آقا بی خیال کسی از دوستان بازی رو دانلود کرده؟؟؟ من پری شب گفتم دانلود می کنم ولی هر لینکی که گیر اومد خراب بود یا اونقد شلوغ بود که نمی شد اصلا برداری یکی لینک های 100% سالم و تضمینی بده ترو خدا
---
راستی وقتی بازی رو دانلود کردم چطور رایت کنم؟؟؟؟
Printable View
آقا بی خیال کسی از دوستان بازی رو دانلود کرده؟؟؟ من پری شب گفتم دانلود می کنم ولی هر لینکی که گیر اومد خراب بود یا اونقد شلوغ بود که نمی شد اصلا برداری یکی لینک های 100% سالم و تضمینی بده ترو خدا
---
راستی وقتی بازی رو دانلود کردم چطور رایت کنم؟؟؟؟
خارج از کشور بله من یکی از دوستام هم یه کتاب کامپیوتری سفارش داده بود روش عکس یه زن بود گیر دادن بهش ندادن ولی داخل اینطوری نیست فکر کنم، شما خودت تا الان بسته باز شده از پست گرفتی. بعد اگر تازه بازم بکنن دیگه تست نمیکنن که مثلا تو cd چیه . بعد ایشون میگن تکین، که فکر کنم چند نفر از دوستان از تکین بازی رو گرفتن.نقل قول:
الان کیا اینجا تونستند بازی کنند؟!
ویندوزشون چی بوده؟
دوست عزیز اون ها به کاور روی بازی گیر داده بودن که gta iv بود ... واسه همین هم اینا میخوان بازی رو با یه کاور دیگه بفرستن ...نقل قول:
واسه تکین هم خب شاید جدیدا گیر داده باشن ... حالا من نمیدونم ...
اینا به گفته ی مدیر اون سایت بود ...
حالا به نظر شما چه دلیلی داره که دروغ بگه ؟
نقل قول:
ويستا
Amd x2 5200
Ram 2 Gb Bus 800
9500 Gt DDr3
با آخرين دريور كارت گرافيك
الان يه داف خوشگل هم تو بازي دارم :19:
:41:اقا التماس می کنم یکی به من کمک کنه خواهش می کنم التماس
:19:
من نصب کردم روی بازی که کلیک می کنم هیچ پیغامی نمی یاد هیچی باز نمی شه
کمک
کمک
بابا یکی به من کمک کنه :19:
نقل قول:
چه جالبه جای شما ها ما که تو مشهد یک جعبه از بازی پر اومد فقط برای یک مغازه من خودم دیدم تمام مغازه های مشهد دارن دیگه این بازی رو.
نقل قول:نقل قول:نقل قول:میشه دیگه در مورد سیستم مورد نیار حرف نزنین ای بابا ول کنین دیگه چند دفه بگم برین اینجا:نقل قول:کد:http://www.systemrequirementslab.com
راستی یک چیز جدید کشف کردم البته شاید بعضی ها بدونن:
بعضی از آدم ها وقتی ماشینشونو میدزدین میان دنبالتون مثل gta san andreas ولی توی این یکی من دیدم اومد دسته ی ماشینو گرفت بعد من راه افتادم بعدش یارو هنوز دستگیره ی درو گرفته بود بعدش سرعت گرفتم بازم ول نکرد!!!!! آخرش یارو رو زدم به تیر چراغ برق!!!!! یارو مثل اینکه در جا یک ضربه ی سنگین به سرش خورد افتاد بند خدا مرد :دی!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:31:
یک بارم یک زنه ای رو زدم اومد دنبالم تا تو خونم بعد یک چاقو بهش زدم مثل این بچه هایی که کتک خوردن در رفت !!!! دستشو گرفت و سرش انداخت پایین و رفت !!!!!!!!!!!:31:
انگار یک فصل کتکش زده بودم.
راستی یادتون باشه توی این بازی قطار هوای هم داره و شما میتونی از توی قطار یا تاکسی به دیگران تیر اندازی کنی که البته راننده تاکسی در میره :31:
ای کاش میشد اولی رو عکس میگرفتم اینقدر مجزوبش شده بودم که یادم رفت!
لطفا از این به بعد در مورد سیستم مورد نیاز یا آموزش نصب و ...
حرفی نزنین
ای بابا
این مشکلات تموم نمیشه یکی بیاد از بازی یکم حرف بزنه
چطوریه
چه کارایی میشه کرد
گیم پلیش چطوریه
4 تا عکس بذاره
راستی لینک دانلود سالم گیر آوردین به منم بگین
نه بابا راست میگی خودتی؟نقل قول:
همونطوری که milk way عزیز گفتند یچ گونه در محموله ی پستی باز نمیشه ! هیچ گونه ! فقط ورودی از خارج کشور ...
اگر هم ارسال نشده دلیلش این میتونه باشه که خرید نقدی براشون به صرفه تره !
البته باید توجه داشت بر روی صورت حساب نام محصول درج شده که فکر نکنم از روی این گیر بدن ! چون پست هیچ گونه دخالتی نداره !