..............نقل قول:
Printable View
..............نقل قول:
فک کنم قبلا جواب دادما !!!نقل قول:
شما یا ایمیل بزن یا زنگ بزن بهشون شماره اشتراکتو بگو... بگو هر طرحی میخوای فعال کنن
کسانیکه طرحهای قدیمی داشتند(اشتراک 1 به 8) و به طرح جدید تغییر دادند (1 به 4) از نظر شما از لحاظ سرعت کدوم براتون بهتر بوده؟
بابا این عامل فروش تو منطقه ما می گه اگه تو طرح ویژه (یک ساله با 25 گیگ ) شما 25 گیگ رو زود تموم کنی باید گیگ (حجم) بخری .
مگه نمی شه طرح رو عوض کرد رفت به یه طرح دیگه . ؟؟؟ یا اینکه باید گیگ بخریم تا یک سال
بچه ها اکثرا از 512 تعریف میکنن و مثل اینکه بیشتر از 512 میده، ولی من که 1 مگ دارم سرعتم اندازه همون 1 مگه...نقل قول:
درسته .منم که پارسال 512 داشتم بیشتر از 68 نمیشد.اما 512 الان کمی از یک مگ نداره.الان یک مگ من 125 میده.یعنی نزدیک 512 فعلی...نقل قول:
سلام دوستانبه تازگی با مشکلات زیادی با پارس انلاین روبرو شدم، فکر میکنم سرویس من مبتلا به حجم دزدی شده! میدونم که وایمکس هم ممکنه خیلی عالی نباشه ولی امیدوارم از شر این حجم دزدی راحت شم.سرویس پارس انلاین یه هفته دیگه تموم میشه،اهل دانلود شبونه نیستم و از سرعت 512 فعلی راضی هستم،سایت مبین نت رو چک کردم و به این نتیجه رسیدم:1- خرید قسطی سرویس 512 بیست گیگ یکساله با مودم swc 9100 که تو عکسش سه تا آنتن داره، حدودا 320 تومن میشه(105 نقد و 10 قسط بیست تومنی)2-خرید طرح ویژه 512 بیست گیگ با مودم داخلی (نمیدونم این طرح ویژه فعال هست؟) حدودا 260 تومن میشهالف:کدومیکی رو پیشنهاد میدین؟ یا انتخاب بهتر دیگه هست؟ب:این مودمی که تو طرح قسطی میدن ظاهرا با مودمی که تو طرح ویژه میدن تفاوت داره، قویتره یا ضعیف تر؟ مرسی
داداش اگه دانلود نداری 128 شش ماهه 12 گیگ بگیر.... باور کن صفحات رو هم خیلی زود لود میکنهنقل قول:
نقل قول:
نظر شخصی من این هست که شما ADSL رو داشته باشید.
از نظر قیمت و مشکلات وایمکس بگیر تا ... ؛ شما اگر شرکت اینترنتی خودتون رو عوض کنید بازهم به نظر من کاملا ارجحیت داره به گرفتن وایمکس.
تایید میشه... به تازگی مکس نت نا محدود 3 ماهه فک کنم 30 یا 40 تومن بود گذاشتهنقل قول:
مخابرات هم خوبه
خط رو از دست نده
با احترام به نظر کلیه ی دوستان، باید بگم برای کسی که زیاد جابجایی داره (مثل خودم)، وایمکس واقعاً گزینه ی خوبیه (به شرط کیفیت سرویس). برای من ADSL در حکم پول هدر دادنه، چون ممکنه خیلی وقتا خونه نباشم ازش استفاده کنم. شما اگر زیاد جابجایی داری، حتماً وایمکس رو امتحان کن. به نظر من مودم رو به همراه یکی از طرح های ماهانه انتخاب کن. طرح های ویژه ی سالانه جالب نیستن.نقل قول:
اگر هم زیاد جابجایی ندارین، احتمالاً ADSL مناسب تره، مخصوصاً که خرید حجم اضافه در مبین نت خیلی غیرمنصفانه در نظر گرفته شده. البته سابقاً برای کلیه ی سرویس ها 5 تومن بود، اما الان تا 12 تومن هم میرسه. ایرانسل هم حجم اضافه ش برای کلیه سرعت ها حدود 6 تومنه.
سلام رفقا.کسی هست طرح نامحدود 1 مگ با ضریب اشتراک 1 به 10 داشته باشه و سرعت اسمیو بگیره؟(گفتم شاید با مودم بیرونی بشه)
خودت حساب کن دگه وقتی ۱ به ۱۰ باشه سرعت دنلودت باید حداکثر ۶۳ کلیو بایت باشه اونم نامحدود که دگه میگن داغونه اصلا دنبالش نرو فک کنم ۱۰ کیلوبیت باشهنقل قول:
این عامل فروش تو منطقه ما می گه اگه تو طرح ویژه (یک ساله با 25 گیگ ) شما 25 گیگ رو زود تموم کنی باید گیگ (حجم) بخری .
مگه نمی شه طرح رو عوض کرد رفت به یه طرح دیگه . ؟؟؟ یا اینکه باید گیگ بخریم تا یک سال
نه آقاجان، حداکثر سرعت دانلود در سرویس 1 مگابیت یک به ده، همون 128 کیلوبایته، منتهی به شرط نبودن سایر کاربران. اگر همگی حضور داشته باشن (که ظاهراً دارن) در اینصورت سرعت دانلود هر نفر 12.8 کیلوبایت خواهد بود. یعنی شما اگر قصد شکایت داشته باشی، باید حتماً سرعت دانلودت زیر این سرعت باشه، وگرنه حق شکایت نداری.نقل قول:
نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:ممنون دوستان عزیزنقل قول:
خوب من جابجایی زیادی ندارم،ظاهرا بهتره با یه ISP جدید چند ماهی کار کنم،اگه این مشکل حجم حل شد به همین اکتفا می کنم، مخابرات رو هم قبل از پارس آنلاین داشتم و راضی نبودم...متاسفانه این پارس آنلاین در عرض همین چند روز(از عید غدیر) یک گیگ حجم کم کرده درصورتیکه فقط وب گردی داشتم(بدون هیچ دانلودی)، اونم فقط وقتی از سر کار خونه میام!
داداش من روزی 1 گیگ وبگردی دارم!!!!!!نقل قول:
دست کم نگیر.... همون مکس نت 128 3 ماهه نا محدودو بگیر
این سوال بالای من هم یادتون نره
نه عزیز هر وقت بخوای میتونی طرحو عوض کنی... شما زیاد به اینا گوش نکننقل قول:
قیمه جان قبلاً که امکان تغییر طرح قبل از پایان طرح فعلی بود، الانو نمی دونم. زنگ بزن بپرس: 83869999
نقل قول:تشکر فراوان از جواب شما دوستان عزیزنقل قول:
آره من هم فکر می کنم که داره باد هوا می گه . اینقدر هم تبلیغ می کنه واسه این طرح ویژه یکساله که می گه مودم براتون مجانی درمیاد . ( فکر می کنه با دارودسته کورها طرفه )
خوبیش الان اینه که هر وقت بخوای میتونی از ecare تغییر بدی ... کافیه پولو با ارزش افزوده بریزی بعد مودمو خاموش کنی چن ساعت بری بگردی برگردی یه بار ریست کنی...:sq_24:نقل قول:
دقیقا.. ولی متاسفانه هیچوقت همچین چیزی به چشم ندیدیم چه اون ۱۰ کاربر استفاده کنن چه نکنن سرعت دانلود هیچوقت ۱۲۸ نمیشه.. اینا همش در حد حرف بودهنقل قول:
نقل قول:
سرعتت اندازه همون 1 مگ ینی رو چنده بطور متوسط؟؟؟؟نقل قول:
مونده بودم 512 بگیرم دوباره یا 1
پس همون 1مگ بگیرم بهتره شاید سرعتش بره بالاتر مثل 512 فعلی :دی
البته دیروز زنگ زدم پرسیدم از خود مبین نت گفت 1مگ سرعت دانلودش از 120 تا 250 میشه
حالا میگیرم ببینم در حد 512ست یا در حد همون 1مگ!
من پیشنهاد میکنم طرح ویژه رو بگیری مودمت رایگان بیفته بعدا تموم شد طرحتو عوض کننقل قول:
مگه الان همه 1 یه 4 نشدهنقل قول:
1 به 10 و 1 یه 8 هنوز هست ؟؟؟؟!!!!
مودم رایگان؟ من قیمت های مبین نت رو مقایسه کردم ، طرح ویژه 512 یکساله(20 گیگ) 240 تومن،نقل قول:
غیر ویژه، 512 شش ماهه (18گیگ) 90 تومن،
پس بازم حدود پنجاه شصت تومن طرح ویژه گرونتر در میاد که اونم میشه پول مودم...
نمیدونم چه سریه اخیرا سرعت دانلود ساعات رایگانم عالیه و روزا اینجوری افتضاحه: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کسانیکه طرحهای قدیمی داشتند(اشتراک 1 به 8) و به طرح جدید تغییر دادند (1 به 4) از نظر شما از لحاظ سرعت کدوم براتون بهتر بوده؟
داداش شما مطمئن باش اگه منطقت خوب باشه ومبین بازی در نیاره 1ب4 سرعت خودشو میدهنقل قول:
اسمش طرح ویژه و مودم رایگانه وگرنه پول مودم رو کشیدن رو طرح ترافیک اینترنت
نقل قول:الان مشکل خاصی ندارم.طرحهای قدیمی به لحاظ قیمت و حجم کمی بصرفه تره.ولی منظورم از اون سوال اینه که میخوام کسایی که این تغییر رو داشتند یه نظری در مورد تفاوتش بدند که برای اونها کدوم بهتر بوده(به لحاظ کیفیت)نقل قول:
به نظر من که هر کی ازین طرحهای قدیمی داره باید دو دستی بچسبه ولش نکنه. زمانی که 512 5 گیگ داشتم واقعاً عالی بود. از حد استاندارد بالاتر نمی رفت ولی پایین ترم نمیومد. اون اواخر میخواستم 1 مگ 10 گیگ ماهی 35 تومن رو بخرم که دیر اقدام کردم برش داشتن. اگر زودتر اقدام کرده بودم، مطمئناً حالا حالاها حفظش میکردم.
میخام طرح 1به4 -512 بگیریم خوبه /-سرعت دان چند میده- بیشتر برای دانلود میخام
سلام دوستان عزیز
ببخشید میخواستم یه سرویس وایمکس بگیریم برای خونه و یک سری سوال داشتم :
1-من به پینگ پایین نیاز دارم چه تعرفه ای رو بگیرم ؟ در صورت امکان حجم زیاد هم مصرف می کنم بیش از 20 گیگ در ماه
2- ADSL هم دارم آسیا تک سرعت دانلود و تعرفه و قیمت ها عالی هستش و مودمم هم وای فای هستش اگه فک میکنید سوال 1 یخورده مشکل سازه اینم بگم که میتونم دانلود رو با ADSL انجام بدم کارای دیگه که پینگ پایین میخواد با وای مکس
3- پینگش چقد هست ؟
4- مودم چی بگیرم ؟ جیبی دوس دارم چون میخوام هر جا میرم وصل باشه آخه تو خونه ADSL وای فای دارم
5-آقا این طرح ویژه های 1 سال 2 سال رو دیدم که مودم رایگان میدم و بنظرم رایگان نباشه و هزینه مودم+هزینه سرویس+یه پول اضاف باشه:31:
6- آقا پول حجم اضاف تعرفه 2 مگش زیاده ! بنظرتون چیکار کنم ؟ کدوم تعرفه رو بگیرم ؟
7- نظرتو در مورد نا محدودش چیه ؟؟؟ اون پینگش چطوره ؟
ممنون میشم به همه سوالاتم جواب بدید
با تشکر
سلام دوست عزیز, اگر پایین بودن پینگ و تایم اوت نداشتن واستون مهمه اصلا سراغ وایمکس نرید (فرق نداره چه شرکتی باشه) , چون وایمکس و پینگ به هزار دلیل مثل کارد و پنیرن :31:اما پینگ مبین نت در بهترین حالت واسه من از 300 پایینتر نمیاد تایم اوت هم بسته به زمان شبانه روز تا دلت بخواد داره درکل اگر واسه بازی آنلاین و سی سی و...میخوای دورش رو خط بکش .بهترین طرح هم به نظر من 512 ماهانه هستش سرعت دو مگ چند وقتیه خیلی اومده پایین شبانش عملا سرعتش همون 512 رو داره.نقل قول:
دوستان کسی وایمکس واسه فروش داره ؟؟؟
من دقیقا این استراتژی به کار بردم ! و با چنگ و دندون طرحی که الا دقیقا 2 برابر شده نگه داشتمنقل قول:
و اصلا لغوش نمیکنم
چون الا کم کمش 2 برابر شده
سلام بچه ها یه سوال
تعرفه های ویژه مبین نت واسه تهران چطوریاست؟
الانم طرح ویژه دارن که هزینه مودم رایگان باشه؟ اگه مودمش رایگانه معمولاً چه مودمیه؟ مودمای بیرونی یا قابل نصب رو پشت بام هم مشمول تین طرحا میشه یانه.
پیشاپیش ممنون.
سلام
دوستان راهنمایی در مورد اینترنت مبین نت می خواستم.
می خواستم در مورد سرعت دانلود، قطعی سرویس و افت سرعت در شب(اگر قطعی سرویس و افت سرعت دارد)، امنیت و ... سرویس های کم مصرف، یک ساله و نام B1105 و B1109 کامل کامل مرا راهنمایی کنید(برای اطلاعات بیش تر به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بروید.).
می خواستم این نکته را هم بدانم که 1 گیگابایت محدودیت ماهانه فقط برای وبگردی کافی است یا نه؟
مثلاٌ هر صفحه با باز شدن چقدر حجم مصرف می کند؟ آیا در یاهو مسنجر هم با چت کردن از حجم کم می شود؟اگر کم می شود، چقدر کم می شود؟
هر کسی اطلاعی دارد، راهنمایی کند.
با تشکر.