خدمت دوستم آقا ravani_13 بگم که تفاوت حدود 210 تومن میشه .... 100 تومن کجا بود برادر
Printable View
خدمت دوستم آقا ravani_13 بگم که تفاوت حدود 210 تومن میشه .... 100 تومن کجا بود برادر
البته ravani جان ایران نیستن و فکر کنم با توجه به قیمتی که تاچ پرو داره خرید تاچ چرو منطقی تر باشه
نقل قول:سلام.نقل قول:
چرخش عکس رو که خود ایکسپریا داره اما اینکه یه برنامه بریزی و کار جی سنسور رو انجام بده اصلا" امکان نداره چون این شتاب سنج جاذبه زمینه و سخت افزاره نه نرم افزار.
منم مثل شما بين اين دو گوشي شك داشتمنقل قول:
وقتي هر دو گوشي را دستم گرفتم ديدم از لحاظ كيفيت ساخت xperia خيلي بهتره
بعدشم باطري برايم موضوع بزرگي بود
ميگم شما كه راحتي براتون بيشتر مهمه نداشتن كيبرد در امنيا و نداشتن جاي قلم امنيا و ضعيفتر بودن باطريش نسبت به x1 چطور امنيا را سلكت كردين؟
يه سوال داشتم
از فايل منيجر چطوري ميشه فايلي را از طريق بلوتوث فرستاد ؟ توي send چنين گزينه اي نيست از كجا ميشه ؟
سلام.نقل قول:
از Beam File وقتی زدید شروع به سرچ میکنه وقتی پیدا کرد یک کلیک کنید رو دیوایس مورد نظر.
از نظر کیفیت ساخت که X1 در حد خوبی نیست یک مدت که باهاش کار کردید رنگ پشتش میره ضمن اینه مواظب این موارد باش :
1:جای قلم ضعف داره با احتیاط باهاش یرخورد کنید که ترک نخوره.
2:مواظب فلت LCD باشید (با قسمت کشوییش بازی نکنید و موقع بازکردن و بستن به آرامی این کار رو انجام بدید)تا مثل مال من نشه :31::46:
سلام دوستان
این اولین پستی هست که در این انجمن میدم. برای اولین پست میخوام براتون یک مقاله بذارم تا متوجه بشید که چرا اکسپریا بالاترین کیفیت رو بین تمام صفحه نمایش های جهان(دستگاه های Handheld یا گوشی موبایل) داره.
تقدیم به شما :11:
..................
PPI یا Pixel Density چیست؟
این بحثی که میخوام بکنم در مورد PPI صفحه نمایش هست.
PPI = Pixels per inch یا همون Pixel Density هست.
هر صفحه نمایش تعداد محدودی از پیکسل ها رو میتونه که نشون بده و همچنین فضای محدودی هم برای نمایش داره. در صفحه نمایشهای کوچک و گوشی های موبایل هر چه که مقدار PPI بیشتر باشه یعنی اینکه Pixel Density بیشتر هست که ارمغانش جزییات بیشتر و یا همون کیفیت بالاتر هست.(برداشت عامه) ، هر چقدر که PPI بالاتر باشه اون صفحه نمایش میتونه بیشتر Zoom بکنه و کمتر کیفیت پایین بیاد(برای مثال دیدن حروف کوچک)
به عکس زیر توجه بکنید(برای مقایسه PPI محصولات Apple):
عدد PPI اینگونه بدست میاد:(طبق فرمول هایی که در اینترنت یافتم!)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
dp : diagonal resolution in pixels (به صورت قطری)
Wp : width resolution in pixels (به صورت پهنا یا عرض)
hp : height resolution in pixels
di : diagonal size in inches (این همون اندازه صفحه به اینچ هست که ما میگیم)
برای مثال در یک صفحه نمایش 20 اینچی در رزولوشن 1680x1050 ما میتونیم که 99.06 PPI بگیریم.
