با سلامنقل قول:
اقا شما کدوم گردان افتادی؟ من یاسین افتادم گروهان 1
Printable View
با سلامنقل قول:
اقا شما کدوم گردان افتادی؟ من یاسین افتادم گروهان 1
دوستان عزیز لطفا برای جلوگیری از شلوغ شدن تاپیک اینگونه موارد رو در پیام خصوصی دنبال کنیدنقل قول:
متاسفانه این چند صفحه اخیر بار فنی و مشاوره ای تاپیک به شدت اومده پایین لطفا رعایت کنید
آقــــــــــا، 06 کلاس تئوریا رو تو زمستونم تو محوطه اصلی برگزار میکنه بازم ؟ :(
اتفاقا رسته مهمه اما رسته ای که به دردشون بخورهنقل قول:
رسته های مهم و کاربردی اینان :
1- رایانه 2- اداری پرسنلی 3-بهداشت و درمان ( بهداری ) 4-عمران و استحکامات 5-مخابرات 6-الکترونیک
الان اونقدر تو ارتش ستوانسوم ( لیسانسه ) زیاد شده تو برخی جاها از لیسانسه ها جای گروهبان و سرباز استفاده میکنن ولی به رسته های بالا معمولا بد نمیگذره و کار مربوط به خودشون رو میدن
ایا همه قسمتهای ارتش ساعت 7 تا 2 هست. یا دیر تر هم تعطیل میشن؟
اخیرا به دلیل کمبود بودجه و نبود جیره غذایی کافی بومی ها رو 2 میفرستن خونه مگر اینکه نگهبان باشن باید شب بمونننقل قول:
غیر بومی ها هم اگه آسایشگاه داشته باشن که میرن آسایشگاه یا اگه قسمتی نیاز به کار بیشتر داشته باشه نگهشون میداره
dg1 خاطره ایی در مورد سربازی یا کارایی که کردی توی این تاپیک نذاشتی ؟؟؟
نمیدونم چرا پستای شما که میخونم آرامشه عجیبی بهم دست میده:n24:
والا داداش خاطره که زیاد هست اما گفتنش جاش نیست .:دینقل قول:
از تصادف با هواپیما بگیر!!
تا فروخته شدن توسط دوستان نزدیک!!
بدترین خاطراتم مربوط میشه به صحنه های که میدیدم دختران ایرانی برای تن فروشی به دبی میرفتند یه بار با یکیشون صحبت کردم.و داستان زندگیش رو گفت خیلی ناراحت شدم جوری که تا چند روز دپرس بودم جالبه که فقط 21 سال داشت !!
یا جوان های که به فجیع ترین وضع ممکن اقدام به حمل مواد مخدر میکردند وقتی دستگیر میشدن.و به خانواده هاشون میگفتن که دختر یا پسرتون چیکار کرده خیلی ناراحت کننده بود.
خاطرات خوبم هم مربوط میشه به درب سالن گمرک!! یعنی دقیقا محل برخورد مسافرین و مستقبلینی که چندین سال بود هم دیگه رو ندیده بودند جدا از سخت بودن کنترل کردن مردم احساساتی!! صحنه های جالب و زیبایی دیده میشد.
sent from my open source device
وای افتاده بودی لب مرز:n04:....شرایط نداشتی بیافتی شهر خودت؟نقل قول:
البته میدونم بهت خوش گذشته چون صفحات قبل هم گفته بود اگه بازم قرار بود بری بازم با همون مدرک میرفتی
منظورم توصیه برای کسایی که تازه میخواند برند سربازی
من خیلی استرس دارم
من خودم دانشجوی شهرستان بودم (منظور با دوری از خانواده مشکلی ندارم) ولی نمیدونم چرا ب هرچی فک میکنم این سربازی کوفتی میاد تو ذهنم
اره مرز بین المللی هوایی شیراز :n02:نقل قول:
تو فرودگاه یه خطی هست که مرز بین المللی هست وقتی ازش رد میشدیم احساس خارج بودن بهمون دست میداد :39:
داداش من تو شهر خودم خدمت کردم اما فقط هر چهار روز شش ساعت میومدم خونه
البته بهم هم چندان خوش نگذشت چون بی خوابی خیلی کشیدم و مرخصی هم که نمیدادند اما باز هم خوبه حداقل محیطش خوب بود !!
