بقای عمر شما باشه یعنی چی؟ اون بنده خدا اگر عمر داشت که خودش زنده بود. این جمله در کل اشتباه هست و در بیان مردم رواج داردنقل قول:
Printable View
بقای عمر شما باشه یعنی چی؟ اون بنده خدا اگر عمر داشت که خودش زنده بود. این جمله در کل اشتباه هست و در بیان مردم رواج داردنقل قول:
بقای عمر شما باشه یعنی اینکه به اندازه ی عمری که اون شخص فوت شده میتونسته داشته باشه ولی به دلیل مرگ دیگه امکان ادامه ی حیات نداره بمونه برای بقیه ی عمر شمانقل قول:
تاپیک اداب معاشرت هست نه تحلیل نظرات و موشکافی حرف عوام!
اگر تاپیک اداب معاشرت است بنده وظیه دارم.. جمله درست تحویل بدم و من تحلیل نکردم. از نظر من این جمله شما اشتباه است. طرف فوت کرده. عمری نداشته به هر دلیل که باقی عمر بقیه شود!!نقل قول:
ممنون ولی یکم اینا رسمیه یکم خودمونی تر چیزی به ذهنتون نمیرسه ؟!نقل قول:
میتونید بگید :
امیدوارم که اینطور بشه
یا
اگر شانس یار باشه
آقا ما یه استادی داریم سر دو جلسه اول یه چند تا سوال ازش پرسیدم و اونم جواب داد ولی بعدا متوجه این بنده خدا ازوناس که ازش سوال بپرسی ناراحت میشه ....
الانم سر همین اخلاقش و ازونجایی که به شدت مغروره هی سر هر جلسه به ما گیر میده و میخواد منو تو جمع ضایع کنه.....
البته اینم بگم طبق آماری که من از ایشون گرفتم این مسایل به شدت تو نمرش تاثیر میده یعنی ازوناس با یکی لج بیوفته اذیتش میکنه......
حالا شما بگین با این فرد چطوری من برخورد کنم......؟؟؟؟؟
در ضمن بنده هم بسیار بسیار حاضر جوابم و البته مقداری عصبی....سرتون درد نیارم از کوره در برم نمیتونم خودمو کنترل کنم و از همینش خیلی میترسم.......(اخلاق بدیه ولی خب چه میشه کرد:n35:)
حذف کنید درسو :n13:نقل قول:
به نظر من باهاش صحبت کنید.بگید که قصد بدی از پرسیدن سوال ها نداشتم و یه ذره هندوانه بذارید بگید که روز اول متوجه شدید چه استاد باسوادی دارید و عذرخواهی کنید.نقل قول:
اگر حضوری سخته براش ایمیل بزنید
چه استادی با عرض معذرت اجب بیشعوریه خوب کسی که داره چیزی رو به کسی دیگه یاد میده خوب اون کسی که یاد میگیره باید سوال کنه تا جا بیوفته براش و مطلب رو بگیره اگر جا نیوفتاده براشنقل قول:
این ته ته نابلدی و .... یک نفره که تو اموزش اگر کسی ازش سوال پرسید ناراحت بشه به نظرم اگر رشتت رو دوست داری و باعلاقه داری میخونیش اگر خوب درس داده و مقایسه که میکنی کامل و درست گفته مطلب رو یه امتحان بزن ببین اگر تونستی درستش کنی درستش کن و امتحان بده و ... اگر نتونستی و بد تر شد برو حذف کن و ترم بعدی با یه استاد دیگه بگیر
کاملا با شما موافقم ... ایشون فقط از لحاظ علمی استاده و از لحاظ فرهنگی در سطح خیلی پایینی قرار داره....نقل قول:
حذف که نمیشه کرد چون به صلاح نیست و وضعیت جوریه که اصلاح هم نمیشه کرد به خاطر سطح فرهنگی و شخصیتی پایین این فرد.......
در ادامه صحبت هاى دوستاننقل قول:
بنظر من به پرسيدن ادامه بديد. شايد جا انداخته بعضى رفتار ها در چنين جا هايى به عهده ما باشه. من خودم تجربه چنين كارى رو داشتم. در نهايت اين مخاطب شماست كه بايد كناره گيرى كنه. نه شما.
شاد و سربلند باشيد