سلام و درود
آقا یه سئوال. میشه از رم های موبایل به عنوان هارد یا مموری کاردِ ایکس باکس استفاده کرد؟
به همراه یه رم ریدری...چیزی...
میشه!؟
سلام و درود
آقا یه سئوال. میشه از رم های موبایل به عنوان هارد یا مموری کاردِ ایکس باکس استفاده کرد؟
به همراه یه رم ریدری...چیزی...
میشه!؟
راستش این سئوال رو پرسیدم تا به مشکل اصلیم برسم! بذراید کامل شرح بدم.نقل قول:
دستگاه من هارد نداره. ولی بدون هارد هم باید 256 مگابایت جا داشته باشه. درسته؟ ولی از وقتی که یادمه حافظه ی دستگاه من پر بودش!!:n13: توی setting که میرم، قسمت مربوط به حافظه کلاً 20 MB صرف پروفایل ها و save ها و اینا شده. سئوال اول اینکه بقیه ی این حافظه صرف چی شده؟ الان من میخوام پروفایل xbox live بسازم، به اینترنت که وصل میکنم دستگاه رو میخواد آپدیت شه، و حجم آپدیت هم 14 MB هست.
خلاصه اینکه تصمیم گرفتم از این همه رم های موبایلی که دارم به عنوان رم دستگاه استفاده کنم. ولی مشکل بعدی اینجاس که این micro sd ها همگی دسته جمعی بعد از مدتی دیگه نه کامپیوترم شناساییشون میکنه، و نه ایکس باکس.
و سئوال سوم، اگه از فلش به عنوان حافظه استفاده کنم، میتونم استفاده های معمولی خودم رو هم از فلش بکنم؟ یا باید همیشه دیگه به ایکس باکس وصل باشه!؟
ممنون و تشکر!
بقیه حافظه مربوط به داشبورد و ...میشهنقل قول:
شما میتونی یه فلش 16 گیگ بگیری و ازش به عنوان هارد استفاده کنی-خیر نیازی نیست همیشه به 360 وصل باشه و هر موقع دوست داشتی میتونی از 360 جداش کنی
sd هایی هم که داری یه تست کن ببین میشناسه مثل فلش؟
همین دیگه...زورم میاد یه فلش 16GB رو صرف این کار کنم!:n29:نقل قول:
اگه فلش رو وصل کنم، میتونم توش اطلاعات دیگه هم از طریق PC بریزم و استفاده کنم ازش؟
sd هاروهم امتحان کردم، ولی نخوندش... که احتمال میدم به خاطر رم ریدر ها باشه...
پس باید یه هارد بگیرینقل قول:
چه اطلاعاتی؟موزیک و ... رو میتونی
sdهارو config کردی تو خود 360؟
شما هر دفعه میتونی فلش رو به وسیله سیستمت فرمت کنی برای انتقال فایل و ...نقل قول:
و باز میتونی با 360 کانفیگ کنی برای استفاده اون
هر بار هم یه دقیقه بیشتر وقت نمیبره
ضمن اینکه میتونی مثلا 10 گیگش رو با 360 کانفیگ کنی و بقیش رو بذاری برای انتقال فایل با pc
این طوری دیگه نیازی به فرمت و کانفیگ چندباره نیست
اونقدر از حافظه استفاده نمیکنم که نیاز به هارد باشه. در حد همین save بازی ها و این آپدیت های احتمالی.نقل قول:
آره میخوام ببینم اگه فلش رو زدم به ایکس باکس و configure کنم بازم میتونم عکس و آهنگ و این چیزا رو هم بریزم توش و استفاده کنم؟ یا هر دفعه باید فرمتش کنم؟
نه، اصلاً ایکس باکسم sd ها رو شناسایی هم نکرد!!!
این نکته ی آخری که گفتی، که مقداری از فلش رو کانفیگ کنم، چطوری میشه این کار رو کرد!؟:n19:نقل قول:
فلش رو که میزنی از تو setting میری storage فلش رو انتخاب میکنینقل قول:
دو تا گزینه داره دومی رو میزنی customize
بعد بهش میگی برات چند گیگ بذاره
البته حدودا 1.5 گیگ صرف کانفیگ میشه
یعنی بگی 8.5 گیگ کانفیگ کن 10 گیگ از فلشت رو بر میداره
ببخشید سریال نامبر اسلیم 250 دوستم تطابق نداره یعنی چی:n13:
به نظر شما دستگاش مشکلی داره
ببین دی وی دی دستگاشو یه خورده دست بزنی تکون میخوره
راستی اطراف دی وی دی یه لایه ابر مانند هست
راستی اینو تازه گرفته و دست یکه
دستگاش که تا الان مشکلی نداشته در خواندن دی وی دی ها
دوستان میشه سریعتر جواب بدین . فقط یه لحظه بگزر از فکر و ذکر و مشغله و برو به سمته حرفم
توضیح دادمنقل قول:
تنها راهش اینه که بری پیش طرف و بهش بگی برات درستش کنه