برا منم همین جوریه
Printable View
برا منم همین جوریه
توضیحات مخابرات تهران درباره اختلالات اخیر اینترنت
معاون شرکت مخابرات استان تهران درباره اختلالات اخیر اینترنت به ارائه توضیحاتی پرداخت.
محمدرضا بیدخام امروز در جمع خبرنگاران در پاسخ به سوالاتی که درباره اختلالات اخیر اینترنت کشور مطرح شده بود اظهار کرد: بخش عمده مشکل ما در زمینه اینترنت به بحث پهنای باند بازمی گردد.
وی ادامه داد: برای تامین این نیاز شرکت مخابرات استان تهران برای سه ماه اول و دوم سال درخواست تامین پهنای باند را به شرکت ارتباطات زیرساخت ارائه کرده است.
بیدخام همچنین اظهار کرد: از درخواست ما حدود یک چهارم آن تامین شده و 100 STM1 درخواستی حدود 13 STM1 تامین شده است. حال نیز ما در حال رایزنی هستیم تا با تامین مابقی این نیاز کیفیت اینترنت را برای کاربران ارتقا دهیم.
معاون شرکت مخابرات استان تهران یادآور شد: البته با این وجود برای بالا بردن کیفیت اینترنت راهکارهای دیگری را نیز دنبال خواهیم کرد که یکی از این راهکارها راهاندازی OSS یا همان سیستم یکپارچه مدیریت پشتیبانی است. در حال حاضر این سیستم در منطقه 4 در حال تست است که درصورت موفقیت در تمام مناطق راه اندازی خواهد شد و با راه اندازی آن پاسخگویی به مشترکان ADSL بهبود خواهد یافت.
واسه من که دوباره شروع شد پینگ رو 20 ولی مگه میشه بازی انلــاین کرد :n14:
اوه، اوه، امروز چقدر داعونه
آدم دچار نوستالژی Dial Up میشه
افتضاحه سرعت دانلود تک کانکشن رو 2:n03:
من تا امروز با دایل آپ کانکت می شدم خیلی عذاب آور بود . همین چند لحظه پیش ای دی اس ال مخابرات وصل شد . تفاوتش با دایل آپ زمین تا آسمونه . سرعتم هم 128 بیشتر درخواست نکرده بودم . خدا به کارمنهاشون عمر بده . فقط امیدوارم افت نکنه این سرعتی که الان دارم .نقل قول:
امروز packed lost بسیار زیاد بود و ping هم به شدت بالا بودنقل قول:
من برای باز کردن یک سایت روی سرور خارجی و گرفتن فایل 10 مگی
بی اقرار میگم حدود نیم ساعت معطل شدم
اینترنت من 2 مگ هست
فقط یادتون باشه که اینترنت مخابرات بگیر نگیر زیاد داره
ولی توی هفته 2-3 روزی اعصابتون رو به هم میریزه
خوش به حالت پس :n02: سرعت داغون داغونه 1 مگ رو 30 گیر کرده پینگ داخل رو 600 :45:نقل قول:
Microsoft Windows [Version 6.1.7601]
Copyright (c) 2009 Microsoft Corporation. All rights reserved.
C:\Users\ShayaN>ping 4.2.2.4
Pinging 4.2.2.4 with 32 bytes of data:
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=331ms TTL=44
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=333ms TTL=44
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=335ms TTL=44
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=331ms TTL=44
Ping statistics for 4.2.2.4:
Packets: Sent = 4, Received = 4, Lost = 0 (0% loss),
Approximate round trip times in milli-seconds:
Minimum = 331ms, Maximum = 335ms, Average = 332ms
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ایــــــــــــــــنه :3:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:دوستان من تا حالا ای دی اس ال نداشتم و هیچ دانشی در مورد packed lost و ping و این قبیل اصطلاحات ندارم . ممنون میشم با زبان خیلی ساده به من یاد بدین که این اصطلاحات یعنی چی .نقل قول:
مودمی که گرفتم Tplink W8968 ورژن 3 هست . دو روز پیش از 2020 تماس گرفتن که بگن ای داس الم دایر هست من هم این مودم رو با مشورت دوستان گرفتم . الان چراغ ای دی اس ال ثابت روشنه و چراغ اینترت و پورت Lan1 در حال چشمک ردنه . این نرماله ؟ این دو تا چراغ همیشه باید در حال چشمک زدن باشن ؟
راستی دو روز پیش خط دایر شد و اپراتور 2020 گفت هزینه شما از همین لحظه دایر شدن براش ما محاسبه میشه . در حالی که بعد از دایر شدن من ایننترنت کانکشن نداشتم و دو روز پیش به مخابرات اطلاع دادم که خط من دایر شده ولی کانکشن ندارم . اونا گفتن پیگیری می کنیم . بعد از دو روز یعنی همین بعداظهر اینترت از طرف مخابرات درست شد . حالا هزینه باز از همون روز دایری خط محاسبه میشه ؟ الان این دو روز که من اصلا از اینترنت هیچ استفاده ای نکردم چقدر هزینه اش میشه ؟ میخوام ببینم ارزشش رو داره که باهاشون تماس بگیرم و در ایمورد هزینه صحبت کنم .
ممنون و ببخشید که صحبتام طولانی شد
تو بعضی از ساعت های روز این مشکل وجود داره و فکر کنم کلی هست و به منظقه خاصی هم بستگی نداره..
ولی اوضاع بد باشه واقعا رو اعصابه..
یه سوال :
قطعا البته الان اوضاع کلی خرابه و شاید فرصت خوبی واسه سوال نباشه.. ولی محدودا اوضاع چطوریه کلا !؟
همون پس پررداخت رو قبضه ؟ دانلود شبانه رایگان افت سرعت داره ؟
من نامحدود دارم، به سرم زده، محدود بگیرم سرعت بالاتر !..
بچه ها امروز همه جا پوکیده... زیاد به مخابرات فش ندین(کم ولی اشکال نداره :n02:) مثله اینکه کار کاره زیر ساخته.....
برای من هم داغونه امروز
دوستانی که زنگ زدن به پشتیبانی چه جوابی گرفتند ؟
من زنگ زدم میگه ۲۰ دقیقه زمان انتظار !
رفقا از من چند روز بود که کلا سرور خارجی مشکل داشت ولی امشب خیلی خوب شده.
واسه من که رسما قطع شد.:n03:
صدای من رو از رایتل می شنوید :n02:
خوب شد امروز دانشگاه بودم همه فیلما و سریالا رو دانلود کردم:n06:
میشه بگین که تعرفهتون چیه؟نقل قول:
در مورد پینگ هم به لینک روبه رو مراجعه کنید: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در مورد سوال اولتون چیزی نمیدونم
دانشگاه چی؟نقل قول:
چند مگ بودش سرعت؟
پینگ خیلی بالا رفته یوتوب افتضاح شده تا یک هفته پیش با کیفیت HD نگاه میکردم
موقعی که فرم درخواست رو پر می کردم پرسیدن چه سرعتی می خواین ، گفتم 128نقل قول:
تو فرم درخواست هم نوشته پهنای باند 128 ، دیگه چیز دیگه ای ننوشته
این تعرفه ی نامحدود دیگه درسته ؟
برای من که سایت یوتیوب اصلا باز نمیشه . این نوشته میاد :نقل قول:
The connection was interrupted
The connection to [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] was interrupted while the page was loading.
The site could be temporarily unavailable or too busy. Try again in a few moments.
If you are unable to load any pages, check your computer's network connection.
If your computer or network is protected by a firewall or proxy, make sure that Firefox is permitted to access the Web.
چطوری میشه یوتیوب رو باز کرد ؟ با دایل آپ باز می کردم ولی با ای دی اس ال مخابرات برای من باز نمیشه
به نظر میرسه این موضوع کلی هست چون در سرویس های مختلف این معضل وجود داره.
تقریباً بیست روزی هست که قطعی مخابرات بسیار زیاد شده این چند روز اخیر هم که شدیداً زیاد شده. شاید بشه در روز حساب کرد حدوداً 3 ساعت قطعی داره !
معلوم نیست واسه چیه. با اینکه وزیر گفته بود که پهنای باند خیلی زیاد شده.
البته مخابرات هم رفته در دوران افت خودش.
منطقه ما قطعی نداریم به هیچ وجه روی سرویس بلکه افت سرعت مشاهده میشه در ساعات روز و بالا رفتن پیمگ که خودش اختلاله باز هم.نقل قول:
امروز کاربران پارس و شاتل هم از قطعی های مکرر شاکی بودند
نمی دانم :n27:نقل قول:
دوستان شما با ای دی اس ال مخابرات ، با ایمیل یاهو مشکلی ندارین ؟
برای من بعضی وقتا صفحه اصلا باز نمیشه و فایلی که حجمش زیر 25 مگ هست رو وقتی آپلود می کنم ناتمام متوقف میشه و آپلود نمیشه
با یاهو جدیدا مشکل پیدا کرده به سختی باز میشه ..
در کل پینگ خیلی خراب شده ولی سرعت دانلود فایل مثل همیشه هستش ...
بله همینطوره از نظر دانلود مشکلی نیستنقل قول:
مقدار پینگ رو چطوری می تونم بفهمم چقدره ؟
از سایت speedtest.net یا از طریق cmd خود ویندوزتون:n16:نقل قول:
ممنون از راهنمایی شما :n16:نقل قول:
رفتم این سایت پینگ رو برای من نوشته 39
دانلود 0.13
آپلود 0.06
حالا نمی دونم این مقادیر خوبه یا نه .
یک گزینه دیگه داره که میگه کیفیت کانکشن شما رو اندازه گیری می کنه . این رو هم باید تست کنم ؟
پایینش هم دگمه سرور جدید هست . آیا این رو هم باید کلیک کنم ؟
از توی استارت منو، دستور cmd رو اجرا کن و بعد توی پنجره ای که باز میشه دستور ping رو برای هر آی پی یا سایتی که خواستی اجرا کن.نقل قول:
میتونی از t- برای پینگ ممتد استفاده کنی یا از n- برای تعداد مشخصی پینگ.کد:ping 8.8.8.8
ping google.com
ping yahoo.com
کد:ping 8.8.8.8 -t
ping 8.8.8.8 -n 15
پینگ دقیق رو بهتره با سرورهای مختلف از طریق دستور ping محاسبه کنی. بهترین سرورها برای تست هم 8.8.8.8 و 4.2.2.4 هستن. برای تست پینگ داخلی هم میتونی از tabnak.ir و varzesh3.ir استفاده کنی.نقل قول:
سرعت دانلود و آپلود هم بستگی به سرویسی که خریدی داره. اگه سرویسی فعلیت 128 ـه میشه گفت تقریبا باید همینی باشه که هست ولی اگه سرویس بالاتری گرفتی، سرعتت پایینه.
برای تست سرعت هم میتونی از هر سروری استفاده کنی، چه داخلی چه خارجی. مثلا میتونی یه تست از سرور تهران و یه تست از سرور فرانکفورت بگیری تا تفاوت سرعت سرورهای داخلی و خارجی رو مقایسه کنی. البته هر تست تقریبا 10 مگ از حجمت رو میسوزونه. پس اگه سرویست نامحدود نیست، حواست به حجمت باشه.
سلام
من به دلیل اسباب کشی باید از یه شرکت جدید اینترنت بگیرم. 3 تا گزینه دارم:
1- پارس آنلاین
2- شاتل
3- مخابرات
حجم دانلود برام زیاد مهم نیست اما سرعت برام مهمه. مخابرات و شاتل به ترتیب 10 و 8 مگ ارائه می کنند. اما پارس آنلاین توی سایت خودش حداکثر 2 مگ ارائه میده.
اگه کسی تجربه ای از این سه تا شرکت داره ممنون میشم به مقایسه ای ازشون داشته باشه. مخابرات خیلی پیشنهاد وسوسه انگیزی میده اما یکم نسبت بهش بدبینم.
در ضمن مرکز مخابرات من: شهید لطیفی تهران و پبش شماره 2295 هستش.
ممنون
پول واست مهم نیست وایرلس بگیر :n16: وگرنه من از مخابرات الان راضی ام :n01:نقل قول:
مخابرات می یاد یکم پهنای باند اضافه می کنه همه چی خوب می شه کیفیت عالی بعدش پهنای ثابت می مونه ولی همچنان فروش برقرار هست .
اینقدر یوزر زیاد می شه که دیگه وضعیت خیلی خراب می شه در این زمان هست دوباره به فکر پهنای باند می افته
چقدر افتضاح شده پینگ نرمال 700 تایم ات تا دلت بخواد سرعت حلزون اینجوری باشه من میگم جمش کنن خیلی بیخوده واسه 1 مگ 40 و خورده ای بدی
موقته درست میشهنقل قول:
داداش موقت یعنی دیگه چقدر،برای من از اواخر خرداد تا الان پینگم در بهترین حالت شده 300.فکر کنم تا اواخر تابستون ادامه داشته باشه.نقل قول:
انتظار دارین چقدر بشه ؟ برای من کمترین 250 بود بعضی ها که میگن 700 به بالا پس برای شما خوبهنقل قول:
وایمکس هم که در بهترین شرایط 1000 یا خیلی خوبش 500
من وایمکس لیرانسل دارم ولی می خوام تو خونه جدید مخابرات بگیرم. اولش می خواستم وایمکسمو کنار بذارم ولی با توجه به صحبت های دوستان توی فروم وضع این سرویس دهنده ها خرابه پیشنهاد من اینه که اگه پول براتون پهم نیست وایمکس و مخابرات را هم داشته باشید تا از وایمکس برای چرخیدن توی صفحات و از مخابرات برای دانلود استفاده کنید (البته به جای وایمکس.از یه شرکت با پینگ پایین روی یه خط مجزا استفاده کنید بهتره )نقل قول:
سلام.
1- دوستان سرویس ده مگ مخابرات هم ساعات رایگان دانلود داره؟
2-کیفیت سرویس های نامحدودش چطوره؟
ممنون.
1- خیر به هیچ وجه :n02:نقل قول:
2- کیفیتشون خوبه ، یه دو سه روز بد بود ولی خوب شد یعنی برای من عالیه :n26:
Pinging 4.2.2.4 with 32 bytes of data:
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=266ms TTL=44
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=263ms TTL=44
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=265ms TTL=44
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=264ms TTL=44
رفقا من سرعت دانلودم از لینکهای خارجی ترکیده.از شما هم همین طوره ؟ راهی نیست که بشه لینکها رو یه جوری به سرور های داخلی تغییر داد یا یه کاری کرد که خوب بشه؟