تنظیمات مودم رو انجام دادی مثل کانفینگ ؟؟؟نقل قول:
Printable View
تنظیمات مودم رو انجام دادی مثل کانفینگ ؟؟؟نقل قول:
اگه منظورت یوزر و پسورد و vci هست آره ولی مشکل اون نیست. چون تا قبل از اینکه خط رو از 1 مگ به 9 مگ ببرن، بدون مشکل وصل بود.نقل قول:
الان هم چراغ ADSL هم روشن میشه و حتی به اینترنت هم وصل میشه اما بعد از چند ثانیه قطع میشه و چراغ adsl هم خاموش میشه.:n15:
مشکل شما فقط نویز شدید هست. اجبارا پهنای باند خط رو باید بیاری پاییننقل قول:
یه عکس از تنظیمات مودم بزار ببینیم خطت چند مرده حلاجه؟!نقل قول:
دوستان هم گفتند به نظر من هم مشکلتون از نویز هست. من با مودم های مختلف و یک خط تلفن امتحان کردم یک مودم SNR به فرض مثال 1 میده اون یکی 10 که تفاوتش خیلی هست.نقل قول:
مقدار SNR و LINE ATTENUATION رو اینجا بزارید تا مشخص بشه نویز هست یا نه. ترجیها تمامی تلفن های روی خط یا هر دستگاه دیگه ای دارید رو جدا کنید و با نویز گیر و بدون نویز گیر تست کنید ببینید نویز خط چگونه است
به احتمال زیاد خطت نمی کشه !نقل قول:
شما با پشتبانی تماس بگیرید بگید که مودلاسیون رو براتون روی adsl2+ بذارننقل قول:
اینجوری SNR بالاتری میگیرید! یکی دو روز تست کنید ببینید که وضعیتتون چجوری بعد اگه دیدید که خوبه و SNR پایین نمیره تماس بگیرید که براتون سرعت رو روی 2 یا 4 بذار
فقط یه نکته رو توجه کنید که توی خطهایی که نویز بالاس حتی وقتی از طرف isp مدولاسیون روی adsl2+ باشه ممکنه که شما با g.dmt یا adsl وصل بشید! برای این که این قضیه پیش نیاد توی تنظیمات مودم مودلاسیون رو از حالت اتوماتیک بردارید و بذارید روی adsl2+ فقط توی این حالت ممکنه که هنگام روشن کردن یا ریست کردن مودم چند ثانیه وصل شدنتون بیشتر طول بکشه ولی خوب ارزشش رو داره که اتصال پایدارتری داشته باشید
این وضعیت مودمیه که الان باهاش به اینترنت وصلم (مودم قدیمیم):
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شاید من اشتباه می کنم ولی وقتی با این مودم بدون مشکل و با سرعت خوب به اینترنت وصل میشم مشکل از خط نیست و مودم جدیده هم باید وصل بشه. اینکه مودم به مودم وضعیت فرق کنه واقعا عجیبه.
حالا الان من اینترنت و قطع میکنم و اطلاعات اون یکی مودم رو هم میزارم ببینیم چی میشه!
من موندم چرا زنگ نمی زنی که یه چک بکنن ؟؟؟؟؟:n24:نقل قول:
راه حل اونها کم کردن سرعته. من هم که تازه به سرعت 9 مگ رسیدم. حاضرم مودم رو بندازم آشغالی ولی سرعت کم نشه.:n02:نقل قول: