1- تا حالا عاشق شدي؟
2- نظرت راجع به احمدي نژاد چيه؟
3- به نظرت p30 تا چند سال ديگه ادامه مي ده؟
4- چرا نام كاربريت ™Enter_The_Love هست؟
5- ايا امريكا به ايران حمله مي كنه؟
6- چند بار مخ زدي؟
7- نظرت راجع به من چيه؟
8- خداحافظ
Printable View
1- تا حالا عاشق شدي؟
6- چند بار مخ زدي؟
7- نظرت راجع به من چيه؟
8- خداحافظ
این یعنی چی ؟نقل قول:
یک سوال.؟
تا حالا خودت کافور رو بو کردی؟
وقت شما رو به اتمام است ..دینگ دینگ...لطفا در فکر تهیه ی هدایای ما باشید...با تشکر
1.عجب دوران کودکی داشتی...الـــــهی.. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
.یه شعر که از دوران کودکیت یادته بخون..نصفه هم بود عب نداره
اگه یادش بره که وعده با من داره وای وای وای .... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2.می خوای درخواست بدیم یه هفته صندلی نشینی ات رو تمدید کنن؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
.نقل قول:
سلام ! واسه بار سوم !
علیکم برای بار سوم
1- کدوم بازیکن فوتبال را دوست داری؟
بوفون ، تونی ، رونالدو
2- کدوم مربی فوتبال را دوست داری؟
زاگالا
3- کدوم باشگاه فوتبال را دوست داری؟
منچستر
4- کدوم لیگ فوتبال را دوست دارِی؟
لیگ برتر
5- کدوم دوره جام جهانی را دوست دارِی؟
1998
6- کدوم جنگ را دوست داری؟
جنگ ایران و آمریکا :31:
8- کدوم مثلث را تو جنگ جهانی دوست داری؟(اتحاد مثلث - اتفاق مثلث)(متفقین - متحدین)
اتحاد مثلث
9- کدوم جزء لباس را دوست داری؟(پیراهن - شلوار - ....)
...رت :31:
چیه ؟ فکر بد میکنی؟ تی شرت دیگه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
10- کدوم رنگ لباس را دوست داری؟
دودی
11- کدوم آب و هوا را دوست داری؟(ابری - آفتابی- ....)
ابری ؛ بارانی
12- کدوم امکان موبایلت را دوست داری؟
پخش فیلم اونم avi
13- کدوم اس ام است را دوست داری؟
کجایی؟ کی میرسی؟
14- کدوم Contact رو گوشیت را دوست داری؟
اولین کانتکت
15- کدوم شبکه تلوزیونی را دوست داری؟(تمامی شبکات جهانی)
حضور نداره ذهنم الان ، یکم درگیره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
16- کدوم خبرگزاری را دوست داری؟
رویتر
17- کدوم کلید کیبورد را دوست داری؟
اینتر
18- کدوم فرمت فایل ها را دوست داری؟(pdf-mp3-...)
mp3 - avi
19- کدوم روزنامه را دوست داری؟
هیچکدوم
مقسی برای بار سوم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب اینو که یادمه عزیزم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
خوب حالا بگو دیگه یادم نمیاد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
.نقل قول:
بازم بپرسم :
بپرس
چرا اینقدر مودبی ؟
چیکار کنم خوب بچه با ادبیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه جوابات باعث بشه صندلی داغ ترش بشه بچه ها چی کارت میکنن ؟
اخراج دائم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه سوال سیاسی p30وردی بپرس خودتم جواب بده
به نظرت اینجا مدیرا با هرکی حال نککن الکی پستشو پاک میکنن؟
ممکنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من جای بابک بودم باهات چی کار میکردم ؟
یه درجه ای چیزی بهم میدادی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو جای بابک بودی باهام چی کار میکردی ؟
فعلا واسه دست گرمی یه اخطار میدادم ببینم چطوریه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چندتا تاپیک تو ترش داری ؟
16 تا
خدافظ
خدا نگهدار و ممنون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به به سلام کیمیا خانم :31:نقل قول:
راحته [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
.نقل قول:
سلام اسم میگم با یه اسم جواب بده (بیشتر 2 کلمه نگیا )
سلام ، چشم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پی سی ورلد : دوستداشتنی ( سر هم نوشتم بشه 1 کلمه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
aQoa : نامرد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
زندگی : 2 رنگ
فوتبال : هیجان
عشق : یار
خیانت: تنفر
آخرت : نزدیک
راه کویر : بی ادب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موبایل : لازم
صندلی داغ : دلنشین
زندگی : چند بار میپرسی؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرانجام : آخر
زن : عجیب !
