دوره کدهای دوره پیش همشون عملیات پیاده بودن و همه یکی بودننقل قول:
شما رو احتمال زیاد جدا میکنن چون دوره تون فرق داره پس برنامه درسیتون فرق داره(البته هیچ آموزشی وجود نداره و همش علافی و سرکاریه!)
Printable View
دوره کدهای دوره پیش همشون عملیات پیاده بودن و همه یکی بودننقل قول:
شما رو احتمال زیاد جدا میکنن چون دوره تون فرق داره پس برنامه درسیتون فرق داره(البته هیچ آموزشی وجود نداره و همش علافی و سرکاریه!)
بهنام جان سوال مارو جواب میدی برادر:n06:
با سلامنقل قول:
محل نصب اتیکت رسته، روی یقه پیراهن یا فرنچ هستش، و شما به 2 تا از این اتیکت ها نیاز دارید یکی برای قسمت سمت چپ یقه، یکی هم برای قسمت سمت راستش
همون جای دو تا اسلحه دیگه درستهنقل قول:
اقا تشکر :n16:
دقیقانقل قول:
شما ابتدا اون اتیکت های دو تا اسلحه که مربوط به رسته پیاده است رو بر می دارید، سپس به جاشون اتیکت های رسته خودتون که الکترونیک هستش رو می زنید
بله .آتش نشانینقل قول:
از سازمان مرکزی آتش نشانی تهران امریه گرفتم
دوستان پس فردا من باید خودمو به تیپ 41 کیمل در قوشچی معرفی کنم الان تو روز اول مثل اموزشی کلی سرباز میاد اونجا؟؟ یا نه؟؟ کلا روز اول چی کار میکنن؟؟ من به دلایلی مجبورم زود حرکت کنم یعنی حدودا 8 میرسم اونجا الان اونجا هم مثل اموزشی کلی سربازیم که حی این طرف و اون طرفمون میکنن؟؟ کلا برنامه روز اول چیه؟؟ همون روز اول گروهان و گردان و فرماندهمون مشخص میشه؟؟ ممنون میشم راهنمایی کنید
دوستان اواخر خدمت میشه برای گرفتن کسری بیسج اقدام کرد , و آیا در حین خدمت هم جزو سابقه بسیج به حساب میاد ؟
نقل قول:سلامنقل قول:
بستگی به محل خدمتتون داره
مثلا اگه توی نیروی دریایی سیرجان آموزشی برین معاف از رزم هیچ فرقی نداره و اگه پادگان جوادنیا قزوین باشین خیلی تاثیر داره
یکی از دوستان اعزامی اردیبهشت امسال پادگان جوادنیا افتاده بود که چون معاف از رزم ها توی اون دوره زیاد بودن براشون یه گروهان معاف از رزم ها تشکیل داده بودن و کلا عشق و حال کرده بودن
البته اینطور که یادمه میدون تیر رفته بودن
فکر کنم قوای بدنی خوبی دارین،درسته؟نقل قول:
تستی چیزی دادین؟شرایطش چی بود؟
چون توی شهر ما فقط دیپلم برای امریه آتش نشانی میگیرن ولی شماظاهرا بالیسانس رفتی که برام عجیبه