حالا می رسیم به اعداد PPI در گوشی های تلفن همراه موجود:
N92, N95 8GB, N96 : 143 PPI
iPhone : 160 PPI
iPod nano 3rd Generation , 4rd Generation : 204 PPI
HTC Touch HD : 245 PPI
E70, N90 : 259 PPI
HTC Touch Diamond : 285 PPI
HTC Touch Pro : 285 PPI
Sony Ericsson Xperia X1 : 311 PPI
همونطور که می بینید گوشی Xperia X1 تا به الان بیشترین PPI رو در بین تمام صفحه نمایش های ساخته شده در جهان رو داره. که این موضوع خودش امتیاز بسیاری مهمی برای این گوشی به حساب میاد.
البته یک نکته رو هم باید بگم که این PPI بالا درسته که مزیت خیلی بالایی برای یک صفحه نمایش به حساب میاد ولی در جاهایی که نور زیادی هست و یا در زیر تابش نور آفتاب اگر صفحه نمایش ، خاصیت OLED رو نداشته باشه ، شما رو کمی با مشکل مواجه میکنه که متاسفانه Xperia X1 دارای TFT LCD هست و این خاصیت رو نداره.
...............
* این مطلب را در انجمن موبایلستان هم قرار داده ام.
....................
بنابراین میتونید به این مسئله افتخار بکنید که بالاترین تکنولوژی روز در صفحه نمایش گوشی شما(Xperia X1) به کار رفته و در حال حاضر بالاترین کیفیت و جزییات را بین تمام گوشی های موبایل را در جهان دارد. :40:
سلام
والا توی اروپا که تفاوت قیمت این 2 بیشتر از 100 تا نیست ....
اخه من ایفون اپل دارم ( داشتم ) افتاد تو وان و هزینه ی تعمیرش و اینکه مثل روز اول نمیشه من رو از تعمیر اون منصرف کرده
ضد حال هم هست دوباره 600 تا بدی و ایفون بگیری
بین بقیه مدل ها هم تو این رنج فقط x1 و پرو رو دیدم که انگار با توجه به حرف دوستان گوشی های شاخی نیستن
تنها گوشی که از X1 بهتره HTC TOUCH HD است اما یکم گرونتره . بقیه گوشی ها هم مفت نمی ارزه !نقل قول:
شما فعلا یه x1 یا Touch hd بگیر تا sony ericsson IDOU بیاد و این دقیقا اون چیزیه که به درد شما میخوره .
البته شما که خارجه ایران هستید پیشنهاد میکنم HTC touch diamond 2 بگیرید این گوشی چند روزه امده اما هنوز وارد ایران نشده :21:
سلام دوستان عزیز ،
من قصد خرید این گوشی را داشتم منتها قبلش چند تا سوال داشتم که خواهش می کنم کمکم کنید :
1 : امکانات مولتی مدیای این گوشی در چه حدی است ؟ با سری N نوکیا قابل مقایسه است ؟ از داخل head set کیفیت پخش mp3 چگونه است ؟
2 : امکانات کار با اینترنت این گوشی چطور است ؟ سرعت wireless خوب است ؟ سایتهای فارسی را درست نمایش می دهد ( از نظر فونت )؟
3 : میشه فایلهای ویندوز را با این گوشی از اینترنت دانلود کرد و سپس به کامپیوتر انتقال داد ؟ مثلا یک فایل rapid دانلود کرد و منتقل کرد روی laptop ؟
4 : امکان تایپ فارسی با این گوشی هست ؟
5 : سایز و وزن گوشی به نظر شما مناسب است ؟
6 : به نظر شما بین این گوشی و htc HD کدام بهتر است؟
با سپاس از همکاری شما
1-امكانات اين گوشي در حد ويندوز هست.كيفيت هد ست خوبي داره.نقل قول:
2-سرعت واير لس، نمايش سايت ها و غيره خيلي خوبه.
3- بله، ميتونيد دانلود كنيد.
4-بله، تايپ فارسي با كيبورد مجازي براحتي انجلم ميشه. سخت افزاري هم ممكنه.
5-سايز و وزن گوشي مناسبه.( سليقه شخصي)
6- امكاناتشو مقايسه كن. من اكسپريا رو ترجيح دادم.