اقا بدون گارانتی vt30 را کجا داره وچند است
Printable View
اقا بدون گارانتی vt30 را کجا داره وچند است
VT30 گیرنده ----s و ----t داره؟.......................
مدلایی که تو ایران میاد آخرش حرف R داره فقط ----t داره.
با سلام
فقط drembox7020hd
یا اگه قدرت خردش رو نداری drem800se
درودبرشمانقل قول:
بستگی داره. وقتی قیمت باگارانتی وبی گارانتی اختلاف زیادی ندارن نیست ولی وقتی 400-500 اختلاف باشه...
46hx925 سونی با بدون گارانتیش بیشتر از 1میلیون اختلاف دارن،من باشم بدون گارانتیشو میگیرم.
در پایان همش بستگی به خریدار داره و اونه که مشخص میکنه عاقلانه هست یا نه.:11:
خیلی جالبه! امروز رفته بودم خیابان شهناز بورس صوتی تصویری تبریز هستش اینجا جمعاً ۳ نمایندگی رسمی پاناسونیک هستش که ۲ تاش همین خیابون بود یکیش که مدتی هست تعطیل! از اون یکیش هم پرسیدم گفت هنوز st30 نیاوردیم مغازه انبار هستش! قیمت پرسیدم گفتش هنوز معلوم نیست. جنس هارو بیاریم قیمت هم معلوم میشه!! نمایندگی سومی رو پرسیدم ازش گفت اونهم فامیلشن میدونه ندران اوناهم!
اینجاهست که معلوم میشه نمایندگی پاناسونیک در ایران چقدر بیعرضه تشریف داره!
اگه بدونم مرز گیر نمیدن بخدا میرم از ترکیه میگیرم هم ارزون درمیاد هم اینکه جنس اروپا یی هستش ماهواره هم روش داره.. حالا ۱۵- ۲۰ روز دیگه پول دستم میرسه (امیدوارم) یه تحقیقی میکنم روش شاید امکان داشته باشه، اگه از دوستان تجربه یی یا اطلاعی دارند ممنون میشم راهنمائی بکنند
ST30 42 50 و VT30 42 بدون گارانتی سایت بانه مارکت داره ولی قیمت Vt30 درج نشده.
درود
دوستان من شیراز هستم 40 اینچ با 15 ماه گارانتی می گفت 1750
بدون گارانتی جایی ندیدم
دوستان بدون گارانتی رو از کجا تهیه کنم ؟
من تقریباً قصدم خریدم 100 درصد شده چه مواردی رو هنگام خرید رعایت کنم ؟ چه چیزی رو چک کنم
با تشکر
من از عسلویه گرفتم . بدون گارانتی . تایلندیه . همه رنگی رو روش تست کردم . مشکلی نداره . فقط معمولا اثر آرم آخرین شبکه ای که قبلش داشتم نگاه میکردم تو این حالت مشخصه که نگران کننده نیست و حذف میشهنقل قول:
همشهری دیشب کاوه بودم 1نمایندگی بزرگ پانا وسط خ کاوه هست اون هم st30 اورده. vt30 هم نداشت و بزودی نمیاره!نقل قول:
67تا نمایندگی فروش سامسونگ هم بود:27: