دوستان من برای اخرین سرویس از شرکت آسیاتک ، سرویس 16 مگ رو بستم اما در نهایت تعجب سرعت دانلود تو ساعات معمولی هم بالای 200kb/s نمیره
از خود آسیاتک درخواست خسارت و به 195 هم شکایت کردم
تا شنبه تخلیه میکنم میرم سمت ایرانسل
Printable View
دوستان من برای اخرین سرویس از شرکت آسیاتک ، سرویس 16 مگ رو بستم اما در نهایت تعجب سرعت دانلود تو ساعات معمولی هم بالای 200kb/s نمیره
از خود آسیاتک درخواست خسارت و به 195 هم شکایت کردم
تا شنبه تخلیه میکنم میرم سمت ایرانسل
این 3 گیگ مخصوص اخر هفته رو برداشتن ؟ نیست دیگه چرا
فقط ۴ شنبه ها میتونید بخرید این سه گیگ رو فک کنم الانم پنچ شنبه فک کنم برداشتننقل قول:
چون من همین ساعت ۱۱امشب خریدمش این سه گیک رو
اره حواسم نبود اصلا قبل ساعت 12 بگیرمنقل قول:
سلام
وضعیت اینترنت اسیا تک از نظر حجم دزدی چطوه؟؟
از مخابرات می خوام کوچ کنم بعد 8 سال
اینجا در نمایشگاه کتاب آسیاتک سرویس عصرانه و با 30 درصد تخفیف به قیمت 80 تومن می فروشه
وضعیت این سرویس چطوره؟
:n13:
اسیاتک حساب کن همون مخابراته اشغالی بتمام معنانقل قول:
بیای پشیمون میشی از من گفتن منم مثل خودت گول سرویس آ مثل آسیاتک رو خوردم همه میگفتن کیفیت نداره نیا آسیاتک گفتم مگه میشه بزرگترین سرویس دهنده اینترنته ولی اومدم هر روز محدود تر از دیروز همیشه مشکل داشته و مایه اعصاب خوردی کیفیتش نسبت به پارس و شاتل و ... خیلی بدهنقل قول:
ممنوننقل قول:
ولی ممکنه شهر به شهر کیفیت سرویس فرق کنه؟
دلو زدم به دریا و سرویس رو ثبت نام کردم با تخفیف شد 69 هزارتومن سرویس عصرانه
پوله دوماه و نیمه که به مخابرات می دادم اگر کیفیتش خیلی بد بود بر میگردم مخابرات
هزینه رانژه هم نداشت
ایشالله که برا ما خوب از اب دربیاد:n29:
چقد جالب دقیقا منم همینطوری فکر میکردم آره خب سرویس ارزونیه و نهایت 2 ماه بعد تخلیه میکنی ولی اینم بدون اولا هیچ ارزونی بی دلیل نیست ثانیا سرعت تو ساعات 16-20 محدود میشه و سوم اینکه برای تخلیه چند سی سی ازت خون میگیرن اونم نه یه بار n بار :n09:نقل قول:
سلام
من میخاستم طرح عصرانه فعال کنم ولی الان موندم چیکار کنم! همه میگن مشکل داره
طرح مناسب دیگه ایم نیس تو بقیه شرکتا!