در ساعات رایگان:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
توی چند تا سایت خارجی و ایرانی هم فایل آپلود کردم سرعت آپلود کامل بود.(بر خلاف تست بالا!)
Printable View
در ساعات رایگان:
توی چند تا سایت خارجی و ایرانی هم فایل آپلود کردم سرعت آپلود کامل بود.(بر خلاف تست بالا!)
مشکل منم ظاهرا تقریبا حل شده. البته هنوز در جی میل سرعت آپلود پایینه ولی تونستم در سایتهای دیگری آپلود با سرعت نرمال داشته باشم. مرسی
سلام
دوستان کسی سایتی سراغ داره که آنتن خارجی برای وایمکسم تهیه کنم
من از طریق وایفای وایمکس برای اینترنت لپتابم استفاده میکنم ولی شبا بخاطر فاصله زیاد وایمکس و لپتاب وایفاش آنتن نمیده
یه آنتن میخام برای داخل خونه
منزل شما مگه چند متره دوست عزیز؟ ببخشید که این سوال رو میپرسم چون مشکلتون رو تا به حال از کسی نشنیدم. معمولا مودمهای وای فای (چون خودم هم دارم) حتی تا خونه بغلی هم آنتن میده.نقل قول:
بین مودم ولپتابم چنتا دیوار هست و لپتابم کنج دوتا دیوار گذاشتمنقل قول:
مشکل نرم افزاری هم ندارم چون وقتی لپتاب رو به مودم نزدیک میکنم( از یک فاصله به بعد البته) لپتاب فول آنتن نشون میده و مشکلی نیست
ولی مثل اینکه تو یک نقطه کور گیر افتادم
البته اینو بگم که روزها وایرلس لپتاب میتونه امواج رو بگیره و دو خونه از وارلس پره ولی پرش هم داره
مشکل من بیشتر شباست که کلا وایر لس لپتاب نموتونه امواج رو بگیره من فقط یه آنتن برای وایفا برای مودم میخام
راهی جز عوض کردن جای لپتاب میخام
راستی نمیشه خودم آنتن بسازیم راهی هست
اگه نه لطفا یه جا برای خرید آنتن معرفی کنید
ممنون
نقل قول:
متاسفانه چون هنوز در بازار حتی مودم وایمکس هم فروخته نمیشه بعید میدونم بشه آنتن براش گیر آورد. تنها راه اینه که با راهنمایی یک آدم کاربلد خودتون یکی بسازید.
سرویس 512 من صبح ها سرعتش خیلی کم شده با اینکه صبح ها چون شبکه خلوته باید بهتر باشه
با دانلود منیجر از 30KB/sec بالاتر نمیره
همه همین مشکل دارن
دوستان سلام
می خواستم چند تا سئوال بپرسم
توی عکس پایینی CINR چیه و چه تأثیری توی سرعت داره؟
RSSI چطور؟
UL_FECچطور؟
همه دقیقا مشکل شما رو ندارن ولی در کل هرکدوم از بچه ها یه مشکلی با مبین دارن. متاسفانه در ایران شرکتها از مرحله ازمون و خطای خودشنو هم پول در میارن. سرویس رو به مشترکین میدن و یه عده ای هم مثل خودم از سر ناچاری میان میگیرن و شرکت سرمایه پیدا میکنه که تازه بیاد و سرویسشو بهبود ببخشه یا اصلا سرویسشو راه بندازه. امیدواریم به اینده ای روشن...نقل قول:
یه سوال داشتم ایا راهی هست که در جایی که برق نیست به مودم برق برسونیم تا روشن بشه مثل باطری یا هرچیزی و راه
حلی که امکان روشن شدن مودم رو بهمون بده