اتفاقا توی علوم تحقیقات دختر و پسر با هم تو یه اتوبوس رفتن اردو ....:31: یادم نیست کجا رفتن البته ، فک کنم 80 تومن هم گرفتن ....نقل قول:
Printable View
اتفاقا توی علوم تحقیقات دختر و پسر با هم تو یه اتوبوس رفتن اردو ....:31: یادم نیست کجا رفتن البته ، فک کنم 80 تومن هم گرفتن ....نقل قول:
سلام دوستان من دانشجوی کاردانی رشته ساختمان واحد چالوس هستم و از هنرستان فنی و حرفه ای رفتم.میخواستم بپرسم منی که ورودی 87 ام کلا چند واحد دارم.این قانون که میگن ترم آخر میتونی تا 24 واحد برداری اگه یکی 25 واحد داشته باشه چی؟
'نقل قول:
میگم نتایج رو همیشه azmoon.com اعلام میکنه
الان کل خبرگزاری ها زدن azmoon.org [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا یا سنت شکنی میشه .org اعلام میکنه نتایج رو
یا همه اشتباه اعلام کردن که دومی محتمل تره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هیچ فرقی ندارن!!!!!!!!!!!!!!خون خودتو کثیف نکن!!!!!:27:
طبق تجربه 4 ساله میگم!!!!!azmoon.org میزنه ولی!!!!!:31:
پ.ن:به نظرتون امروز نتایج میاد؟!!؟:19:
فعلا که هیچ کدوم از سایتهای آزاد خبری از نتایج نیست.بابا وقتی نفرات برر رو اعلام کردن یعنی نتایج امادست.دیگه چرا نمیذارن رو سایت الله اعلم.
اگه مال سازمان سنجش بود بله من میگفتم امروز حتما میاد.سنجش وقتی بگه شنبه عصر جمعه روز نتایج رو میذاره ولی آزاد رو نمیدونم.
مگه نفرات برترو اعلام کردن؟!!؟!نقل قول:
فعلا که هیچ کدوم از سایتهای آزاد خبری از نتایج نیست.بابا وقتی نفرات برر رو اعلام کردن یعنی نتایج امادست.دیگه چرا نمیذارن رو سایت الله اعلم.
اگه مال سازمان سنجش بود بله من میگفتم امروز حتما میاد.سنجش وقتی بگه شنبه عصر جمعه روز نتایج رو میذاره ولی آزاد رو نمیدونم.
اگه آزاده دوروز بعد ازروزی که گفته نتایجو نزاره شانس آوردیم!!!
دیروز اعلام شد نفرات برترنقل قول:
اتفاقا آزاد همیشه و هر سال همه ی نتایج رو سر ساعتی که از قبل گفته اعلام می کنه
گاهی وقت ها هم زودتر
:18::18::18::18::18::18:نقل قول:
طبق تجربه 3 ساله منم azmoon.com میات . :18:
نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
طبق تجربه 3 ساله منم azmoon.com میات . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به جون خودم جفتش یکییهههههههههههههههههه!!!!:1 9:
من تا حالا 8 تا کنکور آزاد دادم!!!!پزشکی و غیر پزشکی!!!!!:18::31:همش رفتم تو سایت azmoon.orgاونجا لینک داده !!!!
که اون لینکه میشهazmoon.com!!!!!:27:
نقل قول:
من تا حالا 8 تا کنکور آزاد دادم!!
مشالله شما ها چقدر تجربه دارید؟نقل قول:
طبق تجربه 3 ساله منم
سربازی رو چکار کردید؟
((:
دختره
سربازی نداره !!