اینم از تست سرویس 16مگ
لذت ببرین فقط :n08:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
اینم از تست سرویس 16مگ
لذت ببرین فقط :n08:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بچه های پینگ اسیاتک با 8.8.8.8 چنده؟تایم اوت ایناهم دارید اصلا یا نه؟بنظرتون کسی معیارش فقط پینگ و تایم اوت ندادن باشه کدومو انتخاب میکنه بین شاتل و اسیاتک؟
نقل قول:
به نظر من اگر اولویتت پینگ خوب یا استریم یا گیم آنلاین هست حتماً شاتل بگیر و سمت آسیاتک نیا!
پینگ آسیاتک با 8.8.8.8
مرکز مخابراتی سلمان فارسی
تست سرعت اینترنت 6 مگ!
سرعت اوایل خوب بود بعد کم شد 2یا3ماهی هست که سرعت سرور داخلی بازه بالای 1 مگ و خارج هم روی800کیلوبایت تقریبا سرعت اسمی 6 مگ حالا محدود هست یانه نمیدونم سرعتش که خوبه الان راضی کننده هست باز بعدا پایین نیاد خوبهنقل قول:
بدی آسیاتک اینه که تو هر مرکز مخابراتی حتی تو یک شهر سرعت متفاوتی داره مثل تخم مرغ شانسی هست که اونم فکر کنم بستگی به تعداد مشترک تو اون مرکز داره کلا کم پهنای باند به مراکز مخابراتی تزریق میکنه یا اگرم بکنه مساوی تزریق نمیکنه مخصوصا برای اینترنت سرور خارج داخلی هم دیگه فکر نکنم سرعتش رو بیاره پایین چون به شبکه داخلی وصل شده و خیلی از دیتاسنترها هم دست خودشه بنابراین تقریبا براش شبکه داخلی مجانی در میاد.
دوست عزیز شما سرویس عصرانه رو استفاده مکنید ؟نقل قول:
- - - Updated - - -
دوست عزیز شما سرویس عصرانه رو استفاده مکنید ؟نقل قول:
دوستان اسیاتک طرحی چیزی برای گیمرها داره:n36:
دوستان من با اینکه از سرعت سرویسم شدیدا ناراضی ام اما سرعت دانلودم تو تایم رایگان شبانه به طرز عجیبی بالاست!!!نقل قول:
الان 2 شبه هر شب حدود 30 گیگ دانلود دارم!:n04:
کسی هست که سرویسی از آسیاتک یا شرکت های دیگه داره که از شبانه اش راضی باشه؟
حداقل بشه شبی 5 گیگ دانلود کرد!
یا سرویس های جدید آسیاتک رو استفاده کرده باشه؟
سلام خدمت شمانقل قول:
سرویس شهاب ماهیانه 4 گیگ 2 تا 8 صبح رو بگیر راحت از 5 تا 32 گیگ دان کن حداقلش 5 گیگ حداکثر هم 32 گیگ با قیمت 34 تومن + مالیات 9%
نقل قول:
سلام، تشکر از شما
ولی سرویسی که من قبلا داشتم این بود:
اینترنت پرسرعت چابک 120 گیگ در 12ماه 2 تا 8 صبح رایگان
که راضی بودم
ولی توی طرحی که شما گفتید نوشته 2 تا 8 صبح نامحدود
طبق گفته خود آسیاتک که باهاشون تماس گرفتم گفتند محدود می کنیم سرعت رو، نگفت تا چه سرعتی؛
می خواستم ببینم تا چه سرعتی محدود میشه؟