| مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )
نقل قول:
سلام دوستان، ممنون میشم اگه به سوالات من هم جواب بدید:
من دورۀ آموزشیم رو به طور کامل ۲ سال پیش در ارتش گذروندم و یک هفته از دوره کد رو هم رفتم که به خاطر قبولی در دانشگاه ترخیص شدم؛ حالا با این شرایط:
۱) آیا باز هم باید دوره آموزشی رو طی کنم؟
۲) آیا میتونم امریه بگیرم؟
۳) با این فرض که دیگه نباید دوباره به آموزشی برم، آیا در روز اعزام باید با موی کوتاه (برای شرایط دورۀ آموزشی) برم یا خیر؟
از لطفتون پیشاپیش ممنونم.
١-خير
٢-خير
٣-بله در حدود نمره ١٠ تا ١٢
نقل قول:
سلام دوستان من پدرم 10 ماه جبهه داره ولی کارت ایثار نداره چطور میتونم برا کسری گرفتن اقدام کنم ؟
میگن مثل سابق نیست الکترونیکی نامه میزنن همه چی حل میشه . کسی میدونه چه جوریه ؟
اگر شما الان در حال خدمت هستيد يك نامه اشتغال به خدمت براى پادگان و سازمانى كه پدر شما در ان خدمت مى كردند بايد تهيه كنيد
Sent from my iPad mini 2 using Tapatalk
| مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )
نقل قول:
سلام به دوستان عزیز
امروز برگه سبز من اومد. اول صبحی زدن تو بورجکمون. فقط نوشته که باید بیستم برم میدون سپاه و اسم مرکز آموزشی و ارگان محل خدمتم رو نزده. مگه نباید یه هفته مونده به اعزام محل خدمت مشخص بشه. باید چیکار کنم؟ برم پلیس به علاه ده یا میدون سپاه؟ بهم می گن که کجا افتادم؟ پس چرا تو برگم نزده کجا؟ این خوبه یا بد؟ همش دارم فکر می کنم.
با سپاس فراوان
شما بايد برگه سفيد رو دريافت كرده باشيد ، برگه سبز كه براى بعد از ثبت اطلاعات در سامانه پليس +١٠ ، شما كد مازاد هستيد و در روز اعزام مشخص مى شود كه به كدام ارگان و كدام شهر خواهيد رفت ،هفته اينده به همان ميدان سپاه برويد ،
نقل قول:
سلام
تو برگ اعزام آبی باید شماره کارت عابر (16 رقمی) زده شده باشه یا شماره حساب ؟
شماره حساب
Sent from my iPad mini 2 using Tapatalk