لطفا از شبانه هم تست بزاریدنقل قول:
شما از چه طریقی 5مگ گرفتید؟سامانه یا حضوری؟کی؟کدوم شهر؟
Printable View
لطفا از شبانه هم تست بزاریدنقل قول:
شما از چه طریقی 5مگ گرفتید؟سامانه یا حضوری؟کی؟کدوم شهر؟
فرستادت دنبال نخود سیاه فردا هم که زنگ بزنی میگه 5و10 مگ نداریم خود پشتیبانی سه سوته میتونه بازش کنه اصلا کار خود پشتیبانیهنقل قول:
خوش بحالت هنوز رو سیترایی این سامانه جدید خیلی بده
چققققققققققققققققدر مودب!نقل قول:
اونم کی این حرف رو میزنهنقل قول:
معلومه این ماه عزیز تاثیرش رو روی علی گذاشته
اقا امشب التماس دعا داریم[emoji6]
Sent from my iPhone using Tapatalk
سامانه جدید تا چه سرعتی داره؟
نه بابا اصلا نمیگم که میخوام 5 یا 10 بگیرم میگو خطم رو باز کنید میخوام به 2مگ قبلیم رو بگیرم بازش نکرد یه نامه دیگه میبرم حضوری چیزی که زیاده نامه شرکتی و دولتی :n02:نقل قول:
میدونم ولی اینا میگن اصلا 5و10 مگ دیگه نمیدیم یه کاری کن فردا وقتی زنگ زدی صداشو ضبط کن اگه گفت 5و10 نداریم اونوقت تنظیم مقررات طرفشونهنقل قول:
الان 5 مگ یا 10 مگ 3 ماهه بزنیم بعد از اتمام سرویس تمدید میکنه خودش؟یکی یه عکس از سرویس های سامانه جدید داخل پنل بزاره
آقا من 10 مگ گرفتم از سیترا با چ نرم افزاری باید تست سرعت بگیرم لینک دانلود لطفا.مرسی
برو تو سایت speedtest.net یه تست بگیر ببین چند میزنه تو دانلود شبانه هم همینطور البته اول باید زنگ بزنی پشتیبانی دان استریمتو ببره بالانقل قول:
من دشنام ندادم، نفرین کردم... :n09: دوست داری تعریف کن تا مورد نفرین واقع بشی...نقل قول:
خاک تو سر مخابرات با تغییرات مثبتش :n07:
نقل قول:
برای کاربرای خانگی تا 2 مگ و برای کاربران تجاری تا 10 مگ که در حال حاضر امکان استفاده از 5 مگ و 10 مگ در سامانه جدید برای کاربران تجاری نیز میسر نیست.
دوستان امکان تغییر استریم ها در طی روزهای اینده وجود داره .دل نبندید.
فرشاد خیلی بده؟؟؟
منی که الان 5 مگ گرفتم و 10 مگ هم برام بازه تو سیترا پس بعدا میتونم بگیرم درسته؟نقل قول:
نقل قول:سلامنقل قول:
سرویس رو از سامانه سیترا گرفتم.
الان اهواز هستم
راستش رو بخاین خودمم میخام یدونم سرعت شبانم چنده :/
هنوز تست نکردم. فردا حتما چنتا از تستامو اینجا میزارم :)
این که همون 2مگه :n09:نقل قول:
خطت دو مگ هست؟ پهنای باند رو میگم...
ظاهرا سروش جان. باید زنگ بزنم پشتیبانی برام درستش کنن؟؟؟
بله اگر علی بذاره...نقل قول:
فردا صبح طرفای 9 بهتره ولی تا 12 هستن تقریبا. باید زنگ بزنی پشتیبانی و مطمئن بشی که درخواست رو فرستادن برای مخابرات. اگر گفت باشه و درست نشد دوباره زنگ بزن تا تایید کنه که درخواست داده.
متاسفانه برای افزایش پهنای باند و جمع آوری خیلی اذیت میکنن.
ضحی پشتیبانیش خیلی خوبه و راحت دان استریمو زیاد میکنن اصلا هم اذیت نمیکنن که بخوان کمتر از حقت ببندن فقط قسمت فروشش خوب نیستنقل قول:
همین الان زنگ بزن تا درستش کنننقل قول:
فقط حواست باشه به شخصی به نام علی نگی چون بدترش میکنه واست:n15:
الان علی رفته به همه گفته اگر کسی برای پهنای باند زنگ زد، وصلش کنید به خط من :n02:نقل قول:
آقا شما که نصفتون پشتیبانی بودید، هر کسی از پشتیبانیه بیاد بگه، شاید تونستیم یه رکورد گینس از افراد مخفیکار در یک گروه ثبت کنیم :n10:
سلام دوستان چجوری میشه از طریق ماناماد شارژ کرد یا حجم اضافه خرید ؟
نقل قول:نام کاربري يا کلمه عبور شما جهت ورود به سامانه صحيح نمي باشد !:n13:
بنابراین شما نمیتوانید فعلا شارژ کنید :n09: مثل من و خیلی دیگه از دوستان...نقل قول:
چرا قبل از اینکه این سیستم کامل راه بیفته، اون یکی ها رو برداشتن، خدا میدونه :n29:
بچه ها به علی اطمینان نکنید خیلی برا دان استریما خطرناکه حواستون باشه تو نمایندگی نشسته و در کمینه تا دان استریم یه بنده خدایی رو کم کنه
درود بر 1مگ استاندارد شبانه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مخابرات ما آمدیم
از هم اکنون 5مگ را با سرعت کامل 5مگ در ساعات رایگان در اهواز تجربه کنید تاکید میکنم فعلا در اهواز و در برخی مناطق
کلا همه سرویس ها را با سرعت اسمی در ساعات رایگان تجربه کنید
مال کدوم منطقه س ؟ عجب شانسی داره :n02:نقل قول:
دیوار موش داره موش هم گوش داره(علی):n09:نقل قول:
سرعتم کااااامل کامل حتی 1کیلوبایت هم کمتر بهم نمیده 10مگ زیاده واسم ولی 5مگ کافیه
در ضمن خط تلفن خودمه
دوستان...کسایی که جشنواره ای دو مگابیت یه ساله دارن میخواستم بپرسم برای شما هم شبانه وجود نداره؟
کلا چه سرویس هایی الان شبانه دارن؟
اینم تست تک کانکشن
علیییییییییی مخابرات دوست من است به من سرعت خوب میدهد:n19::n19:
برخی مناطق اهواز؟ یا اهواز و برخی مناطق؟ :n09:نقل قول:
خیر فعلا برخی از مناطق اهواز نه کل اهواز و نه برخی مناطق غیر از اهواز:n09:نقل قول:
سروش جان It is dedicated
واقعا؟ مطمئنی؟ گیت وی معمولیه؟نقل قول:
خوش به حالت :n12:
سروش جان گیت وی گسترش ارتباطات 5.222
دوستان ظاهرا شرکت پاس ماناماد میخواد مجدادا فیبر نوری رو بدست بگیره
کسی اطلاع دقیقی راجب این موضوع نداره ؟