داداش من هم که مخابرات دارم بعضی وقتها دانلود هام نصفه انجام میشه و میپره پینگم با گوگل 140 هست تایم اوت هم ندارم مشکل از کرک IDM هست .....نقل قول:
Printable View
داداش من هم که مخابرات دارم بعضی وقتها دانلود هام نصفه انجام میشه و میپره پینگم با گوگل 140 هست تایم اوت هم ندارم مشکل از کرک IDM هست .....نقل قول:
بله. مشکل از IDM باید باشه. من احتمال میدم بیشتر مشکل تداخلش با آنتیویروسه. من هم قبل از پارسآنلاین و با شرکت آسیاتک هم این مشکل رو داشتم.نقل قول:
نقل قول:
از نسخه های قدیمی IDM استفاده کنید. مشکلی نداره
چه ربطی دارهنقل قول:
اصن IDM جدید و قدیمش فرقی نداره
حتما دارین از جاهایی مثل اپلود سنتر ها دانلود می کنید به خاطر همین زمان اون دانلود تو iIDM تموم شده به خاطر همین میگه یا برو دوباره تو سایتش یا از اول دانلود کن !
خیلی فرق داره. تست کردنش که ضرری ندارهنقل قول:
متاسفانه پشتیبانی هم نتونست مشکل افت سرعت دانلود من را حل کنه حتی با نرم افزار تیم ویور هم به کامپیوترم ریموت شدند اما باز نتونست کار کنه پهنای باند را از 9 مگ تا 4 مگ هم کم کردند اما باز سرعت دانلود بین 1 تا 150 کیلوبایت نوسان داره من سرویس 8 مگ شاتل و 6 مگ صبا را قبلا داشتم اما چنین مشکلی نداشتند خطم تا 8 مگ را ساپورت میکنه مشکل عجیبیه !!!!
کاملا درسته نسخه های جدید idm باگ دارننقل قول:
والا ما که تا حالا مشکلی نداشتیم !نقل قول:
یکی کمک کنه خواهشاً :n03:
دیروز خطم رو از یک بردن رو 9 مگ. از اون موقع مودم جدیدم نمیتونه به اینترنت وصل شه(چند لحظه وصل میشه بعد چراغ ای دی اس ال خاموش میشه و این اتفاق هی تکرار میشه). مشکل از خط و نویز و این چیزا نیست چون با یه مودم دیگه راحت وصل میشم. این مودم جدیده وای فای داره و اصلا واسه همین خریدمش. :n27:
لطفا اگه کسی راهی به ذهنش میرسه بگه خودم هر چقدر ور رفتم نتونستم درستش کنم.:n13:
( اینم بگم که این مودم رو وقتی اوردن که من هنوز صبانت رو خطم بود. اون موقع هم تست کردم کار نکرد. گفتم شاید به سیستم صبانت نمی خوره. اما بعد که پارس وصل شد کار کرد. الانم که اینجوری شده)
نویزت رو وقتی این مودم جدید رو وصل میکنی چک کن شاید نیاز به میکروفیلتر داشته باشینقل قول:
ممکنه هم از Modulation مودمت باشه توی تنظیماتش هست باید پیداش کنی تغییرش بده تا Stable بشه