[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
سرعت دانلود با این که خیلی خیلی نوسان و ... داره ولی خوبه اما کیفیت سرویس و پینگش داغونه
عکس زیر رو ببینید این سرویسی بود که من با پینگش همه جا پز می دادم حالا ببین چه بلایی سرش اومده
پینگشو :دی
خلاصه که خیلی مضخرف شده
این سرویسی بود که پینگ بالای 150 نداشت که حالا اینجوری شده
آیا براستی تاپیک خوابیده ؟
چرا از اکانت من حجم کم نمی کنه ؟
برای شما هم همینطوره ؟ 2 -3 روزه هرچی دانلود داشتم از حجمم کم نشده :31:
اره از من هم تا ظهر همینطوری بود ولی الان کم شد
تازه من نمیتونستم شارژ هم انجام بدم ولی الان تونستم
فکر کنم تا کمتر از 1 گیگ نشده امکان شارژ مجدد نداریم
نهایتا هم تا 2 گیگ میتونیم حجم ذخیره داشته باشیم
یه اتفاق باحالتر الان برام افتاد
2 ساعت قبل یه فیلم 1.5 گیگی گذاشتم دانلود و رفتم
حالا اومدم می بینم به جای اینکه از حجمم کم شده باشه حدود 4 گیگ بهش اضافه شده :18::18:
از مخابرات بعیده همچین گافی
خیلی حال کردم من که رفتم تو کار دانلود :21:
خدا لعنت کنه همشونو:41: الان 3 روزه اینترنت من قطعه و این پشتیبانی مزخرف مخابرات اصلا وصل نمی شه. دوستان کسی تو مرکز فیض مشکلی نداره؟!
یه سوالم داشتم، اگه کسی راهنماییم کنه ممنون می شم. شما چه جوری تو پنل وضعیت اکانتتونو می بینین؟ با یوزر پسوردی که کانکت میشم به انترنت که وارد نمی شه، یه یوزر پسورد جدیدم خودم ساختم واسه وارد شدن به پنل اما وارد که می شم بازم هیچی نمیاره واسم:19:
بجه ها دقت کردید این سایت adsl مخابرات اصفهان چقدر از دنیا عقبه! خودش هنوز از طرح مثلا زرینش خبر نداره.
کد:http://www.adsl.tce.ir/Menu.aspx?Id=311&Menu=547f9978-8a0a-4676-9c47-9b56839dc7dd
رفیق زیادم به کاره اینا اطمینانی نیست یه دفعه میبینی قبضت شده بمب یه دفعه تو زندگیت میپکهنقل قول:
سلام. خوش به حالتون !!!!! مشکلات شما درباره adsl چیز خاصی در برابر مشکل من نیست!
حتما میگین مشکلم مگه چیه؟؟!
والا منکه هر کاری کردم نتونستم از مخابرات اصفهان یا هر شرکت دیگه ای adsl بر دارم..! میگن خط تلفن شما pcm هستش و قابلیت تقویت برای adsl را ندارد!
پیش رییس مخابرات منطقمون هم رفتم. ولی با حونسردی گفت کاری نمیتونیم انجام بدیم و بودجه نداریم که کابل کشی تلفنها را عوض کنیم !
جالب اینجاست که منطقه ما پوشش وایمکس هم نداره!!! اون هم کجا؟!1 خیابان آتشگاه و نزدیک خود مرکز مخابرات منتظری این مشکلا داریم
کسی اگه راه حلی داشت ممنون میشم راهنمایی کنه!
موفق باشین
نميدونم چرا براي هيچ سايتي را باز نميكنه به جز سايت مخابرات