اقا بازی آنلاینم مشکل دارین شما؟
Printable View
اقا بازی آنلاینم مشکل دارین شما؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان 2مگ دارم ولی 120 تا بیشتر سرعت دانلود ندارم
snr بالاست متاسفانه خط هم رو 1024 بسته شده
واسه کاهش snr میخواستم تجربه هاتون رو بگید
من خونم طبقه دهمه ، عوض کردن سیم کشی بزارید تو الویت آخر:n28::n28:
mode adsl_g.dmt درسته؟عایا؟:n27::n27:
snr باید باید بالا باشه تا کیفیت خوب بشه. الان ریت شما روی 1 مگ بسته شده نه 2 مگ. احتمالا برای همینه که تا 120 بیشتر نمیدهنقل قول:
داداش اول از همه مودم رو ببر دمه در تست کن ببین درست میشه یا نهنقل قول:
اگه یه تغییر محسوس داشتی مثلا" Attainable Rate خطت از 2 مگ شد 10 مگ خوب مشکل عمده از سیم کشی و ناچاری یه فکری به حالش بکنی شاید سیم تلفن رو کنار سیم برق انداخته باشن .....
snr هر چه بالاتر باشه بهترهنقل قول:
mode را بزار روی حالت auto
زنگ بزن پشتیبانی تا سرعتت را روی 9 مگ ببندن
خطش تا 2 مگ بیشتر جواب نمیده میگی رو 9 مگ ببنده:n13:نقل قول:
وضعیت خطت خوب نیست و احتمالا با توجه به اینکه مجتمع مسکونی هستی، کابل تلفن دقیقا از کنار کنتورهای برق گذشته. مشکلی که اکثر مجتمع ها باهاش روبرو هستند. به هر حال، با همین شرایط هم خطت تا 2 مگ برای دان استریم و 1 مگ برای آپ استریم میکشه در حالیکه روی 1 مگ و 256 کیلو بستند. بهتره باهاشون تماس بگیری و بگی روی 2 مگ و 512 کیلو ببندن و نتیجه رو مقایسه کنی. مد رو هم روی g.dmt بذار باشه ولی زنگ زدی بگو از اون سمت هم روی همین ست کنن.نقل قول:
وضعیت سرویس 2مگابیت من که هر روز داره از دیروز بدتر میشه. دیشب پینگ از سرور poldownload.com که مال خود پارسآنلاینه رفته بود روی 170. سرعت دانلود ازش تو ساعت غیررایگان هم شده بود 500 کیلوبایت در ثانیه. زنگ زدم پشتیبانی گفتم که دو هفته است این مشکل رو پیدا کردم که از حدود ساعت 9 شب به بعد اوضاع پینگم داغون میشه تا خود ساعت 7 صبح. بعد یهو همه چیز اوکی میشه. بعد از کلی تنظیمات dns و mtu و این جور حرفا، که عملاً تأثیری هم نداشت، آخرش بهم گفت: مرکز مخابراتی شما شلوغه و تو ساعتهای اوج مصرف، کمبود پهنای باند پیدا میکنه. ما درخواست دادیم اما معلوم نیست چقدر طول بکشه تا درست بشه.
بهش گفتم: خوب این مشکل درست از 2 هفته پیش به وجود اومده. یعنی یهویی دچار کمبود پهنای باند شدید؟
در جواب باز هم گفت که ما پیگیری کردیم برای افزایش پهنای باند مرکز شما.
گفتم: دست شما درد نکنه.
......
حالا حتی بین 6 تا 7 صبح که بهترین ساعت شبانه رایگان بود و من هیچ وقت تو این ساعت افت سرعت نداشتم، هم دیگه سرعتم به زور به 700 میرسه.
این که خوبه عزیز.نقل قول:
چند شبه دانلود شبانه نصفه انجام میشه واسه من و شبکه Error میده نزدیکای صبح.
دیشب هم چک کردم هیچی دانلود نکرده بود از 2 تا 7 فقط Error داده و 1 کیلوبایت هم نگرفته.
توی روز هم پینگ داخلی به 250 و سرعت به 2-3مگابیت رسیده بود از 7-8مگابیت.
که امروز نگاه کردم درست شده فعلا تا ببینیم دوباره کی خراب میشه.
سرویس منم 2مگه ;-) ضدحال از این بیشتر نمیشه که چند شب دانلود نتونی انجام بدی.
خراب شدن دانلود رو من هم داشتم. ولی قطعی کامل فعلاً خدا رو شکر نه. هر از چندگاهی یکی دو گیگ از فایلهای نصفه دانلود شدهام میپره. البته این الزاماً ربطی به پارسآنلاین نداره. ممکنه ایراد از سیستم من و IDMی باشه که روش نصبه.
دیشب تو سایت speedtest.net از سرور خود پارسآنلاین سرعت دانلودم رو حدود 2مگابیت نشون داد. قبلنا نتیجه تست این سرورشون حدود 7.5مگابیت بود واسه من.