عملا از هارد xbox360 هیچ استفاده ایی نمیشه کرد به جز ریختن موزیک و نصب بازی (که اونم نیاز به دیسک داره) اگه استفاده دیگه ایی داره بگین ؛)
عملا از هارد xbox360 هیچ استفاده ایی نمیشه کرد به جز ریختن موزیک و نصب بازی (که اونم نیاز به دیسک داره) اگه استفاده دیگه ایی داره بگین ؛)
سلام.مترو ویندوز 8 یه برنامه داره بنام Game که جالبه وباید با اکانت لایو ایکس باکس ساین کنی.من اهل کنسول نیستم فقط میخواستم بازی های تو اپ استور ویندوز هست بعلاوه بازی های ایکس باکس 360 از خود مایکروسافت دانلود ورو PCاجرا کنم.خوب این وسط داشتن اکانت لایو به چه درد میخوره ؟چه امکاناتی داره؟کلا بخواهیم انواع بازی ها چه بازی های مترو وچه بازی های PC وچه بازی های ایکس باکس 360 داشته باشیم و روی PC دانلود واجرا کنیم چه برنامه یا چه مارکت باید استفاده کرد؟
من XBOX360 G1 دارم براش بازی BLACK OPS2 رو خریدم توی بازی هم میره ولی ولی تصویرش سیاه میشه بعدشم صداش قطع میشه چی کار کنم
دوستان چند وقتیه فهمیدم دکمه لمسی که برای باز کردن در سی دی استفاده میشه کلا قطع شده
از چی میتونه باشه ؟ هیچ اتفاقی هم واسه دستگاه نیوفتاده؟!!! :n04:
جدیدا دادیش تعمیر؟نقل قول:
میتونی قاب کنسولو باز کنی؟شاید یه چیزیش قطع شده
چون کنسول خودم فته و برای تو اسلیم متاسفانه نمیتونم دقیق بگم چشه
نه تا حالا واسه تعمیر بیرون نرفتهنقل قول:
نه میترسم بزنم خراب کنم . مگه میشه همینطوری چیزی قطع بشه
یعنی کاریش نمیشه کرد تا قاب باز نشه؟
این دکمه لمسی eject اسلیمها مشکل دارهنقل قول:
منم چند وقت پیش متوجه شدم بعضی وقتها لازمه 2-3 بار بزنم تا بیادبیرون
رو همین حساب همیشه با دسته کار میکنم:n02:
کلا مشکل مهمی نیست
ارزش صرف وقت و هزینه نداره
دوستان درایو های سامسونگ lt3 نمیشه؟
خیلی ها میگن که بازی های lt3 رو راحت اجرا میکنه و مشکلی هم نداره!(بدون نیاز به lt3 ) این درسته؟
حالا که درایو های سامسونگ lt3 نمیشه jtag هم نمیشه؟یا ربطی به اون نداره؟
ممنون
درایو های قدیمی سامسونگ نیازی به LT3 نداره،LT3 برای اجرای بازیهای Ap2.5 و XDG3 نیاز هستش که درایو های سامسونگ اصلا چنین تکنولوژی ای رو پشتیبانی نمیکنن و با همون LT2 بیشتر بازیها رو اجرا میکنن((با بعضی از بازیهای XDG3 مشکل دارن))نقل قول:
همونطور که گفتم نیازی به LT3 نیست،ولی Jtag ربطی به اونا نداره،همه دستگاه ها الان Jtag میشن.............
البته فکر کنم منظور شما از Jtag همون RGH هستش،الان چند ساله که دیگه هیچ دستگاهی Jtag نمیشه...............
ok.درسته.به خاطر اپدیت داشبورد دیگه jtag نمیشن.rgh میشن.
حالا به فرض مثال من برم grid2 رو بگیرم روی این دستگاه ما اجرا میشه یعنی؟(با این که grid 2 به lt3 احتیاج داره)
اگه جواب مثبته پس با این حساب درایو های سامسونگ بهترین درایو های x360 میشن که !عجیبه!(بدون نیاز به lt3 بازی های جدیدو ران میکنه؟!!)