نخواهد گشت و وضعيت دادکان نيز با توجه به اظهاراتش مشخص است، آنچه بر جاي مي ماند سرخوردگي اجتماعي است که مردم با آن دست به گريبان خواهند بود. سئوالاتي که همچنان بي نتيجه و بيپاسخ خواهند ماند. انتقاداتي که از اين پس مثل عقده در جامعه فوتبال ادامه خواهد داشت: من فکر مي کنم حتي اگر سرمربي هم نيايد مهم نيست. او چه بيايد و چه نيايد مقصر اصلي نيست. به اعتقاد من بايد طرف مستقيم ما براي پاسخگويي فدراسيون باشد. فدراسيون است که مسئوليت مستقيم اين شرايط را به عهده گرفته است.
تاييد و حمايت دادکان از برانکو طبيعي و عادي نبود. هيچ کجاي دنيا يک فدراسيون اينقدر بر حمايت از مربي پافشاري نمي کند. اين مسائل را شخص دادکان بايد پاسخ بدهد. وقتي دادکان فوتبال بازي مي کرد به بازيکني متدين و اخلاقي شهرت داشت. الان هم به شيخ محمد فوتبال معروف است پس بايد بيايد و پاسخ بدهد. بايد عذرخواهي کند و به همه بگويد که اشتباه مي کرده. دولت و سازمان تربيت بدني در اين مسائل پاسخگو هستند. پاسخگو به جايي که نماد مردم است. ما به عنوان نماينده مردم در مجلس نبايد مسئله را رها کنيم. باز هم تکرار مي کنم که تجزيه و تحليل ما بر اساس دو باخت اول نبوده. برخوردهايي که در چند ماه گذشته صورت گرفته و مسائلي که پيش آمده محل انتقاد است. ما پيگير هستيم تا خواست مردم پاسخ داده شود.
اين نماينده مجلس، صحبتهاي جلال چراغپور مبني بر تشکيل شورايي مثل شوراي نگهبان در مساله فوتبال را تاييد مي کند.
او معتقد است بايستي سياستهاي مدوني جهت پيشگيري از وقوع دوباره چنين مسائلي تدوين شود: بحث چند روز اخير ما در کميسيون فرهنگي اين بوده که بايد در ورزش سياستگذاري کلان شود. بر اساس سياستگذاري هم بررسي شود که تصميمات به اهداف ختم مي شوند يا نه. مسلماً کار و شأن مجلس اين نيست که بپرسد فلان تعويض درست بوده يا نه، اگر ما هم نظري ارائه مي دهيم با مشورت کارشناسان خبره فوتبال است. ما بايد بدانيم سياست مان در ورزش چيست و چگونه نظارت بايد اعمال شود. کسي حق ندارد به خاطر تنها دو بازي اصول را زير سئوال ببرد. اگر هم تذکري صورت گرفته به خاطر مسائلي است که از يپش اتقاق افتاد. بطور مثال در بازي با بوسني که روز خداحافظي تيم ملي هم بود، تعداد زيادي از مسوولان و نمايندگان حضور داشتند. آقاي دادکان برخوردي داشتند که در شأن هيچکدام آنها نبود. ايشان سيم خارداري دور تا دور بازيکنان کشيدند که همه در تيم ملي فقط تحت تأثير خودشان باشند. من نگران بودم که رسانه ها اتفاقات رخ داده را منعکس کرده و جو نابساماني پيش از جام جهاني بوجود بيايد که خوشبختانه عاقلانه برخورد کردند. مي خواهم بدانم کجا اين همه مسوول و نماينده بخاطر تيم ملي در استاديوم حاضر شده اند؟
حتي مسائلي که بين رييس سازمان و رييس فدراسيون فوتبال پبيش آمده بود با مساعدت رييس سازمان فراموش شد. هر گونه همکاري که لازم بود انجام شد که تيم ملي با خيالي آسوده به مسابقات اعزام شود. در انتها بايد بگويم که ديگر فرصتي باقي نمانده. شما امتحان داديد و ثابت کرديد که توانايي اش را نداريد. حالا بايد پاسخگو باشيد.
تيم ملي ايران در آخرين بازي از دور مقدماتي جام جهاني با چند تغيير در ترکيب اصلي به مصاف آنگولا مي رود.
به گزارش گروه فوتبال خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا)؛ برانکو ايوانکويچ با توجه به مصدوميت يحيي گل محمدي و محروميت جواد نکونام، مجبور است تيم ملي را حداقل با دو تغيير در ترکيب اصلي به ميدان بفرستد.
به نظر مي رسد سهراب بختياري در خط دفاعي جايگزين يحيي گل محمدي مي شود و فريدون زندي نيز جاي خالي جواد نکونام را پر کند.
شنيده ها حاکي از آن است که علي دايي کاپيتان تيم ملي کشورمان نيز يکي از بازيکناني است که در بازي با آنگولا از ابتدا به ميدان مي رود.