اینم پینگ از 8.8.8.8
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
اینم پینگ از 8.8.8.8
اینم پینگ google
انتخاب سرور که دیگه کاری نداره درسته سرور پیش فرض بقول شما رو نزدیکترین سرورهنقل قول:
ولی خوب راحت میشه با اون نوار مثبت ومنفی سمت چپ تصویر کادر رو کوچک کرد اون موقع سرور های دیگه رو هم میبنید که بصورت نقطه های نورانی هستن ومیتونید اونا رو انتخاب کنید
چرا "هاهاهاها!!" ؟مگه حرف خنده داری زدم؟!نقل قول:
سرور هم انتخابیه. از هرجا که دوست داشته باشی میتونی تست بگیری.
نقل قول:
فاصلت تا مرکز خیلی کمه یا کافوی نوری هستی شما ؟
این نشون میده کیفیت خط شما خیلی خوبه.
والله من اصلا همچین چیزی رو نمیدونستم. خب پس اینجوری که فایده نداره خودش پیش فرض بیاد نزدیکترین سرورو انتخاب کنه چون هنر که نیست واسه سرور داخلی پینگ پایین باشه. البته به هرحال فکر کنم مخابرات یه تکونی به خودش داده چون قبلا هم همینطوری تست میگرفتم و خودش نزدیکترین سرورو انتخاب میکرد پینگ یه کم بالاتر بود.:31:نقل قول:
والله هم به مرکز مخابراتیمون نزدیکم (فاصله حدود ۱.۵ کیلومتر یا شاید هم کمتر) و هم فیبر نوری هستم. :31: حالا اصلا این جدول چی میگه؟ :31:نقل قول:
وقتی فیبر نوری باشه دیگه فاصله با مرکز مهم نیست فاصله با کافوی نوری مهمه . که به طور معمول کمتر از 500 متر باید با شما فاصله داشته باشه . کدوم مرکز مخابراتی هستی ؟نقل قول:
گفتم که جدوله میگه فاصلتون با تجهیزات Adsl کم هست یعنی کیفیت خط عالیه تا سرعت 20 مگ رو هم ساپورت میکنه ولی کیه که بده :41:.
VPI/VCI رو داخل مودم چند تنظیم کردید ؟
مرکز مخابراتی سلمان فارسی (سعادت آباد بین میدون شهرداری و کاج).نقل قول:
20 مگ! یا ابوالفضل! حتی فکرشم نمیتونم بکنم سرعت این چنینی رو بهم بدن! :41:
والله بار اول که میخواستم تنظیم کنم، نمیدونستم روی چی باید بذارم. (آخه کلاس گذاشتم گفتم خودم تنظیم میکنم :31: ) زنگ زدم مخابرات گفت اگه خطتون معمولیه، نمیدونم رو چی چی (فکر کنم 35 و 8) و اگه فیبره میتونید دوتا کد رو امتحان کنید هر کدوم خورد خورد دیگه( فکر کنم 35 و 0 و 35 و 81 رو گفت). فکر کنم گذاشتم روی 35 و 0 چون اون یکی کار نمیکرد. رفتم خونه چک میکنم میگم. :46:
سلام
چک کردم.
VPI= 0
VCI= 35