[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راضی ام ازت پارس آنلاین
Printable View
راضی ام ازت پارس آنلاین
..........
برید توی این سایت mtu پارس آنلاین رو 1300 نشون میده زیرش هم مینویسه که این Mtu مناسب نیستمقدارشو باید افزایش بدی. از توی مودم هم mtu رو تغییر بدین بازم توی این سایت میزنه 1300 . به نظرتون چیکار باید کرد؟
عرفان فلان فلان شده !نقل قول:
من یک بار با پشتیبانی پارس انلاین صحبت میکردم میگفت استانداردش 1380 هستنقل قول:
خب پس mtu پارس آنلاین زیر استانداردی هست که خودش قبول داره :n02:تست کردی سایت رو؟چند داد بهت؟نقل قول:
از تو پروفایلت محاسبه کن! تو قسمت باقیمانده حجم! اگر رایگان نبود زنگ بزن پشتیبانی!نقل قول:
"باید" رایگان باشه!
برای من رایگانه الان!
من که الان رفتم 1500 دادنقل قول:
اما تجربه خودم اینکه mtu روی سرعت خیلی مهمه مثلا 1280 برای داخلی خیلی خوبه و برای خارجی 1380
حالا امشب روی 1500 امتحان میکنم ببینم چطوره
نقل قول:ببینید دوستان. MTU روی یک مسیر اطلاعاتی از مبدأ تا مقصد تعیین میشه. البته MTU رو برای هر جز از اجزای تشکیل دهنده این مسیر هم جداگانه تعریف میکنن. حالا این وسط شبکهها و اجزای مختلفی با تکنولوژیهای وجود دارند که این مسیر اطلاعاتی رو مثلاً از کامپیوتر شما تا اینترنت و کامپیوتر مقصد شما تشکیل میدند و هر کدوم از این شبکهها و اجزا برحسب ویژگیهاشون ممکنه MTUهای جداگانهای داشتهباشند. اما نکته اینه که MTU کل مسیر معادل کمترین MTU اجزای تشکیل دهندهاشه. معمولاً در شبکههای کابلی و اترنت و تجهیزات مرتبط با اون که ADSL هم جزوشونه MTU استاندارد 1500 باید باشه. میدونم که شبکههای اینترنتی موبایلی MTU دیگهای دارند.نقل قول:
متأسفانه شبکه اینترنت ADSL خود پارسآنلاین به دلایلی که من نمیدونم 1300 تعریف شده. بنابراین حتی اگه شما MTU مودم رو روی 1500 هم بذارید در نهایت MTU کل ارتباط شما با اینترنت همون 1300 خواهد بود. اما این وسط یه مشکلی به وجود میآد. چون MTU نشون میده که بزرگترین واحد اطلاعاتی ارسالی در مسیر مورد نظر چه اندازه داره، اگه شما به ویژه روی مودم MTU بزرگتر از 1300 مثلاً 1500 تعیین کرده باشی، ویندوز بستههای ارسالیش رو 1500 بیتی میفرسته اما این بستهها وقتی به تجهیزات پارسآنلاین میرسن باید دو تکه بشن. یه تکه 1300 بیتی و یه تکه فکر کنم 228 بیتی. این باعث میشه که راندمان ارسال اطلاعات پایین بیاد و زمان بیشتری برای ارسال بسته و دریافتشون تو مقصد و بلعکس اتفاق بیافته.
از طرف دیگه اگه MTU مودمتون رو خیلی پایینتر از حداقل MTU مسیر بذارید دیگه با مشکل تکه تکه شدن بستهها مواجه نمیشید اما باز هم از حداکثر ظرفیت خط استفاده نمیکنید. چون بستهها کوچکترن، برای ارسال یا دریافت یه حجم مشخصی از اطلاعات به بستههای بیشتری نیاز دارید که خود این باعث پایین اومدن راندمان میشه.
بهترین حالت اینه که شما هم MTU مودمتون رو برابر با حداقل MTU مسیر قرار بدین که در مورد اینترنت پارسآنلاین 1300 میشه. البته تو بعضی از مودمها مثل مودم خودم این عدد باید 1292 باشه. چون تو مودم من بیشترین مقدار مجاز MTU رو 1492 گذاشته، معلومه که 8 بیت مربوط به PPPoE رو خودش از قبل کم کرده. اما اگه تو مودم شما بخش MTU حداکثر مجاز رو 1500 نشون میده شما باید MTU مودم رو بذارین روی 1300.
مطمئنی؟ چون از قرار معلوم پارس آنلاین روی 1300 گذاشته و با تغییر توی مودم هم این مقدار تغییر نمیکنهنقل قول: