قابلیت نیست همون قلم زیرش
تو این عکس معلومه چون note هستش قلم گذاشتن احتمالا اون پایین قلمش معلومه از پشت :دی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قابلیت نیست همون قلم زیرش
تو این عکس معلومه چون note هستش قلم گذاشتن احتمالا اون پایین قلمش معلومه از پشت :دی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به به داش سروش خودمون کجایی بابا پیدات نیست؟ رفتی قاطی مرغا ؟ :31:نقل قول:
پلاس نباشه رزولوشن جبران می کنه .. سروش این همونه که سالها دنبالشم :31: دل استریک یادته؟
چطوری میتی :دی
نه بابا مرغا بیان اینو ب.........رن :دی
رفته بودم سومالی یه سری خرت و پرت برده بودم دادم به سیل زده ها اومدم
این گوشی جدیده نسبت به گلکسی فقط 0.2 گیگا هرتز سی پی یوی قویتر داره و صفحه نمایشش 1 اینچ بزرگتر و طبیعتا باتری قوی تر داره
اما از طرف یه ایراد بسیار بسیار بزرگ (لااقل برای من)داره که اینکه وزنش 178 گرمه.فکر میکنم اگه کسی بخواد دائما دستش بگیره،بعد یه مدت حس میکنه که آجر دستش میگیره
احتمالا در بنچمارک ها با گالکسی اس 2 فرقی نداره.. با اینکه سی پی یوش قویتره در عوض رزولوشنش هم بیشتره.. پس گالکسی اس 2 دار ها زیاد غصه نخورن :دی
اینجا فیلم گالکسی نوتو ببینید :31:
عجب چیزیه :
کد:http://www.slashgear.com/samsung-galaxy-note-hands-on-video-01175824/
سلام
منم این گوشی رو به قیمت 710 تومن تو طبقه 4 علائدین خریدم.
چینی هست و رام فارسی به صورت پیش فرض روش نصب هست. اندروید 2.3.3 هم روش هست. ( آیا نسخه فارسی جدید تری هم اومده؟ آیا خواهد اومد؟ )
هم زردی صفحه رو داره و هم لکه رنگی وسط دوربین رو! ( آیا این دو تا مشکل با آپدیت حل میشن؟ )
البته من با زردی صفحه و حاله رنگی وسط تصاویر دوربین مشکلی ندارم، چون خیلی خیلی نامحسوس هستن.
این گوشی به شدت ( به شدت هاااااااااااااااا ) موقع انجام بیشتر بازی ها، داغ میکنه. ( گوشی در حدی داغ میکنه که آدم نگران میشه که نکنه قسمت های پلاستیکی گوشی در اثر گرما تغییر حالت بدن، جالب اینجاست که بیشتر حرارت از طرف صفحه نمایش در میاد و در اطراف دوربین هست، اگر این روال ادامه داشته باشه قطعا صفحه نمایش در پشت دوربین بعد از یه مدت با مشکل مواجه خواهد شد.
من چند تا بازی از خود سامسونگ اپلیکیشن گرفتم، در اکثر مواقع وسط بازی گوشی هنگ میکنه و مجبور میشم از بازی بیام بیرون و از قسمت تسک منیجر بازی رو خارج کنم!
ما تو خونه گوشی اچ تی سی وایلد فایر هم داریم، از تاچ ویز خیلی بیشتر از سنس خوشم اومد، به نظرم خیلی کاربردی تر هست.
آیا روشی برای اتصال به مارکت گوگل وجود داره که لازم به روت کردن گوشی نباشه؟ ( یه جا یه روش بود، ولی باید یه نرم افزار نصب میکردیم که قبلش برای نصب اون نرم افزار باید گوشی رو روت میکردیم. )
یه مورده مسخره اینه که تو این گوشی همه چیز فارسی میشه، ولی راست چین نمیشه! یعنی وقتی یه جمله چند خطی رو به صورت فارسی مینویسه ( مثلا یه اس ام اس فارسی که دریافت میکنیم ( خط ها از سمت چپ شروع میشن )
دکمه پایین گوشی تق و لق و بی کیفیت به نظر میرسه، من که فکر نمیکنم بیشتر از یه سال کار کنه.
از جنس در پشت گوشی خوشم اومد، فکر میکنم به خاطر انعطافش جلوی خیلی از ضربه ها رو بگیره.
باطری گوشی هم بنا به چیزایی که شنیده بودم بهتر از اون چیزی بود که فکر میکردم، البته خیلی هم خوب نیست ( حدود یک روز در استفاده معمولی کار میکنه )
من تمام علائدین و بازار موبایل ایران رو گشتم، ولی نه کابل OTG نه کابل HDMI و نه داک مخصوص اتوموبیل ( هولدر ) کلکسی اس 2 رو پیدا نکردم، من یکی دو روز بیشتر تهران نیستم، میشه لطفا اگر جایی رو سراغ دارید که این وسالیل رو داشته باشه، بهم معرفی کنید تا برم و بخرم؟
ویدیو رو از این گوشی جدیده دیدم درسته خیلی بزرگه ولی فوق العاده کارکردن باهاش باحاله ولی این بزرگ بودن و وزن زیادش یه خورده اذیت میکنه
:18::18::18::18::18:نقل قول:
این چیه دیگه؟
بابا رسما سامسونگ تبلت زده.چقدر بزگه صفحه نمایشش.عمرا اگه بتونی این گوشی رو توی هر جیبی جاش بدی
من همون گلسی اس 2 رو بیشتر رجیح میدم
سامسونگ رو جو گرفته ها.فکر کنم دو روز دیگه گوشی بده که صفحه نمایشش اندازه تبلت های امروزی باشه:31: