داداش f6450 سامسونگ بردار
کیفیتش خدایی عالیه
Printable View
داداش f6450 سامسونگ بردار
کیفیتش خدایی عالیه
سلام
دوستان به خدا انقدر خوندم همه جا رو که دیوونه شدم:n03:
لطفا راهنایی کنید چی بخرم
۴۶ یا ۴٧ اینچ, سه بعدی, بدون گارانتی, قیمت تا ٣ تومن, فیلم زیاد دان میکنم و میبینم, ٣ بعدی هم دوست دارم زیاد ببینم
تلوزیونم فقط به ماهوارو وصله, صداشو هم به یه Edifier C2 وصل میکنم, فیلمارم میریزم رو هارد 500 گیگ میبینم, هیچ پلیر دیگه ای هم ندارم, ممنون میشم راهناییم کنید
داداش سامسونگ f6400 رو از بانه بخر بدونه گارانتی 46 اینچش 3 تومنهمه نیازاتو براورده میکنهنقل قول:
سلام
دوستان من وارد نیستم به نظر شما سامسونگ 5590 میصرفه 2300 ؟ تازه تخفیف هم خورده این قدر شده.
دوست عزیز نظرت درباره 47LA66000 چیه؟
قیمت اونم مثل همین سامی هستش
مربط به 2 تا پست قبل :
((داداش سامسونگ f6400 رو از بانه بخر بدونه گارانتی 46 اینچش 3 تومنهمه نیازاتو براورده میکنه ))
داداش این مدل ال جی هم کیفیت وبی دارهمن هر دو رو کنار هم ندیدم ولی جدا جدا دیدم و هر دو کیفیت مناسبی دارنهر 2 تاش تویه بازار هست و برو از نزدیک ببین و اونی که بیشتر وشت اومد انتاب کنتکنولوژی 3 بعدیشن با هم متفاوتهال جی پسیو هست و سامسونگ اکتیونقل قول:
امروز رفتم جفتشو با یه تصویر تست کردم، سامسونگ از نظر 2 بعدی تصویر شفاف تری داشت ولی ال جی 3 بعدی بهتری به نظر من داشت ولی 2 یعدیش تارتر از سامسونگ بودنقل قول:
در کل من از ال جی بیشتر خوشم اومد تا سامسونگ
منم امروز رفتم یک lm 76100 LG خریدم به قیمت 3600 با گارانتی من رفیقم خودش نمایندگی ال جی داره خودش میگه سری lm بهتر از سری la هست در ضمن این 76100 دارای 800 هرتز که از سری la تازه از 74000 800هرتز شروع میشه که قیمتش با تخفیف جشنواره که تمام شده میشه 4300 یعنی 700 تا داری فقط به خاطر 4gb حافظه داخلی میدی من سه بعدی جفتشون هم با هم چک کردم سری lm سه بعدی بهتری داره.نقل قول:
مبارکه داداش
دوست عزیز تصویر جفتشو با هم دیدی؟نقل قول:
اگه بهتره که منم همین lm رو بگیرم، سایز 47 گرفتی دیگه؟