ما اگه از این شانسا داشتیم...:31:نقل قول:
من دیشب دل و روده مودمو ریختم بیرون!!!آخه همش ارور مودم میداد نه ارور شبکه! ولی صبح که وصل شد فهمیدم زیر سر شاتله!:31:
Printable View
ما اگه از این شانسا داشتیم...:31:نقل قول:
من دیشب دل و روده مودمو ریختم بیرون!!!آخه همش ارور مودم میداد نه ارور شبکه! ولی صبح که وصل شد فهمیدم زیر سر شاتله!:31:
دیشب منم سرویس نداشتم...
دوستان من یه مودم وایرلس می خوام .ممنون میشمکسی راهنمایی کنه
من یه هفته ای هست که مودم معمولی دیلینک رو فروختم و یه تی پی لینک وایرلس گرفتم(بخاطر لپ تاپ)، مدل TD-W8901G. فعلا که خوب بوده و ازش راضیم. 45 ت.نقل قول:
سلام دوستان میگم من نویزم بالاست امروز جواب اعلام خرابی من اومده و گفته که مشکلی از مرکز مخابراتی و پورتتون نیست
من زیاد قطع میشم قبلا هم کل کابل کشی خونه رو هم عوض کردم فایداه ای نداشت
نویز من به شرح عکس زیر است
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بچه ها من چی کار منم مودم رو هم سر خط بردم زنگ زدم شرکت بازم میگه بالاست
فکر کنم از خودشونه :21:
چی کار کنم بچه ها؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
حجم دانلود شبانه من به 5 گیگ کاهش پیدا کرده و اپلود ( اپلود ناخواسته ) به 300 مگ افزایش پیدا کرده
توی دوره دوماهه اشتراک 2 مگی که داشتم کاملا این روند کاهش دانلود و افزایش اپلود مشخصه یه زمانی به شبی 6 گیگ دانلود می کردم اما حالا یک گیگ کمتر شده یعنی میانگین سرعت من 200 کیلوبایت در ثانیه شده شب اول که این اشتراک رو گرفتم زیر 245 نمیومد
مشکل از خود مخابرات ( و شاید تجهیزاتشون) هست. کار خاصی که نمی تونید انجام بدید فقط یه احتمال هست که اگه اشکال از سیم کشی خارجی خطتتون باشه زنگ بزنید خرابی تلفن (117 فکر کنم) بگین که خطمون مشکل داره قطعه شاید بیان چک کنن :)نقل قول:
دیشب برای من هم قطع بود! از 1 تا 2:30 توی لیست مثلا انتظار پشتیبانی بودم آخرش هم هیچ!
فقط میتونم بگم متاسفم! من که عزمم رو برای رفتن به پارس آنلاین جزم کردم حداقل روز سرعتم 2 مگ هست!
ببخشید eco 2m داریم که دانلود شبانه داشته باشه؟
اگه آره به نظرتون ارزش داره بگیرم؟ الان eco-128 دارم
چقدر راحت میگین امروز ،دیشب
حداقل منظورتون رو از دیشب معلوم کنین تاریخی چیزی:31:
کلا ما چیزی به نام اینترنت پر سرعت نداریم دقت کنین معلوم میشه
تو کره یکی از آشنا ها میگه خواستم دانلود تا دانلود رو زدم سریع یه پیغام داد چند بار اینکار رو کرده بود
بعد فهمیده بود که بابا اینجا کجا اونجا کجا نگو سرعتش اینقدر بالا بوده که بلا فاصله دانلود میکرد و چند بار دانلود شده:31:
در صورتی که ما فقط ذر 1 حالت اینقدر سریع یک پیام دریفت میکنیم اونم زمانی که ارور میده
حلا به نظرتون اینترنت ما پر سرعته؟؟:13: