نقل قول:
حالا اینترنت یه چیز پیش پا افتاده هست در برابر اتفاقاتی که در کشور ما میفته ، اما خودخواهی و حریص بودنی که در ذات ایرانی هست خروجیش میشه دانلودهای افراطی ، مسابقه دادن برای خرید خودروهای بی کیفیت ، پایمال کردن حق هموطن و ...
احسنت بر شما. من هم دقیقا منظورم همین هست اما هر کسی و هر شخصی اینو درک نمیکنه. شما ببین یک بچه ۱۵ ساله یا جوان ۲۵ ساله در این انجمن اینو درک میکنه؟ مشکل همین هست. طرف بجای اعتراض و ناله باید به طور دیگر اقدام کنه.
نقل قول:
و یا اینکه به هر کد ملی در هر ماه یکبار بسته ی شبانه بده یا راهکارهای دیگر
بعید نیست و بسیار هم محتمل هست اصلا پیشنهاد جالبیه. دوستان اپراتوری دقت کنند.
نقل قول:
به همین خاطر چند ماه قبل نوشته بودم که هر چیزی را در تاپیک عنوان نکنید ( از جمله رضایت مندی یا سرعت خوب ) ، چون تجربه ثابت کرده آقایون میگردند ببینند کجا را هنوز خراب نکردند !
خودتون مطرح میکنید و من هم شما (ها) را مقصر اصلی حذف بسته های اینترنت میدونم پس بدون شما هم اینو درک میکنی که میفرمایید اما آن فرد که میگه فقط دانلود کنم فقط من خودم برام مهمه مشخصه که چی هست این همونه که فردا اگر آزادی کامل باشه فرهنگ آزادی رو هم نداره . صبح مشروب و برای هر جا هر جور بخواد میپوشه و شب هم همش کلابه. بله ما حق دخالت نداریم اما جنبه مهمه و شعور رفتاری مهمه.
نقل قول:
در اروپا شیر گران میشه ، تانکر تانکر شیر را میان وسط خیابون میریزن و ملتشون اینقدر نمیخرن تا بگندد ! در کشور ما هر چیزی گرون میشه مردم میرن داخل صف که سریعتر بخرند از ترس گرانتر شدن ( و حتی دیده شده در همین صف ها یا چاقو ، دیگری را کشته اند )
به همان دلیل خودخواهی ، حریص بودن و بنده ی دو روز زمان حال
احسنت هیچ فرقی بین این کالا (اینترنت) و آن کالا (شیر) نیست.
نقل قول:
اگر این مردم همبستگی داشتند و چند روز بر نفس خود چیره میشدند ، هم اینترنت ارزان میشد و هم خودرو و هم ... ولی چه حیف که ذره ای برای یکدیگر دلسوز نیستیم
از همین تاپیک میشه به خوبی فهمید به جای همبستگی و تحریم کردن ، به جان هم افتادیم و هر یک دیگری را مقصر میدانیم !
بله بعد آن فردی میگه جناح چپ و جناح راست نمیدونم بازجو سابق - وزیر سابق خوبه و بد فرق بین بد و بدتر؟ بله من هم همین میگم.