در موردتوصیه هم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :n16:
چیزی زیادی ندارم بگم فقط به بهیچ وجه محیط دانشگاه رو با سربازی یکی ندونید چون چندان شبیه هم نیستند
استرس قبل از خدمت کاملا عادی هست وهمه دارند و هرکی بگه نداره دروغ گفته .
مام رفتيم امروز دفترچرو گرفتيم فعلا 1500 تومن گرفتن آخه آدم ميخاد بره سربازيم بايد پول بده حالا يه 8 تومنم مونده آره؟ :n15:يكي پول نداشته باشته سربازي نبايد بره!!!:n17:
راستي بايد دكتر رفت؟ واكسنو از الان ميشه زد؟ بايد رسيدشو قبل فرستادن دفترچه داد؟
ممنون دستان واسه كمكاتون:n16:
دوستان من جند روز پیش رفتم ستاد نزاجا (لویزان) برای انتقالیم. (تازه امریه مونو دادن - اعزام 1/8 بودم)
افتادم مرکز آموزش تکاور لشگرک - رسته کامپیوتر (ارشد کامپیوتر دارم)
تونستم یه نامه انتقالی بگیرم که سربازیمو بیام تو ستاد نزاجا. (خودشون گفتن نامه درخواست بنویس، ما یه نفر میخوایم، میگیریمت)
گفتن 10 الی 20 روز دیگه نامه رو میزنیم برای یگانت و انتقالیت درست میشه.
حالا سوالاتی که دارم:
1. حتماً با انتقالی موافقت میشه؟ یا ممکنه یگانم موافقت نکنه و منتقل نشم؟؟؟ (با توجه به اینکه نامه انتقلیم مهر اجرا شود جانشین مدیر منابع انسانی نزاجا داره !)
2. اگه موافقت کنن، چند روز بعد از موافقت میتونم برم یگان جدید؟ یا باید 2 ماه صبر کنم که سری جدید سربازا بیان جای من؟؟؟ !!!
3. *** به صورت اتفاقی یه نفر آشنا هم پیدا کردم برای انتقال به یه جای بهتر و نزدیکتر، اگه فردا، پسفردا اونم اقدام کنم، مشکلی پیش نمیآد؟؟؟ قاطی نشه یهو بیفتم خاش :| !!! یا باید صبر کنم انتقال اولم درست بشه، بعد اونو اقدام کنم؟
4. کلاً چند بار میشه انتقالی گرفت؟؟؟ میتونم انتقالی بگیرم اونجا، بعد 2 ماه بعد انتقالی بگیرم برای جای دیگه؟
ممنون میشم اگه اطلاعاتی در مورد انتقالی دارید راهنمایی کنید
من که 9 تومن دادمنقل قول:
دکتر میری برا معاینه, واکسنم بله میتونی بری بزنی این دیگه رایگانه :n02:
سلام دوستان من افتادم پادگان اموزشی امام رضا (ع) همون 04 بیرجند نزاجا چه جور جاییه؟
ما یه رفیق ستواندو رسته رایانه داشتیم همین اخیر ، آموزشی 06 بود یگان هم افتاد همونجانقل قول:
بعد کلی دویید دنبالش امریه انتقالی گرفت اومد ستاد نزاجا
بعدش هم دوباره دویید انتقالی گرفت اومد اداره بهداشت نزاجا بعد تقسیم شد یکی از بیمارستانهای داخل تهران
خلاصه الان داره کیف میکنه !!
ربطی به سری جدید افسرا نداره انتقالی هر موقع نامه ات رو بزنن و فرمانده فعلی لشگرک امضا کنه بهت مهلت میدن برای معرفی به یگان جدید
به نظر من اول شما برای انتقال به ستاد صبر کن بعدش برای محل جدید اقدام کن
دوستان تو فرم شماره 2 که مربوط به واکسیناسیون و معاینه اولیه هست، وقتی به درمانگاه مراجعه میکنیم علاوه بر واکسن ، قسمت معاینه اولیه رو هم تکمیل میکنن یا باید به پزشک دیگه ای مراجعه کنیم؟
همه این معاینات رو انجام میدن؟! اینجوری که به نظر چند روز طول میکشه!!
کلا اگه یه توضیحی راجع به روند این معاینه و واکسن بدید ممنون میشم
بله هر درمانگاهی که واکسن واسه مشمولین میزنه معاینه هم داره من دفترچه رو صبح خریدم ظهر رفتم درمانگاه بعد درمانگاه رفتم پلیس +10 پست کردمنقل قول:
هیچ معاینه ای هم نمیکنه فقط بهت میگم سالمی میگی اره همش رو تیک سالمی میزنه بعد قد وزن گروه خونی رو میپرسه که گروه خونی رو ندونی میفرستت یه جایی توی همون درمانگاه یه 2 یا 3 تومن میدی ازت ازمایش گروه خونی میگیره بعد جواب رو میبری پیش همون دکتر مهر میزنه برو به سلامت کلا زدن واکسن با معاینه 20 دقیقه نمیشه
سلام. از دوستانی که کارت پایان خدمتشون مال سال 85 به بعده و برای تعویضش با کارت هوشمند اقدام کردند، کسی هست که کارت هوشمندش به دستش رسیده باشه؟
من الان نزدیک 2 ماه و اندی میشه که اقدام کردم، ولی هیچ خبری از کارتم نیست.
دوستایی داشتم که کارت معافیت داشتند و کارت هوشمندشون خیلی سریع به دستشون رسیده. ولی از کسایی که مثل خودم کارت پایان خدمت داشتند خبری ندارم.
پلیس بعلاوه10 که رفتم، گفت کارتت چاپ نشده.
کسی خبری نداره چقدر طول میکشه؟
بچه ها تو اموزشی تطیلات رسمیو مرخصی میدن؟؟؟
من 06 ارتش هستم:n11:
سلام دوستان.کسی در مورد مامور شدن وظیفه ها توی ارتش چیزی میدونه یا شنیده؟میشه مامور شد؟ اگه اطلاعات بدین ممنون میشم
اگه تو شهر خودت باشی میدن وگرنه که آموزشی در اصل مرخصی نداره شاید 1 بار کلن بدننقل قول:
کی ایشالله؟نقل قول:
10/19 15 روز دیگه اعزاممنقل قول:
دوستان يه سوال
عكس بايد 3*4 باشه؟ لباس هر رنگي بود مهم نيست فقط بايد مردونه باشه؟:n17: تو دفترچه كه اينطور نوشته ولي دوستم ميگه براي ما 2*3 بود لباسم بايد مشكي بود وگرنه عكسو پس ميفرستن پارسال اعزام شده. حالا 3*4 لباس هر رنگي بفرستم؟
موفق باشي داداش:n18: همين زوديا مام ميايم تو ميدون:n25:نقل قول:
تو دفترچه که زده 3*4 ولی 2*3 هم فکر نمیکنم مشکلی باشه لباسم رنگش فرق نداره . اصلا عکسی رو نمیگیرن که بخوان پس بفرستن +10 اسکن میکنه عکسو بعد میده به خودت دفترچتم که پیش خودت میمونه.نقل قول:
دوستان اگه سال دیگه سربازی 2 ساله بود ارزش داره برم استخدام 5 ساله نیروی انتظامی؟
والا داداش بستگی به شرایط خودت دارهنقل قول:
اما به نظرم اگه بتونی استخدام 5ساله ارتش یا سپاه بشی بهتره مثلا اگه پارتی داری میتونی هم بری صنایع دفاع یا قرارگاه خاتم سپاه
من همین 9/16 دفترچه پست کردم عکس هام 3*2 بود رنگی هم بود اشکالی نداره چون خود پلیس +10 سیاه سفید اسکن میکنه مشکلی نداره پلیس +10 هم 9 تومن میگیره فردای روزی که پست کردی برو پلیس +10 بگو المثنی برگ سبزم رو میخوام کد ملی رو میگی بهت میده بعد پایین صفحه زده چه تاریخی اعزامینقل قول:
( عکس من با تیشرت یقه 7 بود :D)
ارتش که فکر نکنم پیمانی نیرو بگیره ولی سپاه 3ساله نیرو میگیره که رفتن توی هردو سخته چون آشنایی ندارم ولی توی نیروی انتظامی الی ماشاالله آشنا موجوده- در مورد قرارگاه فعلا اوضاع درست و حسابی نداره چون پدر منم اونجا کار میکنهنقل قول:
سلام دوستان. من می خواهم 1/12/91 به خدمت اعزام شوم و لیسانس مهندسی مکانیک دارم. چند سوال داشتم که لطفا دوستان هر کی می تونه کمک کنه...
1- برای رفتن به ارتش یا ناجا خودم باید انتخاب کنم؟ یا خودشون؟
2- ارتش بهتره برای من یا ناجا؟ لطفا دلیل رو هم عرض کنید...
3-حقوق برای لیسانس چقدره؟ و چه درجه ای بهم میدن ؟
4-با توجه به رشته ای که دارم دوره ی کد می خورم؟ و اگه میخورم دوره ی کد چیه؟ خوبه یا بده؟
5- گرفتن همون نامه ی معرفی به نظام وظیفه از دانشگاه کفایت میکنه؟ یا باید مدرک موقت رو هم بگیرم؟6
6- اگر اوایل بهمن دفترچه بفرستم آیا 1/12/91 اعزام می شوم ؟ و اگر نمیشوم چکار کنم تا 1/12/91 اعزام بشم؟
7-آموزشی چند ماهه؟
با تشکر و سپاس فراوان از دوستانی که کمک می کنند...
1.خیر شما حق انتخاب نداریدنقل قول:
2.سپاه بعدش هم ارتش دلیلش هم نیاز به عرض کردن نداره :دی مشخص هست
3.حقوق در شرایط عادی حدودا 55 تومن
درجه هم بین استوار دوم تا ستوان سوم
4.احتمالش هست کد بخورید نمیشه با قاطعیت گفت
5.باید مدرک موقت هم تحویل بدید
6.شما اگه میخوای برج 12 اعزام بشی باید هرچه زودتر دفترچه رو یفرستی یعنی تا اخر این ماه
7.دو ماه
سلام
با 28 ماه سابقه خدمت جبهه پدر از خدمت معاف یا کسرس تعلق میگیره؟
متشکرم
خیر حتی یک روزنقل قول:
باید 30 ماه تکمیل باشه برای معافی
کسری خدمت هم تعلق نمیگیره؟نقل قول:
دوست عزیز کسری خدمت جبهه لغو شد فقط معافی هست که برای دریافتش باید 30 ماه تکمیل جبهه داشته باشیدنقل قول:
5- مدرک موقت نمیخواد داداش، با همون نامه کارش راه میفته. مدرک موقت رو برگه سبزش بیاد میتونه بگیرهنقل قول:
با همون نامه نظام وظیفه انجام میدن کارشو
والا برای ما که مدرک موقت هم تحویل میدادیم برای کارت پایان خدمت و ازمون گرفتندنقل قول:
دوستان یه سوال داشتم از خدمتتون
من 1.12 اعزام هستم و خانوادگی سفر حج مون در اومده الان من برای اینکه برم باید چه کنم ؟ باید برم تو یگان تا بتونم کاری کنم؟ اصلا اجازه و مرخصی میدن؟
ای بابا آخه کی اینو لغو کردن؟ جایی هست قانون جدید سربازی بخونمنقل قول: