دوستان بین این وسایلی که داریم .. مثلا 2 نوع نارنجک .. بینشون چجوری سوییچ کنم ؟ :n27:
Printable View
دوستان بین این وسایلی که داریم .. مثلا 2 نوع نارنجک .. بینشون چجوری سوییچ کنم ؟ :n27:
با غلتک موسنقل قول:
دوستان من نسخه 60 گیگ رو خریدم فقط مشکلی که هست اول بازی بعد اینکه پلیسا رو میزنه و به طرف ماشینی که قراره باهاش فرار کنن میخوام برم، چند متر مونده به ماشین صفحه قفل میکنه، بعد مجبورا با Alt+Ctrl+Del خارج میشم و میبینم پیغام stopped working داده! کسی همچین مشکلی رو داشته و اطلاع دارین راه حلش چیه؟ (همه آپدیتها رو هم زدم باز درست نشد)
ممنون
نقل قول:
دوست عزیز من هم همین مشکل رو داشتم
تمام آپدیت ها و کرک ها رو به ترتیب کپی کن تو مسیر بازی بعدا یه فایل هست به نام gta5.exe از آپدیت اولی اونو فقط کپی کن تو محل نصب بازی درست میشه
برای من که این مشکل رو داشتم درست شد آخرین کرکی هم که گذاشتم کرک 5 بود الان دارم به راحتی میرم جلو
این جریان تعویض کارکتر بازی چیه ؟ بیشتر رو کدوم باید باشیم ؟ ( یعنی هر وقت رو یکی باشیم بعضی جاهای بازی که اون شخصیت هست رو نمیبینیم !؟ )
جریان این ماشین های حمل پول چیه ؟
چه ماشینی؟کجا قایم کنم؟فکر کنم منم این مرحله گیر کردم.بعد باید به مایکل زنگ بزنم؟نقل قول:
اين سه تا شخصيت سه تا مجموعه مهارت مختلف دارندنقل قول:
مثلا ترور ي لات هست و خداي دعوا و.....
اين ماشينا حمل پول ميافتي دنبال ش ي جالي خلوت خفتش ميكني و پولاشو ميدرزدي
سلام با عرضخسته نباشید خدمت تمتم کابران عزیز و ارجمند
من بازیgta v رو دیرو خریدم نسخه corepack بود نصبش حدود 9ساعتطول کشیدولی خدارو شکر بعد از نصبش من هیچ کاری دیگه نکرو خودش همه اپدیتارو داشتهمه چیز اماده بود
رو Gta v luncher کلیک کردم بازی اجرا شد بعد که داشتم وارد بازی میشدم نوشت sing whit social club بعد رفتم تو سایت سوشال کلاپ ثبت نام کردم و امدم وارد بازی شدم و
مشخاصات خودم زدم(یوز+پس)
بعد این اررور زیر رو داد
بازی رو از طریق اپدیت 1 2 3 و کرک v4 اجرا میکنم
نسخه social club هم 1.1.5.8 می باشد لطفا راهنمای
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این از تصویرش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بازی رو از طریق luncher.exe باید اجرا کنید .
خب بیشتر باید رو کدوم شخصیت باشیم !؟ انگار رو هر کدوم باشیم یه بخش هایی از بازی رو نمیبینیم درسته ؟نقل قول:
یه سوال دیگه :
مثلا وقتی یارو تماسش با تلفن تموم میشه و همون موقع بازی خودکار سیو میشه موقع لود بعدی بازی نشون میده که از یه ماشین داره پیاده میشه !؟ یعنی اونجایی که سیو میشه وقتی از بازی خارج میشیم دوباره یه روز دیگه وارد بازی میشیم انگار شخصیت بازی داره یه کار دیگه میکنه !؟ ( مشکل از سیو شدن نیست ها چون دقیق بازی مثلا روی 6.1 درصد سیو شده )