dumeter بیشتر مدیریتیه و باعث کاهش هم نمیشهنقل قول:
شما اگه افزایش میخوای از cfosspeed آستفاده کن که تو همین انجمن هست تاپیکش
Printable View
dumeter بیشتر مدیریتیه و باعث کاهش هم نمیشهنقل قول:
شما اگه افزایش میخوای از cfosspeed آستفاده کن که تو همین انجمن هست تاپیکش
نقل قول:
این نوسان برق اونقدر شدید بوده که کامپیوتر و مودم رو با هم مرخص کرده ! ولی در عجبم این نوسان برق یعنی زده IC چیز خاصی که به قسمت لینک مودم مربوط میشه آسیب دیده؟
سلام دوستان
چندتا سوال داشتم در مورد رایگان شبانه
من اگه ساعت 00:31 وصل بشم و تا ساعت 01:1 دانلود کنم
اگه در ساعت 01:1 دیسکانکت بشم
و دوباره از همان ساعت تا 6:59 دانلود کنم
آیا رایگان خواهد بود یا نه؟
منظورم اینه که در زمان رایگان شبانه دیسکانت بشم و دوباره تا سا عت 6:59 دانلود کنم مشکلی پیش نیاد؟
نه دوست عزیز مشکلی پیش نمیاد فقط به این نکته دقت کن!نقل قول:
(من ساعتم با ساعت سرور پارس یکیه دیشب 12.35 دقیقه کانکت و 1.02 دی سی کردم و 20 مگ دانلود کردم که رایگان بود حتما قبل از دانلود سنگین یک شب با حجم کم تست کن این نیم ساعت رو):46:
بچه ها الان ساعت 1 میشه دانلود کرد یا نه ؟
یا باید 2 بذاریم دانلود ؟
ساعتشونو درست کردن ؟
آره درست کردندنقل قول:
سلام .
snr هرچقدر کم باشه بدتره ؟
مال من 32 هست
درسته snr هرچی بیشتر باشه بهتره.نقل قول:
برای شما مناسب هست
نقل قول:
نه دوست عزیز میتونی استفاده کنی مشکلی نیست
یعنی باید بعد از 12:30 وصل شد و تا بعد از یک قطع نکرد درسته؟ امشب 12:35 مودمو ریبوت میکنم تا 1:05 تست میکنم...نقل قول:
حالا یه سوالی نمیشه 12:35 ریبوت ندی؟ یعنی مثلا از الان که وصله تا ساعت 1...؟ و اینکه بعد از یک همیشه باید ریبوت کرد بازم؟؟
بچه ها شما رو به خدا یکم درباره پارس توضیح بدید من واقعا دیگه دارم دیونه میشم ، شایدم شدم ... این شاتل رو خدا از زمین نیست کنه ...
اگه پیشنهاد میدید پارس رو من فردا برم شاتل فسخ کنم .
والا اونشو دیگه نمیدونم...تغییر ظاهری هم داشه؟ مثلا رنگش برگشه باشه؟نقل قول:
شاتل که آشغاله !نقل قول:
برو شاتل رو فسخ کن و از پارس آنلاین (=پارس آفلاین ، دزد آنلاین و ... :31:) هم سرویس نگیر.
یه ISP دیگه پیدا کن.
دوست عزیز من به شما پیشگامان رو توصیه میکنمنقل قول:
همه نوع سرویس هم داره با توجه به بودجه افراد
من اگه پینگ پارس رو پیشگامان داشت سه سوت میرفتم حداقلش از این 2 تا بهتره مخصوصا شبانه :46:
ریبوت برای چی بذار روی بریج ساعت 12.20 دی سی بشو بعد 12.35 کانکت کن. 1.04 دی سی شو اگه حجم کم نکرد از شبای دیگه نیاز نیست 1 به بعد دی سی بشی.نقل قول:
از شانس بد من بیچاره کرج هستم ، نماینده پیشگامان تو کرج (=شبدیز) یکی از دزد ترین Isp های کل خاورمیانه هست .
واقعا دارم دیونه میشم ، به خدا داره گریه ام میگره دیگه از این فلاکتی که دچارش شدم .
شب اولی شانس خوبه نصیبم شد !
پنل خراب شده ، پشتیبانی 24 ساعته هم تعطیل است : دی
شماره ای جز 82201 وجود داره ؟
نه نمیتونم با بریج کانکت شم چون هم 2 تا سیستم هم موبایل از مودمه اینترنت میگیره باید با اتوماتیک برم ولی چک کردم با ریبوت دی سی میندازه مشکلی نداره...نقل قول:
حالا یه سوالی باید حتما بین 12:25 تا 12:35 دیسکانت باشم...؟ تست کردید ببینید میشه دی سی نبود یا...؟؟
---------- Post added at 12:33 AM ---------- Previous post was at 12:29 AM ----------
پیشگامان چطوره وضعیتش؟ سقف سرعت و پینگ و بقیه چیزاش رو هم بگید لطفا :11:نقل قول:
داداش من شاتل نداشتم ولی تا اونجایی که شنیدم توی شاتل شبانه محدود میکنن ولی توی پارس اینطوری نیستنقل قول:
سرعتتم بیشتر بستگی به منطقتون داره منطقه ایه میبینی یکی شبی 1 گیگ میگیره یکی شبی 4 گیگ
توی ساعتای عادیم که سرعتش خوبه ولی خیلی حجم دزدن ولی فکر میکنم از شاتل بهتر باشه
مثلا این تست من
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از سرور ایران نگرفتم که واقعی تر باشه
برا ما از روزی که سرویس گرفتم سرعت دانلودم 50 کیلوبایت بود الان اومده رو 13 کیلوبایت هرچی بهشون میگم بابا نا مسلمونا ! پول سرویس نامحدود رو میگیرید سرویس محدود میدید حداقل سرعت سرویس باید بالاتر باشه میگه نا الانشم خیلی خوبه ...
هر چی منطقی توضیح میدی فقط متنی که دارن رو برات میخونن اصلا طرف مشترک نیستن نامردا ، خیلی دوست داشتم اینو بهشون بگم ولی دیگه بیخیال شدم : شاتل نون شب شما رو نمیده ! خداست که نونتون رو میده اگرم شاتل واسطه باشه و نونتونم بده دیگه انسانیت شما رو که نخریده ؟ نکنه خودتون حراجش کردید .
اینقدر دون مایه هستن که دسترسیم به تمام آپلودسنتر ها قطع شده تا نتونم حجمم رو تموم کنم .
به زودی میام پارس ، پیش شما با هم درد دل میکنیم :19:
یعنی ما هم خدایی داریم ؟
اگه یکسره کانکت باشی حجم کم میکنه!:10:نقل قول:
دقت کردید در دانلود شبانه هر چقدر پینگتون خوب باشه و time out نداشته باشید سرعت به مراتب بدتر از وقتیکه بالعکس این قضیه وجود داره
پس دعا کنید همیشه شبا time out و ping بالا داشته باشید:31:(بیاد داشته باشید که صبحها دعاتونو کنسل کنید:31:)
آخه چرا من پیرمرد رو نصف شبی تو این وضعیت قرار میدی !!!!نقل قول:
6276547
با کد 0711 :46:
نه پیرمرد جان نمایندگی فقط از 9 تا 16 هست ساعت های دیگه وصل میشه تهران ، اونها نیز خوابند وقتی ما بیداریم.نقل قول:
دیشب همه اتفاق ها با هم افتاد ( خرابی پنل ، رفتن برق ، ... )
بهرحال سرعت رو محدود میکنن ، اینها نیز تو زرد در اومدن.
با میانگین 27کیلو دانلود کرد تا اینکه برق رفت ظاهرا.
ترفندهاتونو به منم بگید عزیزانم :دی
کسی هست با سرویس 128K بیشتر گرفته باشه ؟ :دی
دیشب افتضاح بود
از ساعت 1 تا 5.50 صبح فقط 300 میگ گرفته :37:
من اوضاعم بهتر از پریشب بود ولی از ترس حجم کم کردن خیلی باحتیاط عمل کردم :27:
جوون الهی پیر نشی :31:.نقل قول:
من هم Pol 128 4 gig دارم ولی چند شسب دانلود نکرده بودم وضعیتم این بود :
شما هم نرم افزار Networx رو نصب کن . راهی هم تا حالا پیدا نکردم برای افزایش سرعت .
خوب مشخصه ساعت کاری بخش فروش شهرهای دیگه به جز تهران همون ساعتی هست که شما گفتید اون پشتیبانی شهرتون هم کاری نمیکنه مگر اینکه نیاز بشه بره مرکز مخابراتیتون در کل همه کارها رو پشتیبانی تهران میکنه . خودت رو اذیت نکن زنگ نزنی سنگین تر هستی پشتیبانی بیشتر شرکتها همینه اون زمان که من زنگ میزدم طرف طلبکار هم میشد الان کمی بهتر شده .
آره والا با رانژه نویز خفیف افتاده روی خط ، پشتیبانی زنگ زدم دعوا داشت باورش نمیشد ADSL + Splitter مشکلی نداره ، میخواست خودش تست کنه تا مطمئن بشه :biggrin: عجب ثبت اعلام خرابی هم کرد فعلا خبری از تماس نیست.نقل قول:
بنظرت ارتقاء بدم به 256K میشه بیشتر گرفت ؟ من هر شب با صبا 750-800 مگ میگرفتم ! :weird:
حدس میزدم نشه 1گیگ هم گرفت ، نمایندگی های شیراز همه افعی....
اصحاب سپاه صحابه مثل این که همگی پارسی شدن:31:ظاهرا بد نشده از پارس منفصل شدم وگرنه احساس بدی بهم دست میداد.
اصحاب سپاه کیه دیگه، آها اون عکس و امضا رو میگی !!! : )))نقل قول:
اشتباه گرفتی عزیز جان، من هیچ ارتباطی با محتوای درون امضا و اصحاب *** ندارم خوشبختانه :27: ( میتونی از کسانی که باقالی له شده رو تحریم کردند بپرسی :biggrin: )
یوزرت خیلی آشناست :biggrin:
--------
دوستان عکس میگذارید ، اکانت خودتون هم بگید بیشتر آشنا بشیم.
دیشب 12:35 یه ریبوت دادم تا 1:05 مفت افتاد! :دی از امشب دیگه 12:35 ریبوت میدیم تا 6:55نقل قول:
منم دیشب 2.5 گیگ گرفتم... کاش سرعتم بالاتر بود لاقل
از شانس من وقتی هم من سرعتم بره بالا یه مشت خوره میرن ای دی اس ال میگیرن دیگه مگه میشه دان کرد...؟!
همین یه هفته هه تو منطقه ما 3 تا وایرلس پیدا شده کار و زندگیم شده رمز اونا رو پیدا کنم :27: (فقط جهت اطلاع!!)
دوستان کسی بلده راهی روشی لطفا دریغ نکنه همه چیش پای خودم!
---------- Post added at 04:58 PM ---------- Previous post was at 04:57 PM ----------
اسپاه سحاب ثباحه دیگه کین؟ :دینقل قول:
سرویس 128 که تو روز تا 140 بیشتر سرعت نمیده /. 256 هم که تا 190 میره ولی سرعت شب مشخص نیست .نقل قول:
چرا من هفته پیش چند تا لینک داشتم مجموع دانلود شب اول به 2.75 و شب دوم به 1.45 گیگ رسید :
در مورد 256 نظری ندارم . از چه لحاظ افعی ... ؟ خودشون نمی تونند دانلود کنند...
شیراز با قطره چکان کار میکنند !نقل قول:
جالبه ! اگر یک شب این مقدار دان کنه مشتری همیشگی پارس میشم :27:
تنکس.
سلام، من یه 512 مبین نت دارم، بعضی مواقع اذیت میکنه، میخوام پارس بگیرم (منطقه ما سرویس دهنده ی جالب نداشت اونموقع که مبیننت گرفتم، الان دو هفته ای هست پارسم اومده)
سوال که داشتم اینه، من یه مودم ای دی اسل میتونم جورکنم، ازین معمولیای هیواوی که مخابرات برای سرویس خودش میداد، اینو میشه برای پارسم استفاده کرد؟؟؟
بعد فکر میکنم هزینه ی اولیه بدون مودم چقدر میشه؟ بیشت از 35 تومن؟؟؟
بنظرتون 512 بگیرم یا 256؟
من که میخوام عوض کنم.
5 ثانیه سرعت روی 120 ـــه 5 ثانیه 0 5 ثانیه 120 5 ثانیه 0 . . .
نوسان داره بدجورررر .کلافم کرده.
خوب خدا را شکر دارم از شاتل مزخرف میام پارس فقط مشکلشون این بود که گفتن باید از ما مودم بگیزی هر چی گفتم مودم دارم گفتن نمی شه منم گفتم ارزون ترین مودمتونو بدید اما مودم خودمو وصل می کنم که حالشون گرفته شه :) خداحافظ شاتل ( بدترین ISP ایران ) ....
سلام به همه
من تازه امدم پارس انلاین میخواستم بدونم که از کجا میتونم
ببینم که کی کانکت شدم و چه ساعتی دیس کانکت شدم
من به این ادرس که میرم
تو قسمت مدیریت مصرف ولی هیچی برام نمیارهکد:http://91.98.31.86/Onebill/Login.aspx?Option=Logout
لطفا بگید باید چیکار کنم
:31::31::31:دمت گرم شما کارت درسته ولی اون یکی هنوز هم اصحاب سپاه صحابه است فکر کنم:41:نقل قول:
راستی یکی هم توی تاپیک داتک هست.
سلام
دوستان راهنمایی بفرمایند که
اول: وضعیت کلی پارس آنلاین چجوریاست . مثلا با 512 چقدر میشه رایگان دانلود کرد و کلا شبانش چطوره؟
دوم: اینکه باید مودم رو خاموش و روشن کنی (یا دیسکانکت و کانکت) برای رفتن به ساعت رایگان برای پارس درسته یا نه؟
مرسی:11:
من الان چک کردم مشکلی نداشت درست کار میکرد...نقل قول:
شما برو تو قسمت مدیریت > گزارش مصرف نمایش گزارش رو بزن میاد حتما :20:
البته برای اینکه تو اون قسمت مقدار مصرفیت رو ببینی باید حتما یه دی سی بدی یعنی بصورت همزمان امار نمیده