سلام
سرویس توربو مخابرات هنوزم بهتر از توربو همارا هست ؟
من توربو همارا دارم و اینبار میخوام توربو مخابرات بگیرم .
Printable View
سلام
سرویس توربو مخابرات هنوزم بهتر از توربو همارا هست ؟
من توربو همارا دارم و اینبار میخوام توربو مخابرات بگیرم .
آره مخابرات کلا" بهتر از هماراستنقل قول:
شما با توربو همارا چقدر سرعت دانلود داری تو روز و شب ؟نقل قول:
و اینکه تو ساعت رایگان چقدر می تونی با اینسرویس دانلود کنی ؟
سلام
امروز همارا چرا این همه قطعی داره ؟؟؟؟؟؟
مال من اینجوریه یا عمومی هست؟؟؟
سرویس های مخابرات turbo یا mega
چقد تو سرعت فرق دارن
امروز زنگ زدم صبانت واسه جمع آوری میگه سرویس چشه ؟ میگم شبانه خوب نیس میگه جمع آوری نکن پروفایلتو عوض کنیم سرعت شبانت اکی شه
:n29:
دوستان یه مشکلی پیش اومده ...نقل قول:
من شارژم آخراش بود... بعد از اون قطعی های صبح الان میرم سایت همارا .. میگه اعتبار شما به پایان رسیده. بعد که میرم به بخش کاربران اونجا زده 94 مگابایت شارژ دارم... ( در حالی که نت میتونم برم)
تو بخش کاربران فک کنم هفته ای مقدار شارژ آپدیت میشه درسته؟؟ چون از ظهر تا الان کلی نت بودم.. دریغ از 1 مگابایت کم شدن حجم!!
در روز سرعت 190-200 هست و شبا (رایگان) میشه 100-105نقل قول:
شما با توربو همارا چقدر سرعت دانلود داری تو روز و شب ؟
و اینکه تو ساعت رایگان چقدر می تونی با اینسرویس دانلود کنی ؟
شبا 1.5-2 گیگ میتونم دانلود کنم .
البته این سرویس نیاز منو کامل براورده کرده و نیازی ندارم سرعت دانلودم بیشتر بشه ولی وقتی با پول کمتر میشه سرویس بهتر گرفت و شبا هم از سرعت +200 استفاده کرد چرا نرم سراغش ؟ :n02:
توربو من که 260 تا سرعت داشت مگا هم 300 تا و کلاسیک پلاس هم که 220 تا 235 کلبا بهترین سرویس به نظر من همون کلاسیک هست که سرعتش 190 و خیلی هم ازونهنقل قول:مال من که توربو مخابرات سرعت روز و شب 260 و شبی 5.1 گیگ دانلود داشتمنقل قول:
خوب شاید سرعت مخابرات بهتره شاید هم نویز من افتضاح هست و به خاطر همین نمیتونم از حداکثر سرعت توربو همارا استفاده کنم !نقل قول:
مال من که توربو مخابرات سرعت روز و شب 260
البته ازشون پرسیدم گفت سرعت شما باید 190-200 باشه .
راستی الان که سرویس من رو 2 مگ بسته شده نویزم 6-7 هست ! اگه 4 مگ بشه چقدر کم میشه ؟
دیگه خیلی جالب شد دارم از خنده میمیرم!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جالب ترم داره میشه!
اگه بره رو 4 مگ فکر کنم نویز بیاد رو 2-3نقل قول:
خب بیاد رو 2-3 که کلا قطع میشه !!!نقل قول:
نه نمیشه من خودم سرویس داشتم snr م 0.2 بود ولی سرویس وصل بود و لصلا هم قطعی نداشتمنقل قول:
سلام دوستان گلم من از مکس نت سرویس دارمو مودمم هم از سری اول وایرلس دیلینک 2640t هست ایا لازمه برای استفاده حداکثری از نت مودم رو به مدل جدیدی اپگریت کنم؟ ایا لازمه تنظیم خاصی برای بالا رفتن کیفیت انجام بدم.مکانم مرکز مخابراتی ولیعصره
والا من حدود یکی دو هفته 2640 استفاده کردم وبدک هم نبود ولی برای من که سرعتم زیاد بود شبانه زیاد نوسان داشتنقل قول:
ولی در کل نه تنظیمات خاصی نیست!!
ولی برای پی بردن به کیفیت خط بهتره از صفحه استاتوس مودمتون چند تا عکس بذارید:n06:
با سلام خدمت دوستان واسه من مشکل زیر بوجود اومده هرکدوم از دوستان که میتونن بنده رو راهنمایی کنن.
بنده الان تقریبا 2 سال میشه از همارا اکانت دارم که فکر کنم مال مخابراته که اون موقع بنده خریدم چون به قسمت دانلود سرور همارا دسترسی ندارم.بنده تا 2 ماه پیش اکانت 128 نامحدود داشتم با سرعت دانلود 20 کیلوبایت. اکانتم رو عوض کردم و توربو ماهانه 4 گیگ کردم که سرعت دانلود شبانه توی 2 هفته اولش 90-100 بود و روزانه هم 110-120 بود ولی الان 3 هفته میشه سرعت بنده کاهش پیدا کرده یعنی شبانه به زور 30 میده و روزانه هم 90 -100 اونم با نوسان خیلی زیاد زنگ زدم همارا گفت سرعت شما خوبه مشکلی نداره . از سرور های زیادی مثل مدیا فایر - اکسپرس لیچ - رودفایل - آپلود باز هم امتحان کردم بازم همینه.:n03:
اینم از تست سرعت :
الان از دوستان خواهش میکنم هرکی فکر میکنه مشکل از کجاست بنده رو راهنمایی کنه.
مرسی از لطفتون
از صفحه کنسول مودمتون عکس بذارید ببینیم خطتون ایراد نداشته باشهنقل قول:
سلامنقل قول:
من آسیاتر تهران هستم تما لینک هایی که گفتین من هم مشکل دارم تازه مال من قبلش 250 تا میداد الان ماکزیمم 70 تا
بدجور دارن سرورهای خارجی و محدود می کنن.
اینم عکس دوست گرامینقل قول:
البته اگر از صفحه ی نویز هم عکس می گرفتی خوب بودنقل قول:
ولی این خط رو 1 مگ بسته شده
و در صورت عدم محدودیت توسط اکانتینگ سرویس دهنده می تونه تا 120 تا دانلود بده
صفحه نویز کجاست ؟
فکر کنم این باشه:نقل قول:
Downstream Upstream Hlin Scale 1815 0 Loop Attenuation(dB) 27.6 21.5 Signal Attenuation(dB) 27.6 21.3 SNR Margin(dB) 6.4 29.1 Attainable Rate(Kbps) 11164 1230 Output Power(dBm) 19.8 12.2
با یه تست دوباره این شد :
Downstream Upstream Hlin Scale 1815 4443 Loop Attenuation(dB) 28.7 22.4 Signal Attenuation(dB) 28.7 21.4 SNR Margin(dB) 6.5 6.0 Attainable Rate(Kbps) 11804 1204 Output Power(dBm) 19.8 12.3
نه خیر دوست عزیز اون آسیاتک هست که اینجوریه تبریز فعلا هیشکی همچین محدودیت احمقانه ای نداره !!!من خودم 2 روز پیش هم سرعتم خوب بود و همین الان هم که خونه دوستمم اونم بدون مشکل همین سرویس رو دارهنقل قول:داداش مشکل شمارو فهمیدم ::n18:شما که قبلا 128 نامحدود داشتی چون پهنای باندت روی 1 مگ تنظیم شده بود بعد از اینکه سرویس رو ارتقا دادی دان استریمت نرفته بالا و همون 1 مگ مونتده و برای همین نمیتونی بیشتر از 100 کیلو دانلود کنی ولی باید زنگ بزنی پشتیبانی و بگی دان استریمت رو ببرن روی 4 مگ تا بتونی با 260 تا دانلود کنی :n02:( دقیقا همین شرایط شما برای منم پیش اومده بود):n02:نقل قول:
در ضمن اینم بگم که خطت نویز زیاد داره و برای همین روی 1 مگ محدود مونده شما اولا از سالم نودن اسپلیتر های روی خط تلفن مطمئن شو و اگر درست نشد یه سیو جدا از سیم اصلی ورودی ساختمون برای مودم بکش ببین اگه وضعیت بهتر شد به پشتیبانی زنگ بزن در غیر این صورت به هیچ وجه دان استریمت رو نمیبرن روی 4 مگ)( و در ضمن اگر هم با هیچ کدوم از این کار ها snr درست نشد برو به مرکز مخابراتی و بگو بیان این گندشون رو درست کنن
عزیز من الان زنگ زدم گفت که احتمالا شما نویز داری که روی اون عدد ثابته.
