خیلی افتضاح نیست ،کاملا افتضاحه :)))نقل قول:
دقیق تر بگم،شما اینترانت خریداری کردید،چیزی ک تو پارس انلاین هست اینترنته !
نقل قول:
شهر کدومه عزیزه من !
ی نفرم راضی نیست ! تو این مورد میشه کلی نظر داد :n02:
Printable View
خیلی افتضاح نیست ،کاملا افتضاحه :)))نقل قول:
دقیق تر بگم،شما اینترانت خریداری کردید،چیزی ک تو پارس انلاین هست اینترنته !
نقل قول:
شهر کدومه عزیزه من !
ی نفرم راضی نیست ! تو این مورد میشه کلی نظر داد :n02:
نقل قول:
اقا من بگی نگی راضیم :n01:
افتضاح بودن نسبیه دیگه. مثلا نسبت به شاتل و پارس آنلاین بله حسابی افتضاحه. نسبت به مخابرات ؟ میشه گفت نسبت به مخابرات بهتره. کلا برای من الان بدک نیست اما یادم نرفته که یه ماه پیش چه وضعی داشت و از زمانیکه های وبی شدم مدت زمان افتضاح بودن سه برابر مدت زمان متوسط بودنش بوده و لذا می تونم اینطوری بگم 75% اوقات افتضاح بوده و 25% اوقات متوسط.نقل قول:
از عصر خيلي داغون شده تك كانكشن و پينگ. يه روز نميتونن مثل آدم سرويس بدن.
Sent from my iPhone 6s using Tapatalk
از ده روز پیش که بهم ریخت و 2-3 روز قطعی و اختلال مداوم داشت هر روز یا پینگ مشکل داره یا سرعت خیلی کمه (حتی مولتی کانکشن) و یا هردوتاش. قطع و وصل زیاد (روزی 3-4 بار) هم که از قبل داشت الانم داره ظاهرا هم قصد ندارن درستش کنن مشتری ها هم یکی یکی دارن جمع آوری و تخلیه میکنن و این های وب به خودش نمیاد (کافیه یه سری به صفحه اینستاگرام های وب و پست های چند روز اخیر بزنید و کامنت های مردم رو بخونید معلوم میشه که همه این مشکل رو دارن و ربطی هم به شهر و مرکز مخابراتی نداره که پشتیبانی های وب همیشه بهونه اش میکنه)نقل قول:
اره اين يادم رفت بگم قطعي هاشم زياد شده . كلا عجوبه ايه واسه خودش باي وب.نقل قول:
دوستانی که میگن های وب بده بهتر از های وب سراغ دارن به من معروفی کنید؟؟
پارس انلاین که تایم رایگان را محدود کرده
تعرفه هاش هم نسبت به های وب گرونتره
شاتل -هم کلی محدودیت داره
در حال حاضر های وب بصرفه تر :n01:
من اول مخابران داشتم ...نامحدود 512 سرعت دانلودم رو 65 بود همیشه همیشم تو دانلود میذاشتم ..ولی یه سایت رو باز نمیکرد .. واقعا رو اعصاب بود ..رفتم گفتم جمع کنن ..
به طرف میگم میخوام جمع کنم میگه اگه جمع کنید پرت بسته میشه :n04:.. یه پروندم اورده میگه نگا کن اگه بری این جاتو میگیره دیگم نمیتونی برگردی ... یه برگم اورده میگه اینا سرعتش بیشتره از اینا انتخاب کن ... میگم بابا نمیخوام برام جمش کنید .. بخدا نمیخوام .:n02:. گفت باشه 72 ساعت جمع میشه :n09:
های وب هم قراره 3 روز دیگه وصل بشه ..
امیدوارم خوب باشه .. خوب نبود میریم شاتل یا پارس آنلاین
همه چيز كه دانلود نيست كيفيت پينگ قطع نشدن تك كانكشن هم مهمه ، دانلود زياد به درد دي وي دي فروش ها ميخوره و اونايي كه فقط دوست دارن بگن هارد من مثلا يك ترا فيلم يا سريال دارهنقل قول:
دوستان برای جمع آوری های وب باید قرار داد تموم شده باشه ؟ یا نه ؟؟؟؟؟؟؟
و یک سوال دیگه .. خب آدم اینترنت رو دیگه تمدید نکنه خودشون جمع آوری میکنن دیگه آره ؟ :n23:
البته من تازه خریدم یکساله ولی میبینم همتون پشیمونید:n27:
دوستان برای جمع آوری های وب باید قرار داد تموم شده باشه ؟ یا نه ؟؟؟؟؟؟؟
و یک سوال دیگه .. خب آدم اینترنت رو دیگه تمدید نکنه خودشون جمع آوری میکنن دیگه آره ؟ :n23:
البته من تازه خریدم یکساله ولی میبینم همتون پشیمونید:n27:
هر موقع که بخوای میتونی قرار دادتو فسخ کنی و بگی خطتو تخلیه کنن! منتهی پولی که دادی سوخت میشه!نقل قول:
ضمن اینکه هر زمانی که قصد تخلیه داشتی ، بعد از اینکه بهشون زنگیدی و گفتی که تخلیه کنن ، برو سایت 195 و یه شکایت بکن با موضوع عدم جمع آوری سرویس و در متنش بنویس که طرف بهت گفته 2 هفته طول میکشه تخلیه شه و قانونا باید 72 ساعت تخلیه کنن و این حرفا... فرداش بهت زنگ میزنن و با جدیت پیگیری میکنن و خطت سریع تخلیه میشه! ( این نکته ای که گفتم در مورد همه شرکتا صدق میکنه و از هر جا که خواستی تخلیه کنی ، این کارو انجام بده )
.................................................. .............................................
در ضمن من خودم ریسک کردم و به زودی های وبم وصل میشه و امیدوارم که واسه شما و خودم اوکی باشه و راضی باشیم ! : ))
دوست عزیز من از تمام شرکت نت داشتم هر کدوم چند تا نقطه ضعف دارننقل قول:
تنها راش اینه دو خط داشته باشی و از 2شرکت نت بگیری تا حدودی میفهمی نت خوب چیه :n02:
اتفاقا دوتا خط دارم از اكثر شركت ها هم نت داشتم مركزمون هم شلوغه اعصابه تو نوبت واستادن و رانژه ندارم، منظورم اينه هاي وب فعلا بدرد دنلود ميخوره اونم با دانلود منيجر نه تك كانكشن و اپديت برنامه ها و استريم....نقل قول:
فک کنم شما یکی دو سالی هست که های وب داری و در این مدت زمان ، اغلب شاکی بودی و گفتی که های وب مزخرفه! حالا سوالی که برای من و یا شاید بقیه پیش میاد ، اینه که شمایی که طبق گفته خودتون نیاز به دانلود زیاد نداری و دانلود زیاد واسه دی وی دی فروشاست و کیقیت و پینگ واست مهمه ، چرا تخلیه نمی کنی؟!نقل قول:
با توجه به اینکه شما در مرکز سعادتمند هستی ، همین الان شرکتای آسیاتک و عصر تلکام و صبانت و احتمالا پارس آنلاین بهت سرویس میده ( شاتل محدودیت داره ) و میتونی ازشون سرویس بگیری و از شر قطعی های های وب خلاص شی! دو شرکت صبانت و پارس آنلاین از لحاظ پینگ و کیفیت الان از بهترینان و پیشنهاد میکنم که از اینا سرویس بگیری! در مورد تسریع در تخلیه خط هم ، چند پست بالاتر اشاره کردم...
در مورد اينكه سوال براتون كه چرا تخليه نمي كنم چون بعضي اوقات براي آپديت manual گوشي يا ... از هاي وب استفاده مي كنم نه براي كاسبي و دي وي دي!!!!!نقل قول:
اسياتك هم داشتم شاتل هم كه بعد چند ماه انتظار تازه ميگه پورت خالي نداريم!!! عصر تلكام هم كه براي يكي از اقوام هستش و ترجيه ميدم از فاميل چيزي نگيرم. داتك هم داشتم الانم تو خونه چهار خط تلفن دارم يكيش مخابراته موقع اختلال در هاي وب وقتي ميگن مركزتونه اما مخابرات اون موقع مشكلي نداره!!! رايتل و ايرانسل و همراه اولم كه تو دوتا گوشي دارم.
درضمن براي وبگردي و غيره گاها از نت سيمكارت هم استفاده ميكنم پس تا اينجا نتيجه ميگيريم مشكلي نيست ،
اما اينم در نظر بگيريد هاي وب اوايل خوب بود بعد از تغيير نام از داده گستر اما با تبليغات زياد و بخصوص فشفشه بازي كيفيت فدا كرد و شركتي كه اين همه تبليغ ميكنه از استاديوم تو اروپا تا سر چهارراها تو خيابون و مترو بايد يه كيفيتي هم ارايه بده نميشه كه همش كاربر گرفت و هزينه اونا براي تبليغ بيشتر استفاده كنه تا ارتقا!!! و پول بده به بقيه اگر كاربر جديد بياريد.
يه نكته هم بگم خيليا بودن از هاي وب موقعي كه بد بوده دفاع كردن اكثرا يا از هاي وب بودن يا نمايندگي گرفته بودن بعضي هاشون بعد از اتمام قرداد واقعيت كيفيت بد گفتن ميتونيد به پست هاي گذشته يا آرشيو مراجعه كنيد ، البته منظورم همه نيست ممكنه بعضي ها واقعا در شهر و مركزشون راضي باشن.
تخليه خط هم مشكلي ندارم چون خط ديگه ايي هست.
اميدوارم جواب سوالتون و گرفته باشيد در ضمن بقيه سوالي نكردن لطفا از طرف خودتون سوال كنيد.
- اولا که شما گفتی های وب به دلیل تک کانکشن بد اصلا به درد آپدیت گوشی و غیره نمیخوره! بعد الان میگی که فقط برای آپدیت گوشی استفاده میکنی!!نقل قول:
- دوما ، اینکه شما دوست داری لقمه رو دور سرت بچرخونی و پول الکی بابت نت بدی ، به من مربوط نمیشه! فقط خواستم راهنماییت کنم که با هزینه کمتر و بی درد سر تر هم میتونی نت تهیه کنی!
- در آخر در مورد اینکه گفتید بقیه سوالی نکردن ، در ابتدا گفتم که "شاید هم برای بقیه سوال پیش بیاد"! البته کاربرای قدیمی تر که به این بخش مراجعه کردن!
چرا دقت نميكني به نوشتم manual آپديت دستي منظورم بود ريستور براي ايفون و فلش براي اندرويد. ota ميشه اون چيزي كه شما گفتي كه مربوط به تك كانكشن ميشه!!!!!!!!!!!!!!!نقل قول:
يعني فايل رام با دانلود منيجر و 32 كانكشن ميگيرم و رو گوشي ميزنم.
در مورد كمكتون ممنون خود ادم بهتر ميدونه چي به نفعشه.
دوستان من دنبال یک نرم افزاریم که براش تنظیم کنم مثلا از این ساعت تا این ساعت به شبکه وای فای فلان وصل بشه بعد از یک ساعت به یکی دیگه برای دانلود شبانه میخوام استفاده کنم کسی راهی چیزی سراغ داره ؟
دوستان روی طرح های ویژه میشه فشفشه خرید؟
سرعت اینترنت خیلی رفته بالاهااااا
از مسئولین خواهش میکنم
کنترل کنن ما عادت نداریم,
یه وخت میخوریم تو در و دیوار!
دوستان سلام
الان مسير هاي وب كجا هست دقيقا؟
ارمنستان يا عمان(كه داغونه) يا جاي ديگه؟
تك كانكشن چطوره تا ٥ مگ ميره با سرويس ٨ مگ؟
عمان مخصوص پیشگامان هست یعنی فیبرشو اصلا پیشگامان کشیده از عمان
يه زماني تابستون سال پيش عمان بود.الان كجا هست؟ ميدونيد؟نقل قول:
والا من خودم 3 سال پیش از های وب داشتم ، ولی شما تو سایت speedtest.net برین اونجا یه جورایی مسیر رو نشون میده شاید هم باید از tracert تو کامند استفاده کنین دقیق نمیدونم و لی کابل عمان ملک خصوصی پیشگامان یزد هست شاید به زیر ساخت سرویس بده ولی ماله اوناست من خودم خوندمنقل قول:
شما برین speedtest.net اونجا اگه تهرانو نشون داد که هیچی ، ماله روسیه و ترکیه و ایناست ، اگه فارس رو نشون داد که فجیره هست ، عمان و من خودم تا حالا ندیدم
تو همین شهر ما کرمان پیشگامان بهترین پینگو داره
کلا دو تا مسیر بیشتر نیست یکی جنوب یکی شمال
چقدر پشتیبانی امروز شلوغه! زنگ زدم ۳۳ نفر توی صف هستن بعد ۳۰ دقیقه شدن ۱۹ نفر دوباره پرید ۲۳ نفر :| منم قطع کردم.
امدم اینجا گفتم خوبه یادشون افتاد منم هستن اینترنت منم افتضاح شد. :n37:
امروز برام از های وب اس ام اس اومد که مخابرات خطو ژانره کرده .. باید برم خونه خودم وصلش کنم .. فقط پشتیبانی گفت وصل کردی تماس بگیر سرعت خطو چک کنیم ببینیم 8 م گ هست یا نه .!!!! :n13:
امیدوارم رو خط ما خوب جواب بده های وب .. :n28: اگه نه میرم پارس آنلاین :n27:
پشتیبانیشون مثلا نفر 15 هومی یهو میشی 24 روم :n04: اقا جان من صف رو رعایت کنن دوستان جلو نزنن :n02:
تغییر نوبت در صف پشتیبانی به خاطر این است که برای مشتریان های وب با توجه به سابقه و سرویس آنها و پارامتر های دیگر (سرویس ستاره دهی) ، در صف مرکز تماس اولویت در نظر گرفته میشود و وقتی شخصی با الولیت بیشتر تماس میگیرد در صف مرکز تماس بالاتر قرار می گیرد.نقل قول:
به به به این میگن عدالت، یعنی رسما دارن میگن:نقل قول:
ندارها ته صف..!!
هر دوره که شما سرویست تموم میشه وقتی برای دوره بعد تمدید کنی یه ستاره بهتون اضافه میشه
این یعنی هر چی بیشتر از ما اینترنت بخری بیشتر بهت توجه میشه!اینم اصلا جالب نیست
برای برقراری تماس با پشتیبانی از تلفنی استفاده کنید که تو های وب ثبت نشده ;)
سلام دوستان
من میخام از شر پارس آنلاین راحت بشم
دوستانی که هایوب دارن نظرشون درباره این شرکت اعم از قطعی ها و بازی آنلاین بگن لطفا
پیشاپیش ممنون از راهنماییتون
سلامنقل قول:
از تو چاله میخاین بیفتین تو چاه:n02:
پارس آنلاین دارم خودم ولی تو این چند وقته تا دلتون بخاد شاکی داشته های وب
منظورم شکایت های دوستان تو همین انجمنه
مگه مشکلتون با پارس چیه؟سرویس کاهش پینگ هم داره ولی انگار دستگاهاشون قاطی دارند
مثل امروز که سرویس کاهش پینگو برام فعال کردن الان میرم میبنم غیرفعال شده
واقعا مسخره است
دوست عزیز یادت نره اینجا ایرانه :n10:نقل قول:
شرکت های اینترنتی یکی از یکی بدتر
چاره ای نیست باید با یکیشون کنار اومد :n03:
خدا به دادما برسه که نت افغانستانم از ایران بهتره
کشور دیگه هم اینترنتشون ارزونه هم سرعتشون بالاتره :n04:
اقا های وب وضع سایت های خارجی و اینستاگرام چطوره ؟
اسیا تک خیلی خراب شده !
تخلیه کنم بیام های وب یا اونم داغونه !؟
الان دارم ماهی 40 تومن میدم حیفه به خدا با این وضع !
بازی آنلاین و های وب ؟!!!! اگه شانس بیاری پینگت خوب باشه اونقدر تایم اوت داری که نابود میشی. من خودم کال آف و بتل بازی میکنم از طریق steam ، پارس آنلاین واقعا بهتره.نقل قول:
های وب به نسبت اون موقع که های وب بودی سرعتش از سرورهای خارجی بهتر شده اما تایم اوت همونه که بود و قطعی هم خیلی بیشتر شده.نقل قول:
آسیاتک که اعصاب واسه من یکی نذاشته بود و بیچاره کرده بود مارو از بس ارور میداد و اینستاگرام هیچی باز نمیشد و سرعت چیز شکن کم بود و غیره و غیره! من که تخلیه کردم و خودمو راحت کردم!نقل قول:
در مورد های وب ، خدا رو شکر واسه من یکی که تو این 2-3 هفته از هر جنبه ای خیلی خوب بوده و پینگ هم صبح تا شب عالی و بدون تایم اوت! حالا اینکه وضعیتش برای شما خوب باشه یا بد ، معلوم نیست! وضعیت هر شرکتی شهر به شهر و مرکز به مرکز فرق داره و یکی مثه من از های وب راضیه و یکی ناراضی ؛ تا خود آدم نگیره و ریسک نکنه ، معلوم نمیشه!
اخه میدونی من چند ماه پیش داشتم ( بچه های تاپیک در جریان هستن )نقل قول:
ولی خب اون موقع ها برام سر شب ها سرعت داغون میشد !
از طرفی اسیا تک هم چند ماهه گند زده !
حالا واقعا موندم چی کار کنم !
نقل قول:
منم می خوام تخیله کنم آسیاتکو و شاتل بگیرم ...