این بازیها رزولوشن واقعیشون 720p هست که upscale شدن به 1080p و رزولوشنشون 1080p native نیست.نقل قول:
Printable View
این بازیها رزولوشن واقعیشون 720p هست که upscale شدن به 1080p و رزولوشنشون 1080p native نیست.نقل قول:
سلام
امروز یه ps3 80 گیگ گرفتم/تازه معنای واقعی کنسول رو فهمیدم.....:31:
دوست عزیز میشه بیشتر توضیح بدی؟نقل قول:
.................................................. .................................................. .........نقل قول:
اول از همه بهت تبریک می گم
دوم از همه به زودی می فهمی بازی اورجینال خریدن یعنی چی !!!!
سوم از همه بعدش می فهمی که توی چه مملکت گل و بلبلی زندگی می کردی که بازی های 50 هزار تومنی رو می خریدی 4 هزار تومن تازه کلی از باز ی هم ایراد می گرفتی .......
شوخی بود :31:
مبارکت باشه
راستی چرا شما دوستان اینقدر از قیمت مینالین؟
خدا رو شکر کنین که کنسولتون سه چراغه نداره!!
راستی مثل من بازی کرایه کنین.
من توی یه هفته که کرایه میکنم بازی رو 2 دفعه تموم میکنم.فقطم هفته ای 5 تومن میشه.
البته این واسه دوستانی که آنلاین میخواین یه بازی رو هی بازی کنن صادق نیست!
ولی باز به صرفه هستش!
دوستان قیمت این بازیها رو میگین :
Uncharted 2
Metal Gear Solid 4
KillZone 2
میخوام ببینم خوب گرفتم یا نه ! : دی
مبارک باشه .نقل قول:
چرا اسلیم نخریدید ؟
شیرینی بچه ها فراموش نشود . ( شوخی کردم , چیزی نمی خوام . )
امیدوارم شما از PS3 زده نشوید , بعد از خرید بازی های گران این کنسول .
45-50نقل قول:
دوستان قیمت این بازیها رو میگین :
Uncharted 2
Metal Gear Solid 4
KillZone 2
میخوام ببینم خوب گرفتم یا نه ! : دی
35-30
35-30
آکبند..
لطفا" یه راهنمایی در مورد نحوه شارژ کردن دسته {شارژ اولیه } و تایم مورد نیاز برای شارژ شدن دسته بکنید
راستی وقتی به اینترنت متصل میشم میگه که باید یه آپدیت انجام بگیره/چیکار کنم /حجمش چقدره...؟؟؟:13:
با تشکر
شارژ اولیه نمیخواد فکر کنم بعد از 30 دقیقه کامل شارژ بشهنقل قول:
لطفا" یه راهنمایی در مورد نحوه شارژ کردن دسته {شارژ اولیه } و تایم مورد نیاز برای شارژ شدن دسته بکنید
راستی وقتی به اینترنت متصل میشم میگه که باید یه آپدیت انجام بگیره/چیکار کنم /حجمش چقدره...؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با تشکر
اون اپدیت مربوط به فریموری هست که امکانات جدیدی رو اضافه میکنه و هر دو سه ماه یکبار میاد و باید برای استفاده از PSN حتما دانلود کنی.
حجمش هم حدود 160 مگ هست و توصیعه میکنم اگر سرعت دانلود از طریق PSN پایین هست از طریق نت فایل مورد نظر نسبت به ریجن دستگاه خودتون رو دانلود کنید بعد از طریقه فلش یا دیسک دستگاه رو اپدیت کنید.