عروسی : رقص
بچه : دردسر
اینترنت : تکنولوژِی
دروغ: زشت
پلیس : نامحسوس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقاشی : قلم
فعلا بسته
اینا رو جواب بده
ممنو ن که سر زدی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
17 سالگی و 20 سالگینقل قول:
نوشته شده توسط Peyman Derakhshani [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
5تا سوال
5 تا جواب
جایی که عرب نی انداخت کجاست؟
مستقیم دست چپ میری بالا یه عرب نشسته نی میزنه اوجا
شیراز اومدی ؟شهرت و سوغات شیراز چیه؟
آره
شهرت که روم به دیوار [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوش گذرون و سرخوشن
سوغات فالوده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شراب اینا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میدونی احمد مولا کیه؟
نه کیه ؟
اسپم با محتوا چجوریاست ؟
اسپمی که جماعتی رو به فکر فرو ببره ، بعد از 2 روز تازه بفهمن چی بوده بیان اخطار بهت بدن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دریا یا کویر؟
دریا
ممنون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
.نقل قول:
1- تا حالا عاشق شدي؟
آره
دلقکی بش نیس
هست حالا حالاها
چی باشه ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از اول همه جا این بود ، چون یاهو این بود
فکر نمیکنم
6- چند بار مخ زدي؟
7- نظرت راجع به من چيه؟
زیاد نمیشماسمت کامی جان
8- خداحافظ
نمیدونم !
ممنون که سر زدی ، خدافظ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چه علاقه ای داری به کافور تو ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
http://forum.p30world.com/showpost.php?p=1343796&postcount=36نقل قول:
اگه گفتی اولین برخوردی که توی فروم با هم داشتیم سر چی بود؟
ای وای یادم بودا
اه
خودت بگو یادم نمیاد الان
این بود.حال میکنی حافظه رو؟:31:
.نقل قول:
وقت شما رو به اتمام است ..دینگ دینگ...لطفا در فکر تهیه ی هدایای ما باشید...با تشکر
خواهش میکنم چشم چشم ، هولم نکنید ، هولم نکنید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1.عجب دوران کودکی داشتی...الـــــهی.. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته بیشتر شعر های فروغ رو میخونمد اما این یادم بود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2.می خوای درخواست بدیم یه هفته صندلی نشینی ات رو تمدید کنن؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه دستتوت درد نکنه ، لطف عالی منقبض [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
ایول داش مجید ، آره حال کردم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] قضیه این مرغ و تخم مرغ چجوریاست؟
اولین بار یه مرغه تخم گذاشته یا یه تخم مرغی بوده که مرغ شده؟
هي خوشتيپ ، اين 2 اسمايل وقتي در كنار هم ميان ، معنا و مفهومش رو تو 4 خط خوشگل و باحال بيان كن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
يه كلمه واسه درگرمي ؟
يه شعر واسه وداع ؟
يه توصيه واسه دوستت ؟
يه كلمه واسه شروع ؟
يه اخطار ؟
يه معجزه ؟
يه دوست ؟
كليه ي مسافرين محترم و با مرام 8 شب تهران ، كرج ،لندن ، كرج سيتي هي الان !
آقا بفرما سوار شو . . .
احمد ؛ اون مسافر 8 شب نيومد ؟!
نيومد!!!
