سلام به همه ی فروم بازهای گل
مودم ADSL من TP-Link 8910 هستش . .... چراغ بالای نوشته ی ADSL همش چشمک میزنه . این ایرادی که نداره ؟ (شنیده بودم باید چراغ ثابت باشه )
Printable View
مودم ADSL من TP-Link 8910 هستش . .... چراغ بالای نوشته ی ADSL همش چشمک میزنه . این ایرادی که نداره ؟ (شنیده بودم باید چراغ ثابت باشه )
با سلام به اساتید
من امروز از مخابرات ای دی اس ال روی فیبر نوری گرفتم ولی مشکل اینجاست که مودم فقط 10 ثانیه کانکت میمونه و بعد ال ای دی مربوط به دی اس ال خاموش میشه و مودم دوباره کانکت میشه و باز هم ده ثانیه
اگر وقت دارید یه راهنمایی کوچیک کار ما رو را میندازه با تشکر
با عرض سلام و خسته نباشید
بنده چند ماه قبل که اینترنت گرفتم مودم رو هم از شرکت ارائه کننده گرفتم حالا الان قطعی اینترنت زیاد شده و سرعتشم کمی پایین اومده
حالا میخواستم بدونم بهترین مودم ADSL2+ که تکنولوژی PPPoE رو پشتیبانی کنه چیه؟
نه ایرادی نداره اگه چشمک بزنه یعنی سالمه مودم منم همینطوره.نقل قول:
فکر نمیکنم همچین مودمی باشه مگه از این مودمها بگیری که هم از طریق lan و هم از درگاه usb به سیستم وصل میشه اونوقت شاید بشه احتمالان هم به طور همزمان نمیتونید با هم استفاده کنیدنقل قول:
سلام
من با یک نفر دیگه می خواهیم adsl شیر کنیم!
من یک مودم می خوام که در صورتی که کامپیوتر من خاموش باشه هم بتونه از اینترنت استفاده کنه!
من با سیم lan شیر می کنم!
قیمت و نوع مودم؟!
امکانشم هم هست با این مودم هاب ها هم بشه این کارو کرد.
آیا تمامه مودمای وایرلس این قابلیت رو دارند که بدون روشن کردنه کامپیوتر اینترنت رو به اشتراک بزارند
خوده سرویس دهنده الفکس پیشنهاد کرد.خوبه ؟
فرق مودم وایرلس با روتر چیه؟
سلام.
قیمت ASUS Combo AM 602 چنده؟
نقل قول:
کسی جوابه منو نمیده ! ؟ !
دوستان یه سوال ساده داشتم و اون اینکه من هر بار که میخوام برم تو نت مودمم رو روشن میکنم
برای همین توی روز شاید 3-4 بار روشن خاموش بشه
تاثیری روش نداره ؟
عمرشو پایین نمیاره ؟
مودم :tp-link
امتحان نکردم که بدون کامپیوتر هم میشه یانه.نقل قول:
حتما خوب بوده ولی مدلشو هم بنویس
روتر با مودم هیچ فرقی نمیکنه(در اصل یه فرقهایی دارن ولی کارشون یکیه.)
دوست من مودم عبارت است از دستگاهی جهت کد و دیکد کردن اطلاعات ! روتر هم یعنی مسیریاب و کارشون از زمین تا اسمون با هم فرق داره !نقل قول:
البته مودو هایی هم هستند که به روتر مجهزاند ! اما بیشتر میتوان روتر را در شبکه های متوسط و بزرگ یا هاب سویچ ها دید !
البته مساله خیلی پیچیده و تخصصی و خارج از بحث این تایپیک !
نقل قول:
سلام
من 55 گرفتم ولی دوستان تهرانی همین فروم میگند تو پاساز ایران(اگه اشتباه نکنم ) میشد 45 گیر اورد