سلام
من میخوام xbox slim 250 بخرم. میشه بگین این lt3, lt2, gtag و... چی ان؟ ربطی به کپی خور داره؟
کدوم رو باید بخرم؟ اصلا هیچی نمیدونم!
سلام
من میخوام xbox slim 250 بخرم. میشه بگین این lt3, lt2, gtag و... چی ان؟ ربطی به کپی خور داره؟
کدوم رو باید بخرم؟ اصلا هیچی نمیدونم!
حک ــش دو مدل داره: lt+n که جدیدترینش lt+3 باشه و jtag (البته اینا اسمای عامیانس که جا افتاده)نقل قول:
تو lt باید بازی رو بخری برای اجرا به دیسک بازی هم حتما نیازه (حتی اگه رو هارد نصب بشه)
تو jtag به دیسک بازی نیازی نیست (یه بار میریزی رو هارد و تمام) و یا حتی میتونی بازی رو از اینترنت دانلود کنی ولی قابلیت بازی آنلاین رو از دست میدی
اگه کلا سمت آنلاین نرفتی و نمیری jtag بگیر
display discovery رو فعال بزارم بهتره یا نه؟ یه سوال دیگه اینکه مانیتور من 60 هرتز هست ولی توی 360 50 هرتز میشه راهی هست 60 هرتز کنم؟
دوستان
در حال حاضر آخرین آپدیت واسه داشبورد چه ورژنی هست که نصبش مشکلی واسه کپی خور شدن دستگاه ایجاد نکنه؟!
----
دوستان
هیچ راهی نیست که بازی هایی که قبلا رو LT2 اجرا میشد رو الان که رو دستگاه LT3 دارم بتونم اجرا کنم؟!!! :n03::n03:
16203نقل قول:
باید دوباره برای ال تی 3 پچش کنی
سلام ....نقل قول:
من از این سایت نتونستم دانلود کنم فایل تورنتو میگیرم توی یوتورنت و بیت تورنت تست کردم Seeder داره ولی سرعت دانلود صفره !!! جریانش چیه ؟
یعنی چی؟!!نقل قول:
میشه بیشتر راهنمایی کنید؟
بدید به دوستان توی تاپیک زیر مستقیمش کنن،شاید مشکلتون حل بشه............نقل قول:
نقل قول:
الان دوباره تست کرددم دانلود شد ولی با سرعت پایین ... کنار اسمش یه فلش هست قبلا هر فایلی که میگرفتم سبز بود الان واسه اینا قرمزه ....
دوستان یه جای خوب, مطمئن و منصف برای جیتگ توی تهران معرفی کنید که کارو سریع راه بندازه مرسی ...
چی یعنی چی؟عدده یعنی چی یا جمله ی دومم؟نقل قول:
اگه منظورت جمله ی دومم هست یعنی اینکه باید باید بازیو دوباره تهیه کنی