دوسته عزیز loomina دمت جیز مشکل حل شد:n01:
Printable View
دوسته عزیز loomina دمت جیز مشکل حل شد:n01:
این AP یعنی چی؟ اگر مثلا برای هیروهای تانک یا ساپورت یه صفحه در نظر بگیرم و برای ADC ها هم یه صفحه ، به نظر شما چی بذارم برای هر یک از این صفحات؟
طبق گفته یکی از دوستان یه ADC اول به Attack damage و بعد به life steal و بعد به attack speed نیاز داره ... از این موارد برای صفحه ADC ها بذارم خوبه؟
تانک ها و ساپورت ها هم به نظرم به HP regen و armor و magic resistance احتیاج دارند ... درسته یا اشتباه میکنم؟
یعنی ability powerنقل قول:
support ها صفحه همشون تقریبا یکیه ولی تانک ها با هم کمی فرق دارن.
اول مشخص کن با کدوم تانک ها بیشتر بازی میکنی بگیم چی بچینی:n26:
کسی میدونه این ایتم Sanguine Bladeو چه جوری می شه خرید؟:n28:
غیر از مپ summon rift تو همه مپ ها هستش
بستگی داره, من خودم برای ساپورت مقداری AP و mana regen استفاده میکنم. باید ببینید Play style تون چیشه, ساپورت میتونید armor/mr بدید بهش سفت شه, میتونید براش gold per 5 ببندید که مشکل ایتم نداشته باشید, میتونید مثل من mana regen / ap ببندید که تو lane مشکل نداشته باشید و ...نقل قول:
برای صفحه adc شما نیاز به life steal ندارید, ls اول بازی که چندان تاثیری نداره و بعد هم که ایتم هاش به اندازه کافی هست.
برای adc شما نیاز به armor pen دارید, بعد نیاز به dammage و بعد هم attack speed.
پیشنهاد من به شما برای rune adc اینه, تضمین هم میکنم عالی کار کنه.
6 تا rune از نوع mark ( مارک ها اون رون قرمز ها هستن. ) که armor pen بده
3 تا mark که damage بده.
3 تا quintessence ( همون گنده ها ) که damage داشته باشه.
و بقیه seal و glyph هم ( زرد و ابی ) attack speed
اسم رون ها تو بازی و تعدادشون هم به این صورت مینویسم:
greater mark of armor penetration x6
greater mark of attack damage x3
greater quintessence of attack damage x3
greater seal of attack damage x9
greater glyph of attack damage x9
اگر این هارو ببندید باید 11% attack speed
7.7% armor penetration
+10 تا Attack damage
داشته باشید.
یه راهنمایی برای توی بازی, سعی کنید اولین ایتمی که کامل میکنید blood thurster باشه.( البته بعد از بوت )
چون بیشترین دمیج بازی رو داره + مقدار زیادی LIFE STEAL میده.
اون ایتم مخصوص Map های twisted treeline و crystal scar هست و تو summoners rift کار نمیکنه.نقل قول:
بیشترین دمیج بازی مال آیتم Sword of the Occult هست البته باید 20 تا استکش کامل بشه و از آیتمی که شما گفتی از 70 تا بود دمیجش هم بیشتر دمیج میده تازه 15 درصد سرعت هم میده !
...........
بچه این آیتم Overlord's Bloodmail با کشتن هیرو یا کمک تو کشتن هیرو 200 تا رو ریجن میکنه ؟ یا دروغه ؟ :دی
من با هیچ آیتمی حال نکنم با این یکی خیلی حال میکنم Hextech Sweeper آیتم خیلی خوبیه همه چی میده اسپید ، کولدان ریداکشن ، هلس ، ابیلیتی پاور ، ایکتوش هم که مثل وارد عمل میکنه خیلی آیتم باگی هست
..............
دوستان قضیه این آیتم Bonetooth Necklace چیه ؟ فقط برای رنگار هست ؟
آیتم The Hex Core هیرو ویکتور هم اینجوری هست ؟
عاغا تو یکی از اکانتام کارامارو داشتم امروز رفتم یه دست باهاش زدم چقد عوضش کردن:n04:
هیچی دیگه رفتیم ساپورت همه رو به فنا دادیم:n10: گرچه نا گفته نماند لتنسی 170 بود.... اگه 20-30 مثل این خارجیا باشه که دیگر هیچ...:n07:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
The time of speculation and tea-leaf reading is over; League of Legends: Cho’gath Eats the World (CHEW) is now in Open Beta.
Our dedicated team has worked tirelessly to craft a fully immersive game world filled with interactive environments and populated by characters you’ll recognize in situations you never expected. CHEW stands on the shoulders of a new engine designed to tell a rich, conflicted story, and delivers a single-player experience filled with hundreds of NPCs, dozens of deadly encounters and enormous cities to explore. Instantly accessible as an Open Beta download, CHEW brings a new dimension to your gameplay.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا اگربگم اپریل فولی چیزیه باور نمیکنید خخخخ البته معلوم نیستا
البته بعید میدونم کسی بتونه تا دقیقه 20-30 بازی Stack رو فول کنه تازه با این حساب هنوز life steal نمیده!!!نقل قول: