دوست گرامی شما تاپیک رو اشتباه اومدی.برو به تاپیک زیر:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
دوست گرامی شما تاپیک رو اشتباه اومدی.برو به تاپیک زیر:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لینک دم دست ندارم ولی اینا که میگم رو سرچ کنی سه سوت پیدا میکنی چون تقریبا همه مجانی هستن و تو وب ریخته.نقل قول:
بهترینش:
HWMonitor
عکسی که از کلاک سی پی یو گذاشتم با همینه.
برای مشخصات سی پی یو و مدل رم و مادربورد:
CPU-Z
برای مشخصات GPU و کلاک و دمای اون و مقدار استفاده از اون هم:
GPU-Z
خوندن مشخصات و توانایی های دقیق کارت گرافیک مثل نوع اکستنشنهای OpenGL که ساپورت میکنه و CUDA و غیره:
GPU Caps Viewer
خواندن دمای سی پی یو با:
CoreTemp
مشخصات هارد دیسکها و تست سرعتشون با نرم افزار غیر رایگان:
HDTune
مشخصات کلی سیستم با:
Eversest که مشکل داشتی و پولیه
این یکی خیلی قشنگه و همش 3 مگ هست:
Speccy
این یکی هم فکر کنم در حد اورست هشت شاید هم بهتر:
SIW
این دو تاش رو لینک میدم باقی رو بگردی راحت پیدا می کنی:
کد:http://www.filehippo.com/download_cpuz/
کد:http://www.filehippo.com/download_speccy/
به نظرم اگر برای این نرم افزارا میخوای 5010 خوبه البته نباید در این انجمن این سوالو میپرسیدین:دی
جواب نداره؟ یعنی led من خرابه؟
کلا 2 هفتس n61jq خیریدم
سلام
من میخوام n61jq بگیرم، میشه بگین چه معایبی داره؟ سنگین نیست؟
قیمتش چنده الان؟ و آیا کی پایین تر میاد؟
سلام دوست مننقل قول:
ببخشید این پستهای تک جمله ای شما یه جوری بود توجه نکردم. دوستا ن هم لابد مثل من حواسشون نبوده جواب بدن.
ببین مال من هم داغه. میبینی که بحث در مورد گریس حرارتی و کلاک سی پی یو و تفاوت چهار تا حالت کارایی سیستم رو قبلا کردم ... نتیجه ی نهایی هم که گرفتم اینه که بعدا اگه عمری باقی بود یه تست کنم و خمیر حرارتیش رو تعویض کنم که احتمالا هم فرق زیادی نمیکنه و فایده نداره.
این مدل و مدلهای دیگه که همین سی پی یو روشون هست همه دمای بالایی دارند. شما اگه کار خفن پردازشی نداری میتونی دکمه ی Fn رو به علاوه ی Space بزنی و بزاری روی حالت Battery saving یا Quiet Office که کلاک کارت گرافیک و سی پی یو کمتر بشه و خنک تر کار کنه. البته واسه من زیر 58 هم نمیره حتی وقتی کلاک رو خیلیییییییییی کم کردم.
ضمنا این داغی طبیعی هست و یه چیز معمول هستش بهتره زیاد باهاش ور نری که دوستان قبلا راههای مختلف رو تست کردن و مساله ی خاصی که نگران کننده باشه نیست.
---------- Post added at 02:19 AM ---------- Previous post was at 02:16 AM ----------
بله ... ایسوس تازه تو زمینه ی تولید مانیتور وارد شده و از نظر زاویه دید خیلی خوب عمل نمیکنه ... البته داره به سرعت پیشروی میکنه. در بررسی مدلای جدیدترش هم اگه تو ریویوها دیده باشی از نظر کیفیت رنگ و کنتراست و این چیزا خوب عمل کرده و شاید بزگرترین ایرادش فعلا یکی نورش باشه که کمتر از رقبا هست و دیگه زاویه دیدش هست که باز کمتر از رقبا هست.نقل قول:
در کل ال سی دی این مدل بد به نظرم بد نیست ....
---------- Post added at 02:21 AM ---------- Previous post was at 02:19 AM ----------
نه خراب فکر نمیکنم باشه. ببر پیش دوستانی که لپ تاپ دارن یه نگاه کنن. شما اگه قبلا لپ تاپ دیگه هم دیدی خودت ببین اگه واقعا یه چیزی غیر طبیعی داره با دوستاین که تو این کارها هستن و میتونی پل تاپ رو نشونشون بدی یه مشورتی بکن ولی در کل همون که گفتم ... احتمالا هیچ مساله خاصی نباشهنقل قول:
---------- Post added at 02:23 AM ---------- Previous post was at 02:21 AM ----------
بازی هم نصب کن بابا .... یکی از بچه ها 5 ساعت پت سرهم تو تابستون بازی کرده بود تا لپ تاپش خاموش شده بود و دوبار بعد از 5 دقه روشن کرده بود و ادامه داده بود. باز مافیا هم بود ... اسمشون یادم نیست ولی میگفتن دما رو 90 میچرخیده ....نقل قول:
باز اگه خودشوت این پست رو دارن میخونن یه آمار به این دوست جدیدمون بدن که دما چه طوری بوده و آیا الان لپ تاپشون مشکلی داره یا نه ....
در کل زیاد نگرانش نباش .... مدل خوبیه ... به این راحتی از شرش خلاص نمیشی.:31:
:11::11::11::11:
---------- Post added at 02:28 AM ---------- Previous post was at 02:23 AM ----------
سلامنقل قول:
این دوستمون دیدین که تازه خریدن و مشکلاتشون رو پرسیدن.
معایبش داغی .... ال سی دی یه مقدار کم نور و کم زاویه دید ... یه خورده سنگین
در کل من که راضی هستم.
ببین قیمت برخی وسایل مثل سی پی یو و رم داره کاهش پیدا میکنه. بحران مالی هم که همچنان همون طور که پیش بینی میشده وجود داره. فکر کنم این روند فعلا ادامه داشته باشه. این مدل هم بیخودی قیمتش یه مدت رفت بالا و یواش یواش داره میاد پایین ولی به هر حال من خریدم 1330 و به نظرم باید فعلا منتظر بشی کم تر بشه. اگه به 1330 نرسید جهنم ... یه مدل دیگه جدید تر میخری.
تازه توجه کن که پردازنده های جدید اینتل هم یواش یواش دارن میان و مدلهای جدید لپ تاپ که بیاد قیمت قدیمی تر ها یه خورده کم میشه. شاید ای ام دی هم یه چیزای عجیبی رو کنه که ... به نظر من فعلا صبر کن ...:11::11::11:
نقل قول:
سلام به نظر من تو این قیمت و حتی یکم بالاتر بهترینه من خودم دارم و واقعا دارم حالشو میبرم-تنها عیبش اینه که صفحه نمایشش در حد خودش نیست.البته مثل یکی از دوستا خیال نکنی خیلی بده .شاید چون همه چیزش از نظر من عالیه توقعم یه ذره بالا رفته اگه قصد خریدن لپتاپ داری پیشنهاد اول و اخر من و خیلی از دوستای دیگه همینN61JQ هست:20:
عجب تاپیک فعالیه
یه سوال از دوستان :
دمای cpu در حالت معمولی باید چقد باشه ؟ اگه تا چند درحه رسید دیگه بی خیال بازی بشیم ؟
مرسی از لطف شمانقل قول:
دمای CPU در حالت عادی بین 55 تا 60 میچرخه و در حال کار سنگین تو رنج 75 تا 95.شما اگه دمای CPU به 95 رسید بازی رو بی خیال شو.البته خود اینتل گفته که تا 105 درجه هم مشکلی نیست اما شما ریسک نکن.در ضمن من شخصآ بعید میدونم که در حین بازی دمای CPU به 95 برسه.در هر حال دمای گرافیک شما(GPU) تو بازی مهمتره و مواظب باش به هیچ وجه از 95 نره بالاتر.:46: