درودنقل قول:
این نمایندگی های کسپرسکی که تعدادشون کم هم نیست و همه مدعی تنها نمایندگی در ایران هستند ، کدوم واقعیه؟ اصلاً فرقی می کنه از کدومشون خرید کنیم؟
درودنقل قول:
این نمایندگی های کسپرسکی که تعدادشون کم هم نیست و همه مدعی تنها نمایندگی در ایران هستند ، کدوم واقعیه؟ اصلاً فرقی می کنه از کدومشون خرید کنیم؟
سلامنقل قول:
قبلا در سایت رسمی کسپرسکی،لیست نمایندگان ایران هم زده شده بود.
من اون لیست رو داشتم و الان فقط شاتل و سایت ----------- از اون لیست باقی مونده.
بقیه سایتها یا باز نمیشن یا دیگه لایسنس نمیفروشند.
در مورد سایرین:
متاسفانه سوئ استفاده از فروش لایسنس ویندوز،آنتی ویروس و ... زیاد شده.
برخی افراد مستقیم یا با واسطه از کشورهای اطراف لایسنس عمده میخرند و معلوم نیست هرکدوم رو به چند نفر می فروشند.بعد که لایسنس بلاک بشه معلوم نیست جوابگو هستند یا نه
خیلی ها هم که در سایتهای همسایه لایسنس 5 هزارتومانی هم دارند زحمت میکشند و لایسنس های موجود در اینترنت رو جمع آوری کرده و بفروش میرسانند!
سلام یک انتی ویروس می خواستم مثل norton 360 و قوی هم باشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟
من خودم norton360 2014 دارم .
لطفا راهنمایی کنید
سلام" کاسپر 2015 اینترنت سکوریتینقل قول:
درود :نقل قول:
دوست عزیز صفحه اول سایت اوست رو که باز کنید همون اولین نسخه ، نسخه رایگان هست برای دانلود و از سایتهای معتبر دیگه مثل فایل هیپو و سافت پدیا و دانلود دات کام هم میتونید دانلود کنید.
شما در هر صورت باید حتی نسخه رایگان اوست رو هم رجیستر و ثبت کنیدو برای ثبت نسخه رایگان باید داخل سایت اوست بشید و یک اکانت بسادگی برای خودتو بسازید و ایمیلی که اونجا ثبت میکنید یک لایسنس 370 روزه و بدون محدودیت دفعات نصب روی سیستمتو براتو ایمیل میکنند.
برای زبان فارسی هم در اول نصب بجای نصب آسان و پیشنهادی روی کاستومایز اینستال کلیک کنید که در اونجا امکانات زیادی مثل تغییر زبان و فعال و غیر فعال کردن ماژولهای مختلف مثل میل شیلد و وب شیلد و فایل شیلد و غیره رو بهتون میده و این خوبه چون مثلا کاربری که به نت متصل نمیشه احتیاجی به میل شیلد و وب شیلد نداره و اونها رو میتونه8 نصب نکنه که اگه همون بغل سمت چپ مو قع حذف این ماژولها نگاه کنید از حجم فایل نصبی کم میشه و مطمئنا آنتی ویروستون قدری سبکتر هم کار خواهد کرد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان
دوستان من تا همین دو سه روز پیش از نورتون استفاده میکردم و راضی بودم. یه دفعه جو گیر شدم و گفتم بزار بیت دفندر رو هم یه تستی بکنم. خلاصه اینکه نصب کردم. ولی اون چیزی که واقعا این قدر تعریف میکردن و توی سایت ها همیشه از همه آنتی ویروس ها پیشه میگرفت نیست ! من نسخه 2015 را نصبیدم و باید بگم بر خلاف چیزی که بیت دیفندر در سایتش نوشته ، این آنتی ویروس بیشتر از نورتون روی پرفورمنس (حداقل روی سیستم من که اینجوریه !) تاثیر گذاشت ! بعدش هم اینکه زمان Scanningــش خیلی بیشتر از نورتون هست !
حالا سوالم اینه که با توجه به اینکه من عموما لایسنس برای آنتی ویروس ها میخرم ، به نظر شما همین بیت دیفندر را داشته باشم و یا دوباره بر گردم به نورتون ؟
ممنون
ســلامنقل قول:
اول از همه اینو بگم که وقتی شما یه آنتی ویروس نصب میکنید (هر آنتی ویروسی) ، حداقل 10 روز باهاش کار کنید.حتی اگر تو همون دو-سه روز اول شما رو نا امید کرد!
سریالهای نورتون که دیگه کار نمیکنن اونطور که کاربرانش گفتن.پس فعلا نورتون میره کنار تا نسخه 2015 بیاد و ساختار جدید لیسانس ها مشخص بشه.
بیت دیفندر دیتابیس بزرگتری نسبت به نورتون داره و بهتر هم ویروسها رو پاک میکنه.بنابراین طبیعی هست که روی کارایی سیستم تاثیر بگذاره.
دوستان دیگه باید دور Norton خط قرمز کشید؟؟؟
همه لایسنس های رایگان و غیر رایگان از کار افتادن !!!
سلامنقل قول:
بسیار ممنون از راهنماییتون
به نظر شما بین کسپر اسکای 2015 و بیت دیفندر 2015 کدوم مورد برای منی که میخوام یه آنتی ویروس قوی داشته باشم که خیلی هم روی عملکرد سیستم تاثیر نگذاره مناسبتر هست؟
راستی کانفیگ سیستمم اینه :
سی پی یو : core i5 4200u
رم : 4 گیگ
هارد هم 5400 دور هست
پیشاپیش ممنون
هر دو محصول تازه منتشر شدن و تست کارایی هم انجام ندادن تا بتونیم بهتر مقایسه کنیم.نقل قول:
برای این سیستم هر دو خوبن. شما بیت دیفندر رو نگه دارید. میتونید اون بخشهایی رو که بهش نیازی ندارید غیر فعال کنید.
مثل : Wallet ، Search Advisor و ...