دوست داري فرومتو تغيير بدي يا پيش بر و بچز بموني؟
Printable View
دوست داري فرومتو تغيير بدي يا پيش بر و بچز بموني؟
حرف سياسي در وكردي ها...نه بابا...من البته مدير يه فروم هستم و چند جا كار دارم اما اينجا رفقا جمعند و آره ديگه.... :happy: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نوشته شده توسط Quick
فاميلت چيه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و شعار معروفت؟(منظورم قانونيه كه واسه خودت داري) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام اي شيطوننقل قول:
نوشته شده توسط (¯`•Boye_Gan2m•´¯)
خب واسه اينكه بگم كه همه چيزو جواب ودم بهت ميگم:صادقي
وشعار معروفي هم كه دارم اينه چرا انسان به خداي خودش مغرور شد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
در ضمن خيلي نامردي....شوخي وكردم عزيز دل. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب پس صندلی داغه داغه
پس مام بچسبیم که اگه سرد بشه دیگه فرصت نیست
بوگو بینم آق مجیر
بیشتر فروم بازی یا وبلاگ یا وب سایت باز؟
سلام دوبارهنقل قول:
نوشته شده توسط Quick
منم همشم...چي وگويم ديگه كل اينارو روزي هزار بار ميرم...
ممنون از سوالات داغت. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با كيا بيشتر تو پي سي صميمي ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و اين كه هدفت از اينترنت اومدن چيه ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوبي گلمنقل قول:
نوشته شده توسط (¯`•Boye_Gan2m•´¯)
با خيلي ها رفيقم اگه بگم و برخي ازونها يادم بره ناراحت ميش...اما ميگم:شما...مهران جان...سعيد...بهروز...ميلاد...مي ثم مدير...سيد مهدي...امين زيك زاك...سيدمهدي موسوي...مسعود همكار سخت افزار...علي...سعيد امپراتور...عرفان...دير...الكس همكار موبيل...سولدر...مسعود آخر فروم باز...نويد...... داش اشكي...گابريل...وخيلي هاي ديگه...اين اسامي ترتيب نداره...خلاصه ما مخلص همه اينام هستيم.
ببين من سرم همش تو صفحات وب هستش براي اينكه كارم اينه البته بعد صفحات كتاب درسي :happy:
خيلي ممنون. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
نوشته شده توسط مومن خدا
هه ههه هه ه هه ههه .. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو رو خدا ببين كي نشسته رو صندلي داغ ! واي دلم درد گرفت وقتي اسمتو توي عنوان ديدم مردم از خنده !
راستي گفتي محلاتي بيش از اون چيزي كه فكر مي كردم به هم نزديكيم ... در ضمن سيد مهدي رو هم مي شناسم !! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام نميخواستم جوابتو بدم...چون هم مغروري و هم اينكه با سلام سوال نيومدي و در ضمن سوال هم نپرسيدي...نقل قول:
نوشته شده توسط soleares
خب اما من مثل شما نيستم...خوبي سامان جان.آره بهم نزديكيم مراقب خودت باش...در ضمن زياد نخند جلوي بزرگترا عيب... :happy: يه ماچ بهت ميدم كه بدوني همش شوخي بود. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]