منظورت خود صفحه lcd هست یا اون فضای خیلی کوچیک بین lcd و قاب گوشی ...؟
.
اگه دومی هست برای منم به مرور زمان یه مقدار گردو خاک رفته و اذیتم میکنه ..
چون کلاً خیلی به تمیزی گوشی مخصوصاً lcd اهمیت میدم ... روزی بالای 6 7 بار با دستمال تمیزش میکنم ..
Printable View
منظورت خود صفحه lcd هست یا اون فضای خیلی کوچیک بین lcd و قاب گوشی ...؟
.
اگه دومی هست برای منم به مرور زمان یه مقدار گردو خاک رفته و اذیتم میکنه ..
چون کلاً خیلی به تمیزی گوشی مخصوصاً lcd اهمیت میدم ... روزی بالای 6 7 بار با دستمال تمیزش میکنم ..
من نبودم رفیق ..:10: چون منم اون پست رو دیدم ...:31:نقل قول:
.
بابا توکه یه زمانی خیلی حافظت خوب بود ( حداقل در مورد من ) ولی مثل اینکه داری پیر میشیا ..:46:
پيريه و هزار دردسر
واسه تميز كردن ال سي دي از شيشه شور مخلوط به الكل سفيد استفاده كنيد البته مستقيم رو ال سي دي نپاشين رو دستمال بزنين بعد دستمال رو بمالين رو ال سي دي. گرچه مي گن كه به ال سي دي اصلا الكل و شيشه شور نزنين قبول ولي يه درصد كمي از اينا رو بزنين نه زياد
واسه گرد و خاك زدايي گوشي پناهنده شين به آپاراتي ها و از دستگاه فوت كنشون استفاده كنين ملس
لازم به توضيحه اگه دوستان اون آي دي قبليم بود الان فكر كنم يه 10000 تايي آره راحت ده هزارتايي پست داشتم ها .. نه از جوونيمون سر درآورديم نه از الان كه پير شديم و معركه گيري مي كنيم
سامان جان منظورم هم ال سي دي بود هم خود گوشي...
البته پيشنهاد NOKIA_N95 رو انجام ميدم.دستمال تميز خالي جواب نميده چون انگار گوشي رو تو روغن خوابوندن.يه بار قبلا از استون استفاده كردم البته واسه n73 ما هم كه نميدونستيم نگو كه استون پلاستيك رو تو خودش حل ميكنه...البته شانس اوردم فقط روي ليبل زدم وگرنه فكر كنم از گوشي چيزي باقي نميموند.
استون قاتله اين جور چيزاس مواظب باشيد. الكل هم ندرتا مشكل ساز مي شه
دوستان براي اينكه در فضاي داخل اتاق عكسي كه ميگيرين نويز كمتري داشته باشه بايد چه كار كنيم؟
چون داخل اتاق عموماً از لامپ و مهتابی استفاده میشه شما برای اینکه نویز کمتری داشته باشی باید از توی تنظیمات دوربین گرینه Florcnet فلورسنت رو انتخاب کنی ....
فلورسنت هم یعنی همون نور ناشی از مهتابی و لامپ ....
دوستان فايل cer سايت symbiansigned تا چند ماه اعتبار داره؟
فعلاً که پولیه ....
ولی اون زمانی که مجانی بود اعتبار فایلهاش یکسال بود......