امروز صبح زنگ زدم 2020 خیلی ریلکس گفت از دیروز عصر مشکل داریم و باید صبر کنین مشکل حل بشه!
Printable View
امروز صبح زنگ زدم 2020 خیلی ریلکس گفت از دیروز عصر مشکل داریم و باید صبر کنین مشکل حل بشه!
اگه خدا بخواد وضع پینگ بهتر شده!
جی میل هم که باز شد!
4.2.2.4
از 192 تا 4 تا تایم اوت و میانگین پینگ 159ms
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم پینگ نوین نت : میانگین 248
مخصوصاً برای دوستمون حسین که دنبال ISP با پینگ خوب میگرده!
پیشنهاد میکنم دوروبر نوین نت نیا
الان پینگ خوب شده ولی سرعت خراب شده. من واقعا نمیفهمم
چرا سرعت و پینگ تو شهر ما اینقدر نوسان داره! بقیه جاها اینقدر
بالا پاین تا حالا ندیدم!
کاملا موافقم !!! اما اولویت اول مخابرات نیست چون افتضاحه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!نقل قول:
یه جورایی سراسریه من فکر میکنمنقل قول:
من استانمون تاپیک نداره (خراسان جنوبی) :دي بیشتر دیدم اینجا هستن کسایی که به پینگ اهمیت بدن واسه همین اینجا رو چک میکنم اکثرا.
تقریبا هر موقع که دیدم کسی اینجا گفت پینگ خراب شد منم همون موقع همون مشکل رو داشتم. (من مخابرات و پیشگامان دارم)
الانم که دارم پست میدم پینگم پکیده (مخابرات). طبق معمول یهو قطع میشه واسه چند دقیقه و وصل که میشه اینطوری داغون میشه.
در کل از اول تابستون تا الان ثابت بودن نتم بیشتر از 3-4 روز نبوده. تقریبا هر روز قطعی و نوسان پینگ شدید داشتم.
ببخشید اینجا پست دادم :دي
برا شما س*ا*ک*س کار میده؟ برا من با اونم فیلتره!!!!!
سلام به همه
اینجا کسی هست از این سرویس جدید نامحدود صبانت گرفته باشه ؟؟؟؟ حالا که سرعت شبانه افتضاح شده به فکر عوض کردنم کلا ولی گفتم شاید این بد نباشه
نقل قول:
اینی که تو سایتشون بود 128 نامحدود 1 به 10 بود....
حواست رو جمع کن سرویس های 1 به 10 با اونی که انتظار داری خیلی تفاوت داره....
امروز چه خبره؟باید توی تایم اوت ها دنبال یه پینگ بگردی......
جالبه سرعت دنبال خوبه ولی چیزی به اسم پینگ اصلا وجود نداره....خیلی سایتها اصلا باز نمیشه مسنجرها و نرم افزارها که دیگه هیچی.