دوستان این اموزشی که گذاشتید ایا به درد گوشی من می خوره گوشی من K770هستش در ضمن لینک در اموزش هست خرابه ممنون میشم کمک کنید
دوستان این اموزشی که گذاشتید ایا به درد گوشی من می خوره گوشی من K770هستش در ضمن لینک در اموزش هست خرابه ممنون میشم کمک کنید
سلام
من یک گوشی w980 خریدم گوشی من موقع پخش فایل های mp3 که خودم با usb تو گوشی ریختم مشکل داره اشکالش اینجاست وقتی بعضی از آهنگ ها رو پخش می کنم در انتهای آهنگ پیغام Failed رو نشون می ده و نمی تونه به آهنگ بعدی بره و من مجبورم خودم به صورت دستی برنم تا به آهنگ بعدی بره نکته ای که من متوجه شدم این هست که گوشی زمان پخش آهنگ رو با چند ثانیه اختلاف با اون چیزی که من توی کامپیوتر می بینم نشون می ده و فکر کنم اشکال هم همینجاست لطفا اگر راه حل مشکل رو می دونید بفرمایید
تو رو خدا یکی هم جواب مشکل منو بده ! سلام و خسته نباشید خدمت مه شما سونی اریکسون دارها . من یه گوشی جی 900 اصل گرفتم و از همه ی کارایی های آن راضی هستم ولی این گوشی یک مشکل هم دارد ، اینکه متوانیم با بلوتوث از گوشی فرد دیگری فایل دریافت کنیم و از آن استفاده کنیم ، ولی اگر بلوتوث را بعد از اینکار خاموش کرده وچند دقیقه بعد دوباره رو شن کنیم بلوتوث یا اصلا فایلی نمیگیرد یا اینکه اگر بگیرد هیچ جا سیو نمیشود . با همه ی گوشی ها در هنگام بلوتوث گرفتن این مشکل را دارد . باید آنرا ریستارت کنیم و دوباره بلوتوث را روشن کنیم تا درست شود . خواهشا راه حل این مشکل را به من بگویید ، از هر کسی در فامیل پرسیدم چیزی نمیدانست . تمنا دارم راه حلی به من بگویید .
دوستان این اموزشی که گذاشتید ایا به درد گوشی من می خوره گوشی من K770هستش در ضمن لینک در اموزش هست خرابه ممنون میشم کمک کنی
برنامه سیتول چیه؟؟نقل قول:
چه جوری می تونم گوشیو به این برنامه وصل کنم؟
راهی وجود داره که بشه اطلاعات مدل گوشی رو تغییر داد منظورم مدل گوشی مثلا یک چیزه دیگه بنویسی
در آدرس زیر آموزشش هست.نقل قول:
کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=131854
فکر کنم یه الف واسه این کار باشه.نقل قول:
راهی وجود داره که بشه اطلاعات مدل گوشی رو تغییر داد منظورم مدل گوشی مثلا یک چیزه دیگه بنویسی
[سلام
من می خوام ازطریق k800 ومودم وایر لس به اینترنت وصل بشم چه طوری؟
سلام.
من یه گوشی z610 دارم.یه مقدار قابش داغون شده...میخوام عوضش کنم...حالا...
1.مشکلی پیش نمیاد؟یعنی رو انتن دهیش یا چیز دیگه تاثیر نداره؟؟؟
2.قاب اصلیش گیر میاد؟؟؟کجاها؟؟؟قیمت؟؟