شما گوشی قبلیت چی بود ؟نقل قول:
فکر کنم هر چی بود برنامه خور نبود یا سونی اریکسون بود آخه نوکیا اصلا تو گوشیای برنامه خورش گوشی ای نزده که تو قسمت مسیج شکلک داشته باشه البته اگه منظورتون از شکلک همین بود .....
نگرد پیداش نمیکنی چون نیست :46:...
Printable View
شما گوشی قبلیت چی بود ؟نقل قول:
فکر کنم هر چی بود برنامه خور نبود یا سونی اریکسون بود آخه نوکیا اصلا تو گوشیای برنامه خورش گوشی ای نزده که تو قسمت مسیج شکلک داشته باشه البته اگه منظورتون از شکلک همین بود .....
نگرد پیداش نمیکنی چون نیست :46:...
:37:راستی اگه تا 3 هفته دیگه 5700 نخرم = خودکشی:37:
عزیز من به نظر من دیگه 5700 نمی ارزه بخری!گوشیهای جدیدتری مانند ان81 و ان82 داره وارد بازار میشه!صبر کن و جو گیر نشو!!!
rainysky50 جان من تو پول این یکی موندم تا ان81 و ان82 !!!!
راستی از کجا معلوم کیفیت صدای اینو داشته باشن ؟؟؟
مرسی .دمت گرم که رفتی تست کردی.من خودم فیلم های DVD را میزارم کامپیوتر , از قسمت هایی از اون فیلم برداری میکنم.خیلی کیفیت بالا میشه 100 برابر 3GP. آدم با این روش ابتکاری میتونه کیفیت 5700 رو به رخ دیگران بکشه. خودشم نگاه کنه .:13:نقل قول:
کلوپ N 81 بری می بینی خیلی گرونه.نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=171234&page=7
دوست مننقل قول:
اگه این زحمت رو میکشی و فیلم رو تیکه میکنی خوب یه زحمت دیگه هم بکش :
به جای اینکه تبدیلش کنی به 3gp خوب تبدیلش کن به avi البته با نرم افزاری که بتونی موقع تبدیل سایزشم کوچیک کنی .یکی از این نرم افزارا کنورتور smart movie هست که راحت تر میتونی این کار رو انجام بدی بدون افت کیفیت و عوامل تاثیرگذار رو فیلم برداری ....
:18::18::18:جدی جدی گرونه ها:18::18::18:نقل قول:
البته برای من آخه هنوز بابام باید پولشو بده!!
شماها رو نمیدونم ...
:18::18::18:جدی جدی گرونه ها:18::18::18:نقل قول:
راستی با این گرونی و دوربین 2 مگاپیکسل به نظرتون واقعا می ارزه ؟
به نظر من که اصلا .هر کی می خره فقط پول جدید بودنش رو میده راستی هیچ کدوم از امکاناتش سرتر از 5700 خودمون (خودتون!) نیست .
در مورد n82 جای بحث هستش چون به نظر گوشی خوبی میاد .
راستی من چیزی در مورد فلش زنون نمیدونم کسی میتونه مزیت هاشو نسبت به این فلشها بگه ؟؟؟
یه چیزی پیدا کردم !!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برید اینجا تو مشخصات 5700 ببینین منظورش از اینکه نوشته اینترنت بیسیم ندارد چیه ؟؟؟