خوب من که گفتم نویز دارینقل قول:
شما اصلا نویز گیر وصل کردی به خط تلفن؟
من منظورم این نبود که کل تبریز محدود شده . کاملا random هستش حتی بین دو همسایه از یک مرکز مخابرات و یک ispنقل قول:
حالا ممکنه مشکل ایشون واقعا مال خط باشه اما من این چند روز زیاد دیدم در شهرهای مختلف و isp های مختلف که تصادفی پینگ رفته بالا و سرعت خارجی پایین.
بله نویزگیر رو تلفن وصل کردم.نقل قول:
سلام
من بعد 2 دوره استفاده از همارا سیستم میخوام خودم رو از استرس نجات بدم
تو این دوره جز قطعی زود به زود اینترنت شاهد هیچ چیزی نبودم
میخواستم بدونم بهترین شرکتی که قطعی نداشته باشه دانلود رایگان خوب هم بده کدومه:n16:
همارا انصافا دانلود خوبی داره تا حالا هم حجمم رو نخورده تنها دلیلم که میخوام بیام بیرون قطعی زیادشه
از ورودی بزن ببینیم چجوریاسنقل قول:
مخابرات....نقل قول:
دوستان به نظرتون وضعیت نت من عادی هست یا نه؟
سرویست چیه؟:n13:نقل قول:
باید توربو باشه!!
نویز خطت یکم زیاده ولی مشکلی نیس:n02:
سرویسم همون توربو هست
فقط پینگم خیلی بالاست و خیلی قطعی داره..
میخواستم ببینم عادیه؟؟؟
نه عادی نیست به خاطر اینکه نویزت زیاده شما زنگ بزن بگو دان استریمت رو بکنن 2 مگ کیفیتش میره بالا و قطعیشم کم میشه(یه جورایی از بین میره)نقل قول:
حسین اون تستایی که من بالا گزاشتم فک میکنی سرویس چیه؟!:n02:
SNR پایینهنقل قول:
خط رو 3511 بسته شده
با هر بار خاموش و روشن کردن مودم عدد Rate تغییر می کنه؟
مشکل نداری؟
سرعت دانلود شبانه سرویس مخابرات کلاسیک چنده ؟
نقل قول:دوستان گلم این مال سرویس 1 مگ بزنزی مکس نتهه ببینید خوبه؟ ( به نظر خودم کمه چون 512 من 50 دان میکردم :( )نقل قول:
در بهترین حالت بعد 10 بار تست این بود
اینم در بدترین حالت :(
اینم عکسایی کع فکر کردم میتونه
کمــــــــــــک کنه بتون :(( (145 تومن پول دادم من به این مکس نت )
ببینید من کلا یه خط مخصوص اینترنت دارم که 2 تا خروجی داره یکیش تو اتاق منه و هیچ تلفنی هم بشون وصل نیست من نویز فیلترم در اوردم برای اینکه شاید بهتر شه در ضمن تمام خط تلفن تو پلیکای جدا برده شده که نویزی نباشه
ولی فرقی نکرد زنگ زدم دان استرتمم رو 2 مگ بود
اینم دو تا عکس با فاصله یک دیقه
اینم یکی دیگه با سرور ایران
اکثرا اینجوری میاد من با 512 هم همینو میگرفتم خوب چرا پس اینهمه پول دادم :((