بستن حساب دو ماهه 20 درصد -کف دو میلیون چقدر جربمه داره اگر بخوایم یک ماه نشده حساب بسته شه؟ممنون
Printable View
بستن حساب دو ماهه 20 درصد -کف دو میلیون چقدر جربمه داره اگر بخوایم یک ماه نشده حساب بسته شه؟ممنون
بانک دی بدون حدقل موجودی تا 10 میلیون تومن 20 درصد میده و 10 میلیون به بالا 22 درصد.نقل قول:
بانک آینده هم برا ماه اول 23 درصد میده و برای ماه های بعدی 20.5 درصد ( بدون کف موجوری )
اون حساب سپند اقتصاد نوین هم 2 میلیون از پولتون رو بلوکه می کنه و تا حساب رو نبندی به 2 میلیون دسترسی نداری.
سئوال : وقتی پولی به حسابمان ریخته میشود در پیامک بانک اسم شخص را هم مینویسد یا نه؟
نه.بعضی بانکها مثل سپه اسم بانک طرف مقابل رو هم مینویسه چه واریز چه برداشت.بعضی بانک ها مثل پاسارگاد فقط میزنه واریز یا برداشت به این مبیلغنقل قول:
سلام . برای ۱۰۰ میلیون کدوم بانکو پیشنهاد میدین ؟ اینکه بزاریم مسکن سود ۱ ساله رو بگیریم بعد دوباره بزاریم تو روز شمار کار درستیه ؟
به نظر من بذار موسسه کوثر 24% روز شمارنقل قول:
یا بانک ملی 55% دوساله
یا عسکریه
نقل قول:
سلام دوست عزیز این 24 درصد موسسه کوثر کف موجودی داره؟ و چقدر اعتبار داره چون موسسه هست؟ کارت و sms برداشت و واریز وجهه داره؟
ممنونم
سلام.
الان یه پیامک برام اومد که شما برنده 7 ملیون تومان شدید، برای دریافت وجه برید به این سایت :
کد:http://ebank4.com/
من رو بگو اول چقدر خوشحال شدم، بعد رفتم دیدم علاوه بر شماره کارت، رمز دوم و سایر مخلفات رو هم میخواد.
حالا افراد ساده زیادی هستند که حتما گول خواهند خورد، الان این سایت رو چطور و به کجا میشه گزارش کرد ؟
ضمنا سایت رو در virustotal چک کردم و آلوده به بد افزار نیست.
کف موجودی نمیخواد. شاید مثلا 10 تومننقل قول:
اعتبارش که 100 درصد هست. تنهای موسسه هایی که از بانک مرکزی مجوز دارن کوثر و عسکریه هست.
آینده، مهر ، قوامین و ... هیچ کدوم مجوز ندارن.
کارت عابرش بعد از یک ماه میاد
فعلا برداشت میتونی از عابرهای خودش، ملت و سپه انچام بدی
اینترنت بانک داره، sms بانکش فوق العاده هست...
تا چندوقت دیگه هم مستقیم به شتاب وصل میشه
همون اولش هم نباید باور میکردی ...نقل قول: