سلام به همه دوستان
من سرویس Eco512 دارم ولی مودمم داره پهنای باند 2 مگ نشون میده.
کسی از دوستان میدونه چرا اینجوریه؟ من خوش شانسم یا همه اینجورین؟ :31:
datasheen modem - Eco512
شهر: مشهد
Printable View
سلام به همه دوستان
من سرویس Eco512 دارم ولی مودمم داره پهنای باند 2 مگ نشون میده.
کسی از دوستان میدونه چرا اینجوریه؟ من خوش شانسم یا همه اینجورین؟ :31:
datasheen modem - Eco512
شهر: مشهد
برو خدا رو شکر کن!نقل قول:
سلام دوستان
من قصد دارم adsl از شاتل بگیرم
و تا الان هم adsl نداشتم
چند تا سوال از دوستان دارم
ممنون میشم راهنمایی کنند
1. مودم
بهترین مودم این شرکت چیه؟ آیا بهتر نیست خودم مودم را از بازار تهیه کنم یا باید از شرکت گرفت؟
تو سایتش گفته " هزينهي مودم 59.000 تومان و مودم بيسيم 95.000 تومان محاسبه ميگردد. " مودم بی سیمش چطوری کار میکنه و با کجا ارتبط برقرار میکنه؟ بی سیمش بهتره یا معمولی ؟
آیا مودم های این شرکت اینا هستند ؟
" (شرکت شاتل از چه مودمهايي براي ارايهي خدمات ADSL2+ خود استفاده ميكند؟
مودمهايي که شاتل در حال حاضر براي ارايهي خدمات اينترنت پرسرعت استفاده ميكند عبارتاست از:
انواع مودمهاي Paradyne، Billion و 3com، که قابليت ارايهي سرويس ADSL2+ را دارند.) "
کدامش بهتره ؟
2. اکانت
دوستان شما به من چه سرویسی پیشنهاد میکنید؟
سرويسهاي +ADSL2 اقتصادي (ECO)
یا
سرويسهاي +ADSL2 ويژه (ART)
این را میدونم که بستگی به نحوه مصرفم داره - من بیشتر برای وبگردی و گه گداری برای دانلود میخوام
ART Home بهتره یا ART1 یا ECO128 یا ECO256 ؟؟؟
من که دانشجو هستم این سرویس (ECO512) را به من ارائه میکنند و برای مشخص شدن دانشجو بودن من چه مدرکی میخواهند؟ آیا کارت داشجویی کافی هست؟
سرعت این سرویسها به عنوان مثال (ECO512) آیا واقعی هست یعنی 512 کیلو بیت بر ثانیه را به شما میدهند؟ و آیا در شب که مجانی هست همین مقدار می ماند یا سرویسها در شب شیر میشوند؟
سرعت واقعی ART Home چقدر هست؟ منظورم دانلود هست
تو سایتش نوشته " ( توجه داشته باشيد كه: ترافيك سرويسها از روز 8 ارديبهشت ماه 1388 به صورت اعداد آورده شده در جدول افزايش يافته است. ترافيک ماهانه ( 10+2GB) یعنی چی ؟ )
میدونم سوالاتم زیاد بود ولی دوستان بزرگواری کنند و جواب من را بدهند چون خیلی واجب هست
ممنون از تمامی کاربرا و مدیران این انجمن عالی و بی نقص
با تشکر
سسلام دوست عزیز منظورم اینکه من الان شارژ 3ماه گرفتم می خوام دوباره تمدید کنم برای 3ماه دیگه می خواستم بدونم می تونم از کارت تخفیف استفاده کنم یا فقط برای یک بار ان هم برای اول که وارد میشی؟نقل قول:
نوشته؟ 29 تومن برای 3 ماه دیگه اگه بخوام تمدید کنم باید پرداخت کنم حالا اگه کارت تخفیف داشته باشم برای تمدید 10 تومن از ان کم میکنند؟ ممنون از راهنمایی
جالبه، شب ها شاتل یاهو مسنجر رو میبنده، من الان با شلغم شکن وارد مسنجرم شدم، ورژن 10 هم هستم
ماله من که همین الان داره کار میکنه خیلی راحتنقل قول:
1. مودم با سیم بگیر! بهترین مارک تا آنجایی که من میدانم Asus است و بعد مارکهایی مثل tplinkنقل قول:
فقط دقت کن روی جعبه مودم کلمه ADSL+2 آمده باشد و با گارانتی معتبر بخری
قیمت بگیر و با پشتیبانی فنی شاتل تماس بگیر و بپرس این مودم را پشنیبانی میکنید یا نه؟
(یک موضوع هست که شرکتهای فروشنده ADSL برای سود بیشتر ادعا میکنند که فلان مودم را بخرید در صورتی که تمامی مودمهای شرکتهای معتبر میتواند با آن سرویس دهنده ارتباط برقرار کند!)
اینجا را هم ببین :
2. به نظر من یک ماهه اکو 128 بگیر فوقاش زودتر تمام میشود و هر سرویسی را که بخواهی برای ماه بعد شارژ میکنی (مثلاً آرت 128)کد:http://www.parstele.com/net/?s=adslmodems
کلاً یک ماهه بگیری از هر سرویسی بهتر از سه ماهه و پنج ماهه است چون 3 گیگ برای یک ماه هم ممکن است زودتر تمام شود چه برسد به 5 گیگ برای سه ماه یعنی ماهی 1.7 گیگ!
3. یک نامه از شاتل میگیری و میبری دانشگاه تائید میکنند که دانشجو هستی و میدهی شاتل (روند اداریاش بعضی اوقات کند است و ممکن است چند هفتهایی منتظر باشی!)
4. شبها شیر میشود اما نزدیک به سرعتی که خریدید را در اکثر شبها و روزها سرعت بالاتر از شبهاست میدهد (اینها به شرطی است که مشترکین منطقه شما زیاد نباشند!)
یعنی از آن تاریخ 2 گیگ بیشتر و یعنی 12 گیگ در روز میتوانی مصرف کنی
1- مودم از بازار بگيرين ارزون ميفته. زنگ بزنين 23099 بقيه سؤال ها رو بهتون جواب ميدن. همه ي اون مودم ها براي سرعت هاي چند كيلوبايت ما خوبه. من 3 ساله 3COM دارم راضي هستم. صبح تا شب و شب تا صبح روشن بوده خراب هم نشده گوش شيطون كر.نقل قول:
2- شما 128 اكو بگيرين چون اكثراً براي دوستاني كه 128 دارن همون 512 آپ ميشه اگه براي شما نبود توي 12 ساعت براتون 512 ميكنن. البته به تهران ديگه اكو سخت ميدن. اونم يه نامه از دانشگاه ميخواد. (برين پيش رئيس دانشگاه)
آرت هوم سرعتش 10 هست. نامحدود هم هست. اون يكي ها هم 10+2 ميشه 12 گيگ. چون قبلاً 10 گيگ بود چند ماهه 2 گيگ اضافه كردن ديگه اينطوري نوشته.
فقط برای موقع ثبت نام هست کارت تخفیف...:31::27:نقل قول:
اگه اینجور بود که هر ماه 10 تومان تخفیف میگرفتیم:27:
ما که مشکلی نداریم!نقل قول:
اره چرا ندن؟!@نقل قول:
کارت تخفیف برای تخفیف دادن هست دیگه مشهد و اصفهان و تهران و شیراز نداره....
البته چند تا مسیله بود :نقل قول:
تموم شدن پورت خالی
کار نکردن پورت تخصیص یافته + تعویض پورت
یه هفته ی آخر رو هم که دیگه بیخیال شدم رفتم کوه:20:
تا همینجاشم از روز بیستم به اینور هی مرتب پیگیری میکردم ، تازه مهدی فرمی دو هفته قبل از اینکه واقعا سویسم وصل به عذر خواهی کرد و گفت فردا حتما تا غروب وصل می کنیم ...
