منابع کنکور که مشخصه!!
هرچی کتاب اختصاصی و عمومی تو دبیرستان و پیش داری
حذفیات هم همیشه از اوایل ابان میاد روی سایت سنجش
Printable View
منابع کنکور که مشخصه!!
هرچی کتاب اختصاصی و عمومی تو دبیرستان و پیش داری
حذفیات هم همیشه از اوایل ابان میاد روی سایت سنجش
خوب اونایی که عوض شده رو از کجا بدونیم چه کتاب هایی هست؟نقل قول:
اها منظورتون اینه ویرایش جدید شده باشند؟؟؟؟ خوب اونم همون موقع اعلام میشه دیگه
والا این اموزش پرورش یه سایتی داشت میشد کتابا رو دانلود کرد الان اصلا یادم نمیاد اسمش چی بود :|
نظر من میدونی چیه اینه که همه درسارو یه نگاه بندازی حالا همینجور که خودت گفتی اونایی که تو ازمون بعدی عینا تکرار میشه رو وقت کمتری بزار ولی همه رو نگاه کن چون یه تستایی میاد که میبینی با فرمول اولیه اون درسم میشه حلش کرد و سر جلسه 5 6 دقیقه میشینی خودت فحش میدی :31: اخه تجربه در این زمینه یعنی فحش دادن به خودم زیاد دارم :27:نقل قول:
فکر کنم اینو میخوای شکوفه ؟!نقل قول:
اون راهنمای اولش رو هم حتما بخونکد:http://www.chap.sch.ir/MaghtaList.asp
نقل قول:
سلام . در مورد سراسری که فک نمی کنم چنین چیزی باشه اما برای دانشگاه آزاد هستش اما اسمش یادم نمیاد . من پارسال تو انقلاب دیدم . اگه تهران هستی یه سر به انقلاب بزن اگه هم نه بگو تا من یه سر به انقلاب بزنم یا پرس و جو بکنم .
من گزینه2 هستم . جزوه های گزینه مشاور خیلی خوب هستش . البته من پارسالی ها رو دیدم . شما هم اگه میتونی حتما بخر .نقل قول:
من خیلی شل و ول شدم.تا 4 مدسه ام وقتی میام خونه تا 6 استراحت و خواب و ... است و بعد که خیر سرم شروع میکنم به خوندن کلی بینش وقت تلف می کنم .معلممون گفت تو باهوشی اگه 4 ساعت هم درس بخونی از اونی که داره 6-7 ساعت می خونه جلوتری.راستش خیلی ها میگن بهم که تو باهوشی و الخ اما خب الان که هوش مهم نیست.اگه جدن باهوش باشم طبق حرف اینا خب حیفه که با این بازده بالا وقت نمیذارم فکر کن من به جای 4 ساعت مثلن 5 یا 6 ساعت درس بخونم خب اون وقت به اندازه ی دو روز یه آدم معمولی درس خوندم که.
+ یه چیز دیگه من چطوری برنامه ریزی کنم تا هندسه رو بخونم ؟ میگن باید هندسه رو به مرور و کم کم خوند خب شما ها چطوری دارید الان هندسه می خونید؟
دین و زندگی 2و3 و ادبیات 2و3 هم زوج درس حساب میشن؟
یه سوال
من اون سایت رو دیدم مرسی همون بود که میخواستم راستی این فرانسه 1 و 2 چیه؟؟؟؟؟؟؟؟
جدیدا فرانسه یاد میدن ؟؟
اره دیگه انتخابی به جای زبان انگلیسی انتخاب میکنی که زبان فرانسه بخونی توی مدرسه ما چندنفری بودننقل قول: