خداحافظی با نت کنید
صد گیگ رو داره شاتل میده برید بگیرید
Printable View
خداحافظی با نت کنید
صد گیگ رو داره شاتل میده برید بگیرید
برا من چیزی اعمال نشده فقط پیامش اومدهنقل قول:
گند بزنن به این 100 گیگنقل قول:
نت را درست کنند و کم کرم بریزن ما به همون حجمی که داریم راضیم
سال بعد هم یه جوری پول این 100 را از خود ما میگیرن
فعلا برا من خوبه مشکلی پیش نیومده تا ساعت 8 9 ببینم چی میشهنقل قول:
networx هم دانلود کنید بطور کلی مصرفتون رو هم زیر نظر بگیرید من با چیزی ک تو مودم دارم میبینم ی خورده تناقص داره در حد 2 گیگ
برا تو فعال شده؟نقل قول:
فعالسازینقل قول:
این بسته تا ساعاتی دیگر به صورت خودکار برای همه کاربران فعال خواهد شد. برای مشاهده این بسته میتوانید به بخش بستههای ترافیک فعال مراجعه فرمایید.
كاربرانی كه چندين بسته فعال دارند، توجه داشته باشند، در زمان استفاده، بستهای كه تاريخ پايان اعتبارش نزديكتر است، زودتر استفاده خواهد شد.
امیدواریم با همکاری همهی هموطنان عزیزمان و با یک عزم ملی بتوانیم هر چه زودتر پذیرای بهاری سرشار از شادی و سلامتی باشیم.
این حجم به نظرم برای خیلیا همین ۱۰۰ گیگ میمونه به نظرم چونکه جای اینکه اجازه بده مشتری از این حجم مجانی استفاده کنه بلکه میفرسته اول حجم بسته خودش البته اگر تاریخش کمتر باشه استفاده کنه و بعد
شروع کنه بره سمت حجم مفتی که از خودمون به خودمون داره برمیگرده..
برای نت هیچ اتفاقی نمیوفته با اطمینان کامل فقط کیفیت به همین صورت باقی خواهد موند...
در ضمن حجم اضافه شد به همه مشترکین مقداری صبر کنید میتونید برای همه اضافه میشه.
گویا اول از حجم 100گیگ کم میشه و بعد از 100 گیگ میره واسه حجم اصلی
ممنون محمد عزیزنقل قول:
ولی مشکلی که هست من با سرعت 500 کیلوبایت مگه چقدر میتونم ازش دانلود کنم، نهایت شب بزارم دانلود که اصلا نمیصرفه،
این 100گیگ هم تموم میشه آخرش ولی کیفیت شخمی هست که واسه ما ماندگاره
خواهشا اونایی که این ۱۰۰ گیگ رو گرفتن یه نگا تو پنل بندازن ببینن تاریخ انقضای بسته رو تا کی زده
والا اره منم هاردو میزنم به مودم میزنم بیروننقل قول:
:tongue:نیم بها الان زدم 200 گیگ داره دان میکونه
ساعت 11.59 شب 29 اسفندنقل قول:
شما هم سرعت دانلود با فیلتر دور زن :laughing: امده پایین؟نقل قول:
یه فایل 4 مگی داخل تلگرام کلی طول میکشه تا دانلود شه
نقل قول:
یک سال فعال خواهد بود. یعنی تا اسفند 99.
نقل قول:
ده روزه داداش کجا یکسال:laughing:
دلت خوشه ها
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا خوبه بچه ها و ... متن شاتل رو گذاشتن بازم اومدی گفتی ده روز
عجب
ز امروز تا پایان سال میتوانید:
- از ۱۰۰ گیگابایت ترافیک رایگان بهرهمند شوید.
- مهلت استفاده از این بسته از زمان فعالسازی تا ۲۹ اسفند ۹۸ است.
نقل قول:
حقیقتا شاید باورت نشه تلگرام بعضی از فایل هارو نمیدونم رو چ اصولی رو یه cdn خودش قرار میده ک هر فیلترشکنی من تست میکنم ضعیفه
از فیلترشکن نیست بعضا
برای من و ایشون و احتمالا یه سری کاربرای دیگه تاریخ انقضاش یه سال دیگه است!!! و داره از بسته خودمون مصرف میکنه چون انقضاش زودتره.نقل قول:
آره سرعت هیتلر شکن بعضی از سرور هاش کم شدهنقل قول:
دقیقا ولی وضعیت اینترنت گره خورده به مسایل مهمتر تا اونا درست نشه نت هم درست بشو نیست اول از همه هم موضوع فیلترینگ هست و بعدش میرسه به سرعت و کیفیت وقتی ما رو این قدر بی شعور و کم ارزش تصور میکنن که به خودشون اجازه میدن برای یه آدم 40 ساله مثل من که بیشتر از 20 ساله کاربر نت هستم تصمیم بگیرن که من چه محتوایی رو ببینم و چی رو نبینم پس به خودشون اجازه میدن که سرعت و کیفیت رو هم کم کنن و بزنن تو سرمون ...نقل قول:
از وقتی صد گیگ رو دادن سرعت دانلود که قبلا نصف شده بود یک چهارم شده و به یک مگ کاهش پیدا کرده :laughing:
پشتیبان ها میگن داریم پهنای باند تهیه میکنیم اما دل خوش نکنید.
این مریضی تا ابد که طول نمیکشه که همه بشینن تو خونه اینترنت مصرف کنند.
پس شرکت نمیاد پهنای باند بخره که پول اضافه بده به زیرساخت برای چند ماه.
تنها کسانی که الان مشکل ندارند دارندگان فیبر نوری و وی دی اس ال هستند.
برای منم یک ساله زده !
میگم نکنه دانلود نکنیم به ... بره بسته ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] من حدود 20 درصد افت داره ولی پینگ کلا به ... رفته
8مگ یک ماهه سرویس دارید درسته؟نقل قول:
من دیشب فعال کردم تاریخ انقضا را تو پنل زده بود 29.12 ولی الان دیدم زده 1.1.99
سرویس من هم 4 مگ 80گیگ یک ماهه هست
درودنقل قول:
نه سه ماهه میزنم
من خودم فعال نکردم
امروز خواستم فعال کنم , دیدم اتوماتیک فعال شده
دوستان پرس جو کردم
میگن باگه 1 ساله ها
ینی درستش میکنن؟نقل قول:
برای منم تا 29 اسفند 98 هس
احتمالا همینطورهنقل قول:
از پشتیبانی پرسیدن
اگه درست متوجه شده باشم، الان که این 100 گیگ رو داده ورداشته گفته که از سرویس فعال تون اول کم میشه، بعد میره روی اون 100 گیگ
خب من الان تازه سرویسم رو شارژ کردم که تا وسط فروردین اعتبار داره
من باید واسه اون 100 گیگ، اول حجم سرویس فعلیم رو تموم کنم که بره روی اون 100 تا حالا اونم دانلود کنم که اونم تا اخر اسفند بیشتر اعتبار نداره
خب من نصف سرویسم بدون حجم میمونه که!
بعد من دیوانم برم همچین کاری کنم؟
به نظر من به پشتیبانی زنگ بزن و سوال کننقل قول:
اگر اشتباه نکنم انگار اول نوشته بودن همیشه اون بسته ای که نزدیکترین تاریخ انقضا رو داره استفاده می شه، ولی الان در پنل پیام بسته هدیه 100 گیگی رو دیدم نوشته "کاربرانی که چندین بسته فعال دارند، توجه داشته باشند، در زمان استفاده، اولویت مصرف با بستههایی است که قبل از تخصیص بسته ۱۰۰ گیگ، فعال بودهاند."
ولی با این جال ترافیکی که مصرف می کنم داره از 100 گیگ هدیه کم می شه به نظرم هم همین طور باید باشه چون حق کسایی که قبلا بسته گرفتن مثل من ضایع میشه
من از دیده بان دارم اول داره از اون 100 گیگ کم میشه
......... deleted
من هرماه 8 مگ سرویس میگیرم سر هر برج تمدیدش میکنم تاریخ انقضای سرویسم هم 29 همین برج اسفنده
در هرصورت من دارم الان حجم سرویسمو تموم میکنم ک برم رو بسته 100 گیگی
جالبیش اینجاس دوستمون ک عکس از تغیر سیاست رو فرساده قبل از اینکه سیاستشو تغیر هم بده من اصلا 1 کیلو بایتم از این سرویس 100 گیگی استفاده نکردم تو پنل:laughing:
اینمممممم وضعیت با صد گیگشون
پینگ که گند شده ، سرعت که شخمی شده ، قبلا از 8به بعد اینترنت بگاج میرفت ، تو این دو سه روزه از دم ظهر میپوکه:laughing:
100 گیگ دادید ملت تو خونه بشینن و از اینترنت لذت ببرند ، با این فیلمی که درست کردید ، مردم با خودشون میگن بریم بیرون کرونا بگیریم بهتر اینه که اعصابمون داغون بشه:worried:
دوستان توجه کنید.. مراقب باشید اگر حجم دارید و زمان زیادی مانده (مانند بعد از عید) الکی بابت ۱۰۰ گیگ توی چند روز حجمتون رو مصرف نکنید که بعد مجبور بشید دوباره خریداری کنید...
گزارش فنی شاتل ک کاملا تطابق داشت با اون چیزی ک بود
الان دستکاریش کردن ک بگن تو سیستمشون مشکلی نداره
پر از تایم اوت پینگ وحشتانک بالا زنگ میزنی میگه مشکلی از طرف ما نیست!
این چه وضعیه چرا سرعت هیتلرشکن ها این قدر کم شده ؟؟ مسخرشو در آوردن ....
خخخخخخ
ماله من بالای 50 کیلوبایتب کلا نمیره
8 کانکشنه
دو ساعته اینطوری شده
پایان دوره 100 گیگ منم شد پایان این ماه , سرویس من 8 ماه بعد تموم میشه ولی داره از بسته اصلی کم میشه , ایطوری با مصرف روزی 6 گیگ من , باید 80 تومن پول ترافیک بدم
195 شکایت کردم از شاتل
خاک بر سر تک تکشون :wac:
من می خواستم از شبدیز تخلیه کنم بیام شاتل.آخه یک سال پیش که با شاتل داشتم خیلی راضی بودمنقل قول:
بعد از دادن صد گیگ.سرعت که شده در حد دیال آپ،قطعی و تایم اوت زیاد هم دارم
زنگ زدم شاتل،گفت نه ما مشکلی نداریم هم سرعت خوبه هم قطعی در بین نیست
فعلا مصرفش نکننقل قول:
تو تلگرامش گفته ک قراره از امشب بسته هدیه برا همه فعال شه و از اون کم کنه
بلاخره فشار هایی ک رسانه ها اوردن به شاتل جواب داد
شبکه اش واقعا ترکیده
سیم کارت شاتل موبایل ولی امروز اوردن برام سرعتش عالیه 11 نیم شبه با بسته اغازین روش سرعتش تک کانکشن از فرانکفورت 20 مگابیته:rolleye:
البته قطعی وصلی داره ولی خب خیلی خوبه دارم با اون وبگردی میکونم
کاربران گرامی
بیگمان اطلاع دارید که بر اساس اعلام مقام عالی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات مبنی بر اعطای ۱۰۰ گیگابایت ترافیک رایگان برای تشویق کاربران به عدم تردد و کمک به شرایط کنونی جامعه، شاتل بی درنگ صرف نظر از هزینههای مالی و فشار اقتصادی، برای انجام این امر پیش قدم شد. اما از آن جایی که این تصمیم خیرخواهانه ظرف دقایق محدودی اتخاذ شده بود، مجالی برای اصلاح سیستمهای نرم افزاری در مدیریت اولویت مصرف بستههای قبلی کاربران و ۱۰۰ گیگابایت اعطایی وجود نداشت و همچون همیشه، پیش فرض محاسبات در سیستمهای نرم افزاری شاتل، مصرف بر اساس اولویت تهیهی بستهی ترافیک بر روی سرویسها بود. چه آن که هدف از اعطای این بستهی رایگان، جلب اطمینان کاربران محترم بود که بعد از مصرف ترافیک سرویس خود، قطع نشوند و به اندازهی کافی ترافیک ذخیره داشته باشند.با این همه و با هدف آن که شاتل بتواند جایگاه اول سطح رضایت کاربران در کشور را همچون گذشته حفظ کند، سیستمهای محاسباتی با تلاش بیوقفهی همکاران تیم نرم افزار شاتل اصلاح گردید و از ساعات پایانی امشب (دوشنبه ۱۹ اسفند) اعمال خواهد شد. به این ترتیب، کاربران عزیز از این پس میتوانند بدون آن که نگرانی دربارهی اولویت مصرف بستههای ترافیکی داشته باشند، ابتدا بستهی ترافیک ۱۰۰ گیگابایت هدیه را تا پایان اسفند ۹۸ مصرف کنند.بیتردید، آرزویی جز خشنودی شما عزیزان نداریم و لبخندتان را به دنیا نمیدهیم.با سپاس
شاتل