به درك نيومد ، ولش كن باباااااااا
يه نوار مشتي بزار حركت كن
سامان جان ساعت از 12 گذشته و صندلی نشینیه من تموم شده نکن بچه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
.نقل قول:
ببین وقت تمومه ها ، اما چون تویی اینارو جواب میدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هي خوشتيپ ، اين 2 اسمايل وقتي در كنار هم ميان ، معنا و مفهومش رو تو 4 خط خوشگل و باحال بيان كن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 4 خط ؟ 1 خطمو زوری میشه چه برسه به 4 خط . معنی و مفهوم کلیش اینه که شما یه غلتی کردی ، یه چرت و پرتی گفتی ( مودبشو گفتما [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) بعدش طرف میخنده و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو میزنه بعدش اون دومیه 2 تا معنی داره ، یکی اینکه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یعنی خوب بسه خندیدیم ، یکی اینکه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یعنی خوشم اومد بازم ادامه بده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
يه كلمه واسه درگرمي ؟
در گرمی؟
والا در گرمی ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در گرمی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درو که نمیشه گرم کرد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نمیدونم والا در گرمی رو نشنیده بودم تاحالا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
يه شعر واسه وداع ؟
امشب چه شبیست شب مرادست امشب ، این فروم پر از شمع و چراغست امشب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
يه توصيه واسه دوستت ؟
همونی که هستی بمون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
يه كلمه واسه شروع ؟
Start
يه اخطار ؟
دستت لا در نمونه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
يه معجزه ؟
سامان = پست مفید
يه دوست ؟
خودت
مرگ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب دوستان گلم ، هر آغازی را پایانیست ، به به ، به به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
صندلی نشینیه ما هم تموم شد . از همه ی دوستان عزیز که وقت گذاشتن و سوالاتی بس زیبا و جالب انگیز رو پرسیدن تشکر میکنم .
از کلیه دستندردکاردان تشکرم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آوا و سهیل که باعث و بانی این مهم گشتند کمال تشکر رو دارم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و هم چنین ممنون از سعید عزیز و بابک عزیز که اون TM مارو اضافه کردن به عنوان تاپیک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خلاصه اینکه فدای همتون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هدیه اینام ما روز روزش به زور میریم هدیه میگیریم به مناسبتی که باشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] با یه 10 نفری مشورت میکنیم چه برسه به اینجا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2 تا از مورد علاقه ترین آهنگایی که واقعا زیباست رو براتو UP کردم که میزارم
آهنگ اول آهنگ Farewell از 0111
http://www.2shared.com/file/3615263/a303d77/3_0111_-_Farewell.html
آهنگ دوم آهنگ نفسهای بی هدف از محسن یگانه
http://www.2shared.com/file/3615282/e3b4206f/01Nafashaye_Bi_Hadaf.html
اینم 5 تا وال پیپر زیبا با کیفیت بالا تقدیم به شما [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
http://i35.tinypic.com/2my17y0.jpg
http://i35.tinypic.com/amqm9g.jpg
http://i35.tinypic.com/av22vp.jpg
http://i36.tinypic.com/4uup01.jpg
http://i34.tinypic.com/fbf42u.jpg
و اما هدیه ی اصلی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کلید یک دستگاه ویلا در شمال تقدیم شما [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2 تای دیگه مال درب ورودی و اتاقهاس ، مچکرم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته این فقط یکیه ، یکی از دوستان بگیره ببره یه 10-12 تا از روش بزنه ، دستش درد نکنه بده به بقیه دوستان
آدرسش هم شمال ، ویلای 7 ام سمت چپه ، راحته زود پیدا مکنید درش نارنجی هست یه کبابی هم کنارشه . فقط به نگهبان بگید از طرف کی اومدید و دیگه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] آها موقعی که با ماشین میرید داخل یه چاله سمت راست هست اونو مواظب باشید .
همین دیگه . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم یادگاری و امضا
شب همگیتون خوش . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خيلي توپ بود ، مرسي از جوابات مجيد ، باحال بودي
سيبيلاتو عشقه ، عشقي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چه صندلی نشین مودبی :دی
خودش رفت رو صندلی، خودش هم سر وقتش رفت پایین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ...بدون هیچ تذکر و اخطاری. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ......توجه کردی اصن کسی نه معرفیت کرد نه بهت گفت آقا وقتت تمومه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ...کاربر حرفه ای شدی دیگه ها [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و اما بعد...
با سپاس فراوان از هدایای زیباتون...آخی چقدر لطیف [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و اما الوعده وفا؟:دی
و اما در شب آخر :دینقل قول:
جهت ثبت یادگاری
و اما ( نیمه ی ) روز اول صندلی نشینی TM دار فروم ما :دی ،
اگه حسش بود آمار روز اول و آخر مقایسه خواهد شد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اگــــه :دی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 858x63. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با تشکر اداره ی آمار فروم
در کل خوش گذشت ، ای بد نبودی :31:..مرسی:11:
با آرزوی موفقیت برای شما دوست عزیز :31:
آوا تو اون عكسه كه گذاشتي دقت كردي پست من آخريشه دي:
واي خدا چه حيجاني دارم من ، بگير منو ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سامان جون...نقل قول:
هیجان عزیزم...هیجان...
تکرار کن گلم
ه ی ج ا ن
:دی
بهت نمیومد خطت این قدر قشنگ باشه .... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حیف زود تموم شد . من تازه میخواستم سوال بپرسم.
دوستان محترم اگه چیزی گفتم شوخی بوده. مجید خودش میدونه منظورم چیه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به هر حال . موفق باشید. خوش گذشت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
خواهش میکنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آره دیگه ، چرا دیر میای خوب؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بله من میدونم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مرسی خانم ، شما هم همینطور:11: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مهدي اينجا هم دست از سر من بر نميداري با اين غلط گرفتنت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
سامان جون...
هیجان عزیزم...هیجان...
تکرار کن گلم
ه ی ج ا ن
:دی
________
خوب بود، اولین صندلی نشینی بود که ازش سوال پرسیدم!(نمشناختمش! اما آشنا شدیم)
خوشحال شدم مجید جان، خوش گذشت ...
قربانت ، مرسی . منم خوشحال شدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
دوستان تا اسم من اون بالا هست میتونید توانایی های اسپمی خودتون رو نشون بدید ، مشکلی نداره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بمیری چقدر خطت خشنگه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من تازه سوال کردنم گل کرده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وقتی پست اضافه نشه چه فایده؟! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
چشماتون خشنگ میبینه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دکتر تو 1 بارشم به زور اومدی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
صندلی داغ مهمان بعدیش کیه؟؟؟
نقل قول:
چشماتون خشنگ میبینه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دکتر تو 1 بارشم به زور اومدی
خوب من مشغول خوابوندن بودم دیگه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عزیز جان عجله نکننقل قول:
سلام
صندلی داغ مهمان بعدیش کیه؟؟؟
فعلا یه قسمتایی از البسه مجید چسبیده به صندلی بزار نیروهای امداد مجید رو از صندلی جدا کنن بعد یکی می شینه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تموم شد؟!
حیف . من یه سوال خیلی خوشکل داشتم
نمشه جواب بدی و بعدش بری؟
=================
تقاضا : لطفا زمان مجید خان تمدید بشه
بابا اینقدر هوادار داره !
نقل قول:
آره دیگه دستت درد نکنه میای بیرون اون چراغ اتاق آخری رو هم خاموش کن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا ایشاالله دفعه بعد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قربونه شما من دارم میرم تهران فکر نکنم وقت بشه دیگه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیلی ممنون و مچکر از اداره ی آمار و مورد گیری [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
بله دیگه چیکار کنیم کلا آدم سر به زیر و مودبی هستم ، آروم میام آروم میرم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خواهش میکنم ، خوشحالیم که خوشحالید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به امید دیدار [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]