ریپیر واجب شدی پس :n02:نقل قول:
Printable View
ریپیر واجب شدی پس :n02:نقل قول:
فک نمیکنم نه ایران کشوری باشه که به ریوت اجازه بده نه پولشو میده که این اتفاقا بیوفته عراق که وضع درستی نداره (یک دفه دیدین کرش شد به دلیل حمله ی انتحاری به دیش های سرور:n02:)نقل قول:
من ودم به شخصه حدقل موافق ای دو کشور نیستم اما اگه دست کشوری دگه ای هم بدن من چنج نمیدم چون واقعا نمیتونن درست ساپورت کنن و مثل سرور روسیه میشه
بعدشم ؛ همش ایرانی میشه فایده نداره :n08::n09:(محتوای مخفی رو نمیگم:n15:)
چند سال قبل هم بلیزارد میگفت میخوایم تو ایران سرور بزنیم
همه چیش اوکی بود تا رسیدن و دیدن زغال اینترنت کمه
هیچی دیگه گفتن با این زغال کاری نمیشه کرد برگشتن
منم از سرورم تکون نمیخورم :) ایران بازیکنایه خوبی داره اما نوبهایه خوبی هم داره :n02: از هر 20 تا نوب فقط میتونی یه بازیکنه خوب پیدا کنی :n08:
یه سوال من الان رفتم تو گیم نورمال ولی برام یه گزینه تو چت اومده بود به اسم Message available یعنی فقط 5 تا مسیج میتونستم تو گیم بدم و به هر دو تیم هم نمیتونستم مسیج بفرستم قبلش اینجوری نبود الان یهو اینجوری شده این واسه چیه شما فک میکنین؟:n29::n29:
تو بازی flame کردی چت بن شدی من الان 200 بازی چت بن هستم :n02:نقل قول:
اوه :n27:چه مسخره :n15:نقل قول:
دادااش من یه سوال دار تو چطوری ا بین 20 نوب یک پلیر خوب پیدا میکنی؟ مگه نوب هم پلیر خب میشه؟نقل قول:
اونا تو سرور eune به poland ها گیر میدن هنوز ایرانی ها رو نشناختن خداییش :n02::n19:
ایرانی ها سه دسته اند: از 400 نفری که لول بازی میکنن تو همه سرور ها
1 اونایی که نوبن که هیچی 10 نفر ( من توی این دسته ام:n18: )
2 اونایی که نوبن ولی فک میکنن پرو ان 370 نفر
3 اونایی که پرو ان 20 نفر ( 15 نفرشونم که اکثر اوقات نیستن :n15:4 تاشونم دارن دسته ی دوم رو boost میکنن ... 1 نفرم که سالی یه دفعه میره گیم )
:n16:
sabte nam konid jayeze bebarid
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
----------
من repair زدم از 7 گیگ شد 5 گیگ،هر چند وقت 1 بار repair میکنم.
نقل قول:
اکه هی فک میکردم بیشتر باشن :n02:
الان نیدالی هم بهش اضافه شده
کسایییییی که تو Nordic هستن منو ادد کننن باهم گروه بدیم
ID: kiamafia
نه نیدال که فقط 6 رو بهش دادن همون اول. هر اسپلی که لول 1 بگیره همونو تو هر 2 فرم داره.. spear نیدالی هم به شدت nerf کردن.. اون از پهناش که مثل سوزن شده.. اونم از دمیجش که اونقدر آوردن پایین. هم بیس دمیجش رو هم مقداری که از ap بر میداره
خب spear رو تو دمیج نرف کردن اما اگه به تارگت برخورد کنه کارش تمومه cat میکنه اسپیدش میشه 550 و میپره طرف رو تک ضرب میکشه به نظر من خیلی بهتر از قبل شده هرچند من یه بارم باهاش بازی نکردم باهاش حال نمیکنم:n02:نقل قول:
نه آقای رنگار :دی نرف شده اساسی
spear دمجش دقیقا نصف شده
قدیم اگه از دورترین فاصله لول 5 اش میخورد به طرف 1000 تا میزد با یکم ap الآن 500 تا به زور
ولی خوب فیلم هندی بود باید نرف میشد :دی
این نرف کازیکس خیلی خوب بود الان شلغمی بیش نیست شده جزوه قعر جدولیها پیوسته به جمع urgot/olaf :n02:
خوب استایل بازی کردن نیدانلی پوکر بود دیگه. کلا همین الانشم تو درگیری ها خیلی ریسکیه که کت کنی.. تو اسپلای هیروها 1 چک میشی.. حیف شد من عاشق نیدالی بودم.
اینم واسه دمیج spear
Old Spear:
MINIMUM MAGIC DAMAGE: 55 / 95 / 140 / 185 / 230 (+ 65% AP)
MAXIMUM MAGIC DAMAGE: 137 / 237 / 350 / 462 / 575 (+ 162.5% AP)
New Spear:
MINIMUM MAGIC DAMAGE 50/75/100/125/150 (+0.4 ability power)
MAXIMUM MAGIC DAMAGE 150/225/300/375/450 (+1.2 ability power)
Half the missile width.
سلام دوستان
اگر کسی علاقه داره تیم رنک بازی کنه منو ادد کنه
West =AQDAS
آره داداش ضعیفش کردن من خودم اولین چمپه 6300 که خریدم خا بود خیلی نرف کردنش نامردا زورشون به رنگار نمیرسه خا رو نرف میکنن اما هنوزم خا تو تاپ خوب کار میکنه خیلی مونده تا مثه اورگات یا حتی اولاف بشهنقل قول:
هیچی نگید که Nidalee باز ها می دونند چی شده ! خیلی خیلی Buff شده . اگه شما یه Javelin درست بزنی و بعد با سرعت میری سمت طرف و ببر می کنی و W و E و در نهایت Q میزنی . طرف 100% میمیره.
Leona با HP 4400 رو زدم با نیدا . کلا باید بتونید با هر دو حالت بازی کنید وگرنه پیک ندید که فاتحه تیم رو می خونید.
دوستان آمار رنکد خیلی خوب بود این چند روز برا من 8 دست وین رنکد پشت سر هم [IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]نشد کامل عکس بگیرم البته یک دست دیگه بعدش بردم یک دست دیگه باختم
دوستان یک سوال داشتم ممکنه ریوت کسانی رو ببخشه؟؟؟ آخرین دستی که بازی کردم من و دوستم تو پرومو بودیم دوستم تو پرومو برا برنز 2 و من هم تو پرومو برای برونز 3 بازی رو بعد از 8 دست برد پشت سر هم باختیم بعد در حالی که بازی کرش نشد ولی ما باختیم قشنگ بازی تموم شد اما بازی loss prevented شد :n04:یکی از افراد تیم حریفو ادد کردم ازش پرسیدم گفت 13 تا ال پی داد و وین شد میخواستم بدونم ممکنه به خاطر 8 دست وین پشت سر هم مارو بخشیده باشند
یه جوری میگی ببخشه ،نقل قول:
انگار دارین " آفتاب مهتاب چه رنگه " بازی میکنین !!
دوست عزیز فک نمیکنم تو همچین شرایطی بوده باشی چون واقعا یلی سخته کاملا یک کله بیای همین طور بالا بعد قرار باشه با یه لوز فاتحت خونده بشه بعد ریوت این مدل بهت حال بدهنقل قول:
نه این ربطی به اینکه چند تا بازی رو بردی نداره. Loss Prevented برای کسانی میاد که یا داخل بازی یا در پایان بازی سرور براشون مشکل ایجاد کرده باشه. مثلا بازی هایی که چند دقیقه قبل از آپدیت ها یا زمانهایی که Riot اعلام می کنه که سرور مشکل داره انجام میشه، یا بازی هایی که خود سرور Riot (نه خود بازیکنا) مشکل دارن و Disconnect می شن در آخر بازی Loss Prevented میدن، تمام چیزایی که بدست آوردید از جمله IP یا XP یا حتی LP به اکانت اضافه میشه فقط باختت حساب نمیشه.نقل قول:
Agha in patch 4.10 cheghad erad dare, makhsusan to dc. Har 4ta bazi hadeaghal too 2tash yeki dc mishe team be fana mire.
درسته دلیل loss prevented رو میدونم ولی سرور کرش نشد ینی تا آخر بازی تقریبا بدون مشکل تموم شد ینی جز منو دوستم که لگ داشتیم یکم که اونم مال نت ایران بود کسی دیگه ای حداقل درباره ی لگ چیزی نمیگفتنقل قول:
چه ربطی به پچ داره.نت ایران پکیدهنقل قول:
اقا با پیگ 200 همش Attemp to connect میشه جدیدا
دیشب من رسما نفهمیدم چه غلطی کردم تو بازی
شمام مشکل منو دارین ؟
خب نته ما انقدر OP هست که هرچقدر سرور لگ بشه نمیفهمیم فک میکنیم نته ما داره کله پا میشه :n08:نقل قول:
تبریک میگم با نت ایران دیگه حتی مشکلات سرور رو هم حس نکنید:n08:نقل قول:
دوباره نت ترکیده حی دی سی میشه !
بله درسته دی سی میشه باز :n02:
ای بابا اینم نته که ایران داره:n27:
آقا كي ميگه OLAF ضعيفه بازم با همه نرفهايي كه كردنش بازم شاخيه واسيه خودش و اكثر چمپاي تاپو كانتر ميكنه حتي جانگلشم حرف نداره. هم تانكه هم AD. من خودم به شخصه خيلي قبولش دارم.نقل قول:
ديشبم ما 2 دست بازي كرديم سر دقيقه 10 DC شروع ميشه مثل قبل بايد دوباره IP عوض كني. با HSS هم مشكل حل ميشد ولي پينگ به 400 ميرسه. كشتن مارو با اين نت. كسي ميدونه دوباره چه خبر شده؟؟؟:n24:نقل قول:
آقا به دلیل توقف سریال ستایش ؛ نت ایران تا 1 ماه قطع می شود:n08:
:n08::n02::n06:نقل قول:
باز نت ما معنوی شد و شروع کرده به دی سی های خوشگلش .. :|