یعنی الان چه اتفاقی برای یوزر میوفته؟ سرویسش چه تغیری میکنه؟نقل قول:
Printable View
یعنی الان چه اتفاقی برای یوزر میوفته؟ سرویسش چه تغیری میکنه؟نقل قول:
سلام. از همکاران پرسیدم گفتن مشکل دیتا داره رشت در کل شهر . تا اخر این ماه هم پوشش و همن سرعت بالا میرود.نقل قول:
اتفاق خاصی نمیافتد.نقل قول:
آقا رضا سرعت 3g توی بندرعباس یه مقدار کم شده دلیلش چیه پهنای باند کمه؟؟
قبلا سرعت دور وبر 500-600 کیلوبایت میرفت الان زیر 200 هست تقریبا
سلام ، @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این همراه اول قراره 4g خودش رو فقط روی فرکانس 2600 ارائه کنه؟ نمیخواد مثل ایرانسل از 1800 استفاده کنه؟
تست شبکه ملی اطلاعات شروع شده و قرار است به زودی وضع ثابت شود.نقل قول:
فرکانس در ایران مشکل اصلی کشور است. بهتر بگم ثروت ملی در حال نابود شدن است. قرار بود فرکانس 700 به 4g داده شود که صدا و سیما تخلیه نکرد. 1800و 2100و 2600 هم پوشش کمی ایجاد میکند و نیاز به نصب سایتهای زیادی است که سرمایه اپراتور ها را به هدر میرود. دومین دستاورد کشور بعد از انرژی هسته ای حل مشکل فرکانس ها است.نقل قول:
خب یعنی چی؟ سرعتا باز خوب میشه یا رو سرعتای پایین ثابت میشه؟نقل قول:
تا 25 اردبهشت اکثر مراکز استان ها به این شبکه وصل خواهند شد. و با دستور وزیر از 27اردیبهشت سرعتها بالا میرود.نقل قول:
بعید هست کسی بتونه از صدا و سیما باند 700 را پس بگیره :n02:نقل قول:
1- چرا توی اکثر کشورهای دیگه (هم کشورهای منطقه و هم آسیا ) هم از همین 1800 و 2600 استفاده میشه؟ (طبق [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
2- توی کشورهای دیگه که من نگاه می کردم ، اکثر اپراتورها همزمان روی چند فرکانس شبکه lte دارن مثلا هم روی 1800 و هم 2600 و هم 800 ، حالا توی ایران فقط روی یک فرکانس خواهند بود؟
3- از نظر فنی استفاده از فرکانس 1800 برای lte توسط همراه اول بهتر از 2600 نبود؟
1- بله نرخ فرکانسی در این بازه چند پایه دارد که تفاوت فاحشی دارندنقل قول:
2- این مشکل رگولاتوری است احتمالا زیاد خواهد شد
3-نه
در مشکین شهر
تجهیز سایت های اصلی به پایان رسید.
سلام
اقا رضا یک سوال دیگه دارم چرا از عید به بعد سرعت 3G در بندرانزلی کاهش جشم گیری داشته؟ و اینکه من یک جا دیدم روی دکل رایتل پایین سکتور های رایتل 3 سکتوز دیگه نصب شده من احتمال 99 درصد میدم که برای ایرانسل باشه اگر اطلاعی دارید ممنون میشم
همراه اول که پا نمیشه بیاد 2تا دونه bts رو اتقا بده تو ورامین از آبان 93 هم اسم ورامین رو الکی زده جز شهرهای تحت پوشش نسل سه در حالی که پوششی وجود نداره! خیلی خیلی کم و نقطه ای هست...نقل قول:
بله . این مشکل اکثر شهر ها است تا اخر این ماه مشکلات حل میشود. بله رایتل به صورت مشاع به ایرانسل هم خدمات میدهد. یعنی که از سایت خود اجازه استفاده به اپراتور های دیگر میدهد.نقل قول:
این مشکل را بررسی میکنیم. بله اوکیهنقل قول:
ادرس رو لطف کنید .نقل قول:
آقا رضا تو 2 منطقه از خمینی شهر گفتین سایتها تجهیز شده ولی من نگاه کردم rru نداشتن سایتها.
سلام . تا اخر ماه تجهیزات را کامل میکنیم و پوشش بالا میرود.نقل قول:
بله rru ندارند.نقل قول:
مرسی ، آیا تجهیزات نصب شده می تونن روی چند فرکانس سرویس بدهند در آینده یا باید تجهیزات دیگه نصب بشه؟نقل قول:
ممنون،فقط کی میتونم از نتیجه بررسی با خبر بشم؟نقل قول:
سلام
چطوری میتونم مطلع بشم سمت محله ما کی 3G میاد؟
@ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه روی این تجهیزات هم جواب میدهند.نقل قول:
کدام شهر و منطقه هستید.نقل قول:
تا 48 ساعت دیگرنقل قول:
کی به rru تجهیز میشن? ممنون.ببخشیم که آنقدر سؤال می پرسمنقل قول:
سلامنقل قول:
شهرستان بهارستان استان تهران
اقا رضا در خواست من صفحه 1266 پست 12654
[SPOILER]نوشته شده توسطmehrdad..7 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اقا رضا وقتی به 3G وصلم با اینکه سیگنالم عالیه ولی حین مکالمه صدا اینقد قطع و وصل میشه که باید قطع کنی شبکه رو بندازی رو 2G زنگ بزنی[/SPOILER]
شهر دورود.تقریبا 10 روز پیش سه سایت دیگه ارتقا دادن و لی فعال نیستن از اون روز تا الا ی چن روزی هست شبکه ایرانسل کلا تو سطح شهر خرابه مثلا امروز از ساعت 16 تا 18 انتن کلا قطع بود کل سطح شهرنقل قول:
آقا رضا آخرش اومدید منطقه غرب ایلام؟
آخرین وضعیت پوشش دهی ایرانسل و همراه اول رو بررسی کردید؟چند سایت فعال شده
از ۴جی چه خبر؟
سرعت اینترنت ایرانسل و همراه اول بیشتر نمیشه؟!
رضا جان میدونم واقعا این روز ها زیاد مزاحمت میشم اما من واقعا منتظر ۴جی همراه اول هستم :n02: خبر جدید نداری؟
نتیجه حذف دانلود شبانه نامحدود :
محتوای مخفی: تست نسل سوم منطقه 22 تهران بلوار هاشم زاده
محتوای مخفی: قدرت سیگنال
الان 2 هفتس که طی روز سرعت روی همینقدره بعضی ساعاتم تا 2-3 مگ میده. ولی شب ساعت 12 تا 10 صبح تا 15 مگم بالا میره.
این در حالیه که بسته شبانه که بود هم شب سرعت بالا بود هم صبح بیشتر از شب!
نه.برای من همون چیزی که هست نشون میده و اطلاعاتش واقعیه...نقل قول:
دوستان مطلع اقا رضا عزیز و دیگران به هیچ وجه امکان نداره طرحهای نامحدود راه بیوفته؟
سوال بعدی اینکه اگه 24 گیگ شبانه رو یک شبه استفاده کنی میشه باز فرداش شارژ کنم؟
کد بسته 3 ماهه 6 گیگ چیه؟
با تشکر
Sent from my HUAWEI G750-U10
بله . اطلاع داریم. در حال تست لینکها هستیم. سایت مرکز شهر مشکل نرم افزاری پیدا کرده است.نقل قول:
کمی صبور باشید. ارام ارام در حال پخش هستند.نقل قول:
بله. کلا در ایلام 39 سایت تجهیز شده که 28 سایت فعال است و اکثرا 4g است. امیدواریم با پیوستن به شبکه ملی سرعت بالا رود.نقل قول:
آقا رضا سوال من رو هم لطفاً جواب بديد
3G/4G تهران خيابان ديباجي جنوبي كي درست ميشه؟
خيلي پوشش ضعيفي داره