دوستان یک سوال داشتم
من می خوام از این شرکت اکانت بگیرم
چند تا سوال برام پیش اومده
من توی خونه دو تا Pc دارم می خوام هم زمان یا غیر هم زمان جفت کامپیوتر ها از اینترنت استفاده کنن حالا باید مودم خاصی بگیرم ؟ و باید پوال اضافه ای باید به پردازم ؟
و در مرود قیمت ها اینکه توی قسمت art نوشته 10+2 گیگ یعنی 12 گیگ حق دانلود داریم (ارسال و دریافت) داریم؟ به خاطر همینه که اینقدر هزینه اش بالاتره؟
و سوال دیگه اینکه من نه دانشجو و نه جز "اشخاص حقوقي و نيز جامعه علمي، دانشگاهي و تحقيقاتي كشور " نیستم
به من بالاتر از 128 میدن
؟؟؟
ممنون
نه دوست عزیز :41:نقل قول:
ظاهرا فقطتو مشهده که اینطوری :8: ملت دارن حال می کنن
1- اینکه بخواین با دو یا تعداد بیشتری کامپیوتر به طور همزمان به اینترنت وصل شید ارتباطی به شرکت ارایه دهنده نداره ، باید مودمتون روتر باشه ، ارزونترین مودم ها هم معمولا از یک رابط یواس بی و یک رابط لن پشتیبانی می کنند،که هر کدوم به یک پی سی وصل میشه و با برقراری اتصال pppoe می تونید بیش از یک سیتم رو به اینترنت وصل کند. یا مودم ( روتر ) های دیگه که بیش از یک پورت دارند،هر کدوم رو مشه به یک پی سی وصل کرد.نقل قول:
خود من از روتری که یه یواس بی و یه لن داره دارم همزمان اینترنت می گیرم
2- قیمتها هم که دیگه واضحه ، فقط باید توجه داشته باشین که پهنای باند بالاتر یعنی ارسال یا دریافت(ترافیک) بیشتر در یک بازه ی زمانی - نسبت به پهنای باند پایینتر ، یعنی سرویس خونگی با اینکه ترافیک نامحدودی ارایه میده،ولی فک کنم حداکثر 14 گیگ بتونید بگیری - اینو حساب کنید،من دیگه حوصله ندارم:43:
60*60*(8 / پهنای باند ) = میزان ترافیک بر حسب کیلوبایت در ساعت *1000= ~ بر حسب مگابایت ...
3- میتونی به صورت سوری یه کپی از اساسنامه یا پروانه کسب یه جایی رو ببری ( حتی بقالی:46: ) ضمیمه ی پرونده ی ثبت نامت کنن.معمولا خودشون راهنماییتون می کنند
اونوقت میتنید بالای 128 بگیرید
مشهد کارت تخفیف متاسفانه ندارهنقل قول:
بابا مارو کشتن با این شبانشون خیر سرم 512:41:گرفتم شبی 1 گیگ هم نمیتونم دانلود کنم
یه اشکال جدی برای شاتل پیش اومده دوستان الان تعدادشون هم داره زیاد میشه
کسایی که قبل از دوره جدید ترافیک تمام کنند ، متاسفانه دوره بعدی براشون باز نمیشه و خطای ترافیک منفی میده !!!
الان اینترنت من 3 روزه قطعه ، اینا هم گیر افتادند چطوری مشکل رو حل کنند
مراقب باشید ترافیمکتون تمام نشه
نقل قول:
ببین درست متوجه شدم
این مودم روتر که میگی (نفهمیدم منظورت مودلشه یا نوعشه) به یک کامپیوتر از طریق usb و کامپیتر دیگر از طریق پورت lan وصل میشه؟؟؟
اینجوری اگه کامپیوتر سرور خاموش باشه کامپیوتر دیگر میتونه استفاده کنه از اینترنت
بعد قیمت اینجور مودم ها چنده؟ ایسوز هم داره یا نه؟
این فرمولی که گذاستید برای محاسه میزان حداکثر ارسال و دریافت در یه ماهه دیگه؟؟؟
ولی بازم متوجه نشدم این 10 +2 یعنی 12 گیگ ارسال و دریافت؟
ممنون از حوصله ای که به خرج دادی:8:
مبتدی هستیم دیگه:10::10:
تایید میشه...قبالا که سرویس 128 گرفته بودم بیشتر باهاش حال میکردم......نقل قول:
نه من ترافیکام زودتر تمام شد و شارژ کردم و مشکلی هم ندارم!نقل قول:
1-نوع مودم ،باید نوشته باشهنقل قول:
adsl2+ router
که به جز سوراخ(رابط) phone که سیم تلفن تفکیک شده از اسپلیتر بهش وارد میشه ، بیشتر از یه دونه رابط(سوراخ،پورت RJ45 ) شبکه یا یو اس بی داشته باشه یا ترکیبی از یکی از هر دوی اینها،مثل مال من که یه یو اس بی و یه لن داره،یا بعضیای دیگه که دو یا تعداد بیشتری پورت لن(رابط شبکه ی محلی ) دارن
* سرورت میشه همون مودم ، هر وقت مودم روشن باشه هر دو تا می تونن استفاده کنند
2- والا من tp-link 8811 رو گرفتم 35 تومن ، خیلیم مودم خوبیه ...
کلا هر چی امکانات بیشتر میشه باید انتظار قیمت بالاتری رو داشت البته همین مودم من از مشابه ایسوزش ارزونتره ، ولی خب مثلا می بینی یکی 4 تا پورت لن داره ، خب گرونتره ...
3-فرمول : عزیز برادر یه کمی دقت کنید :46: منظور از پهنای باند همون 64و128و256و512و1024و... هست،جمله ی وسطی نشوندهنده ی حد اکثر میزان ترافیک( مجموع بایت های ارسالی و دریافتی -البته بیشتر همون دانلوده) مصرفی در یک ساعت برحسب کیلوبایت هستش که باضرب اون در 1000 ( دقیقا 1024 ) به تعداد مگابایت در یک ساعت می رسید.
و جمله ی سمت راستی هم که طریقه ی محاسبه شه ( فقط نخاین که اثبات کنم:46: )
4- بله ، 12 گیگ در مجموع حق استفاده دارین ( واسه این از +2 استفاده کردند که این دو گیگ رو امسال اضافه کردن-اسفاده از ای نماد +تبلیغاتیه )
مال منم TPLINK8811 ازش راضیم یعنی تا به حال مورد و ایراد خاصی ازش ندیدم....نقل قول:
آقا ميبخشيد اگه سوالم رو جاي خودش مطرح نميكنم چون جاش ف ي ل ت ر ه !!!!!
آدرس سايت ي و ت ي و ب رو بديد . ممنون ميشم .
هر جا رو گشتم حتي تو پي سي ف ي ل ت ر ه !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
بعد یه عمر اومدیم شب یه چیزی دان کنیم سرعتمون از 7 بالاتر نمیره:19:
اینم شد زندگی
http://64.15.120.236نقل قول:
الان یو 96 خوب کار می ده چشمش نزنم:31:
سلام بچه ها آقا این فامیل ما سرویس شاتل گرفته
من هم براش مودم وایرلش WAG54G2 linksys خردیم و نصب کردم چند روز هم بدون مشکل کار کرد
ولی دو روز هست که اصلا وصل نمیشه یا اگر وصل بشه نهایتا یک دقیقه !
به شبکه شانل وصل میشه و آی پی هم میگیره ولی اصلا اینترنت کار نمیکنه
ping هم میگیرم فایده نداره
مودم رو بردم خونه روی صبانت امتحان کردم سالمه
به پشتیبانی هم زنگ زدم میگه linksys ساپورت نمیشه !!!!!!!!!!!!!
یارو هیچی بارش نیست اومده پشتیبانی مرتیکه فلان فلان شده .......
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یکمی سرچ کردم توی نت دیدم شاتل با مودم های Dlink , linksys مشکل داره واقعا اینطوره ؟
میگید چی کار کنم ؟
یک جا خوندم باید mtu مودم رو بزارم روی 1300 ولی فرقی نکرد !
میگید چی کار کنم ؟
ترافیک تموم بشه قطع میشه یا برات حساب میشه بعدا ازت هزینه ترافیک اضافی را میگیرن؟
ای بابا این یاهو مسنجر که بازم مورد دار شده ، دیشب تا 11 کار کردم موردی نداشت ، ساعت 4 صبح به اینور هر چی امتحان می کنم جواب نمیده :41:
قطع می شودنقل قول:
من دارم فعلا که خدا را شکر هیچ مشکلی ندارم. یه دور ریست کارخونه بکن فریم ویرش هم آپدیت کن حتما. خیلی هم خوشگله:31:نقل قول:
سلام دوستان من اکو 512 دارم محدودیت دانلودم تموم شده اما باز دارم دانلود میکنم و داره کار میکنه فکر کنم نامحدود شده در ضمن ماه اولم هست از شاتل سرویس میگیرم به نظرتون این دائمی بودن میتونه ادامه داشته باشه واسه ی ماه های بعد ؟
من خیلی پرس و جو کردمنقل قول:
من برای مرکز استقلال یعنی جردن گرفتن
اینجا تجهیزاتشون جدید هست و میگن با مودم های dlink , alfex , linksys همخونی نداره
باید بری Asus یا zyxel بخری
چند روز مودم کارمیکرد یک دفه قطع شد دیگه هم اینترنت نداره !
توی فروم های دیگه هم گفتن که با linksys مشکل داره شاتل
من هم دارم میرم یک مودم asus am604g بخرم چون راه دیگه ای نمونده !
منم قبل از اینکه modem بخرم ازشون پرسیدم به صراحت برگشتن بهم گفتن اگه dlink یا linksys باشه اصلا سرویس نمیدیم بهتوننقل قول:
نقل قول:
جناب hossein
اگر خواستي asus بگيري 604 نگير asus يه مدل جديدتر زده مشابه 604
مدلش dsl-g31 هست امكانتش مشابه 604 هست ولي جديدتره هميشه سعي كنيد
جديدترين مدلها را بگيريد چون شركتها سعي مي كنند مشكلات قبلي محصولاتشون را رفع كنند:8:
من از پشتیبانی آنلاین که سوال کردم یکی گفت پشتیبانی نمی کنیم یکی هم گفتهیچ مشکلی نداره مگر نه نمی خریدم. تازه از اونجایی هم که اینترنت شاتل گرفتم راهنمایی گرفتم گفت بین ایسوز و لینک سیس ، لینک سیس بهتره چون اسم سیسکو پشتشه. فقط گفت باید فریم ویرش را آپدیت کنی. منم اولش جواب نمی داد ور رفتم با راهنمایی تلفنی درست شد.:31:نقل قول:
دوستان این پیغام تازه شاتل هستش:
مشتركان گرامی،
مشترک گرامی، به مناسبت دو عيد بزرگ قربان و غدير، برای مشترکین فعلی شاتل هدایای زیر در نظر گفته شده است:
به نظرتون می ارزه؟؟؟؟؟؟
- مشترکین فعلی سرویس آرت، 2 گیگابایت ترافیک رایگان قابل استفاده در ماه آذر
- مشترکین فعلی سرویس های اکو، 2 گیگابایت ترافیک رایگان در ازاي خريد 1 گيگا بايت ترافيك بین تاریخ های 1388/9/4 و 1388/9/18، قابل استفاده در دورهي جاری
من این فریم ویر را ریختم:نقل قول:
تنظیمات را هم خواستی برات می فرستم dns را تو ایکس پی اگه استفاده می کنی تنظیم کردی؟کد:http://downloads.linksysbycisco.com/downloads/firmware/WAG54G2-EU-AnnexA-ETSI-1.00.17-code.zip
در ضمن یه تشکر هم بابت نرم افزارهای پاکت پی سی که قبلا دانلود کردم فقط پسوردش آیدی شما بود اگه اشتباه نکرده باشم.
ترافیک اکو گرونه اگه مصرفت بالاست شاید بصرفه اگه اشتباه نکنم این جوری (با این 2 گیگ اضافی) گیگی 3 هزار خرده ای می شه؟نقل قول:
دوستان امروز کسی افتی چیزی نداره ؟
دلیل اینکه من 3 روزی اینجا گزارشی نکردم این بود که 3 روز تمام داشت عالی کار میکرد صبح و شب و بدون نوسان و افت با سرعت 63 ثابت
اما از صبح دوباره ریخته به هم و receive ندارم و send دارم و یهو receive میاد و گاهی هم برای 40 یا 50 ثانیه هر دو میرن
به پشتیبانی گفتم گفت صبر کن بررسی کنم
9 دقیقه منتظر بودم گفتم چی شد میگه ببخشید داشتم چک میکردم :
:20:ترافیک تو مرکز مخابراتی بالاست لطفا تا برطرف شدن مشکل تحمل بفرمایید :20:
]چی شد؟؟؟؟؟؟؟نقل قول: